Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 796
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Какво мислите за дрехите в продажба в сайта на Мания? Спечелих на търг едно яке и се чудя дали да го купя.
Аз имам кожен елек Онли и дънки Зара от там.Доволна съм, бърза доставка.

# 631
  • Перник
От лятото не си бях купувала нищо. Последните  ми находки са рокля SoyaConcept и риза Eterna от Ремикс. Роклята беше с етикет 49,99 евро, платих общо за двете 22,80 лв. (С доставката). И двете неща са ми много удобни, материите са много приятни.
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-soya-concept-pr10136977.html
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-shirts-eterna-pr11332096.html

# 632
Здравейте! Какво мислите за дрехите в продажба в сайта на Мания? Спечелих на търг едно яке и се чудя дали да го купя.
Аз имам кожен елек Онли и дънки Зара от там.Доволна съм, бърза доставка.

Преди, като беше томбола, си струваше да спечелиш. ММ има чисто нови маратонки Найк от там за 20 лв. Сега, с тези цени не си струва според мен. Дори и дрехите да са чисто нови. В МОЛ-а ги пускат на по-ниски цени, като има промоции и разпродажби.

# 633
Аз пък доста неща оттам харесвам. Миналата седмица на търг спечелих едни ботуши Тимберланд, класическия модел, нови, за 129 лв. На черен петък в официалния магазин на Тимберланд ги даваха за над 400 лв. Уикенда пък имаше палто Макс Мара, уж без следи от употреба, което стигна май 170+ лв. Аз бях готова да дам повече от това, но някой ме изпревари в последната секунда. Много съжалявам, че го изпуснах.

От сайта на Мания на разпродажба съм купувала няколко кашмирени пуловера на мъжа ми, бяха на цени около 20 лв, с етикет или такива без етикет и без следи от употреба. С две думи, доволна съм.

# 634
Якето е на Ralph Lauren, без следи от употреба.

# 635
Ако ти харесва моделът, не виждам защо да не го купиш. Аз лично имам резерви към десена, но това си е моят вкус, ти може и да успееш да го съчетаеш. В крайна сметка, ако не ти хареса, връщаш го и толкова.

# 636
  • Най-красивата страна
Кашмирени пуловери имам няколко ,всичките от Хумана за по 4-5лв.
Пак от там имам и пуловери от Мерино.
Едноцветни са.друг вид не съм намирала.Много меки и приятни ,много топлят.

# 637
Не се съмнявам, че офлайн се намират качествени неща на по-ниска цена, просто нямам време да обикалям, дебна и ровя във физическите магазини, защото нямам такъв близо нито до работата, нито до вкъщи. Докато в обедната почивка колко му е да поръчам нещо. Grinning Сравнявам Мания с Ремикс - в Ремикс се намират често кашмирени пуловери, но обикновено са над 50-60 лв, което всъщност също не ми се вижда твърде скъпо, ако са с етикет и добро качество/интересен модел. Но в Мания са около 20на лева, така че оттам доста съм напоръчала.

# 638
  • София/Севлиево
Аз имам кашмирена рокля купена от ФБ група за 5 лева-дойде си нова,без никакви следи от употреба,само дето нямаше етикет.Оказа се много добра покупка,но скоро не съм попадала на подобна иначе пак бих си взела.Също нямам време за обикаляне по физически магазини, затова следя няколко ФБ групи и момичета,които продават хубави и евтини неща.В Хумана само ходя и то,когато им почнат намалеията-винаги успявам да си харесам нещо за мен или детето.Онзи ден се случи да вляза в Скай Сити в Гео Милев в един доста евтин мгазин за нови неща,но за съжаление нямаше размери от това,което си харесах.

# 639
Аз пък не понасям кашмирени и вълнени дрехи с тези специални грижи, които изисват. Искам да си пъхна в пералнята и да не им треперя много.

# 640
  • София
Е какви чак толкова грижи, само препарата за вълна е различен, но с един караш 1,2 години. Всяка пералня има програма за вълна. Аз пера всички пуловери в нея, простирам навън и готово, не хоризонтално и т.н., а като всички дрехи.

# 641
Доколкото знам, не трябва и да се центрофугират вълнените дрехи, а аз мразя да вадя от пералнята капещи дрехи. Обичам всичко да ми е центрофугирано на максимални обороти и да излиза колкото се може по-сухо.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 18:29 от Мишелин

# 642
Спокойно си ги центрофугирам, тя центрофугата е част от програмата за вълна. Даже ги и суша в сушилнята, пак на програма за вълна, нищо им няма, стига пералнята/сушилнята да има Woolmark. Не излизат напълно сухи от сушилнята, защото тя не вдига висока температура, но пък излизат много разпухнати. Задължително препарат за вълна и омекотител ползвам обаче, за да не се наелектризират. Досушавам ги простряни както останалите дрехи, не хоризонтално.

Веднъж на сезон им почиствам образувалите се топченца с машинка за пилинг - тая част е досадна, наистина. Вчера бях с една кашмирена жилетка, класически модел, която си купих като студентка от първата заплата, значи е на повече от 8 години. Не й личат годините - все така пухкава и мека е, няма пилинг (защото съм го махнала), цветът май си е същия или поне е избелял равномерно (бежова е Joy). А се усеща толкова приятно на кожата, облечена направо върху сутиена.

# 643
Бясна съм. Взех якето и като го погледнах- скъсани шевове в предната част. Върнах го веднага. Дано бързо ми възстановят парите. 63лв струваше

# 644
Големи боклуци в тая Мания! Че и скъпи....
Сега чакам от Ремикс доставка

Общи условия

Активация на акаунт