Мнение относно къса къдрава коса.

• 1 401
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, красиви жени. Simple Smile Имам въпрос относно притежателките на къдрави коси и не само, като цяло на всички жени във форума. От известно време се чудя дали да не подстрижа косата си до раменете, че и малко по нагоре. "Проблемът" който ме спира е, че косата ми е къдрава (не е на ситни къдрици,а  по-скоро на букли). Малко ме е страх да не бухне много и да не стои безформеста ако я подстрижа. Какво мислите вие? Виждали ли сте жени с къдрава (естествена) къса коса, как според вас стои? Някоя от вас правила ли е този експеримент? Ще се радвам на всяко мнение. Cupid

# 1
Моята не е къдрава, а доста чуплива, точно на големи букли стои. От доста години я нося до раменете или по-къса. Общо взето всички фризьорки, през които съм минала, ме постригваха все на лореал, а на мен ми се повдигаше вече от тази прическа. Обясняваха ми, че не ставала за друга прическа. Преди две-три години една приятелка - фризьорка, ме подстрига на скосена черта, много се харесах, но не съм свикнала косата ми да е толкова къса, после бях с прическа тип Мег Райън, сега от около година, съм си на черта до раменете. При мен отстрани още има скосено, което още не е израснало, но се харесвам така. Оформям я понякога с пяна и стои добре. Обаче ми прави впечатление, че колкото и прически да сменя, никой от приятелите ми не забелязва, забелязват само ако сменя цвета. И казват, че понеже била къдрава, не си личало.

# 2
http://all-4-woman.ru/wp-content/uploads/2016/02/1cd38ac78f63949 … 8f_compressed.jpg

Нещо подобно на дължина ми се върти в главата, но пък косата ми не е чуплива по-скоро е така: 
http://www.missbloom.bg/files/MissBloom%20BG/September/Beauty/Gl … riser/TongGLA.jpg

# 3
  • София
Много зависи от това колко гъста е косата ти, колко плътен е косъма, дали е суха  и т.н.
Имаме си тема, макар че не е много активна.

# 4
Здравейте, красиви жени. Simple Smile Имам въпрос относно притежателките на къдрави коси и не само, като цяло на всички жени във форума. От известно време се чудя дали да не подстрижа косата си до раменете, че и малко по нагоре. "Проблемът" който ме спира е, че косата ми е къдрава (не е на ситни къдрици,а  по-скоро на букли). Малко ме е страх да не бухне много и да не стои безформеста ако я подстрижа. Какво мислите вие? Виждали ли сте жени с къдрава (естествена) къса коса, как според вас стои? Някоя от вас правила ли е този експеримент? Ще се радвам на всяко мнение. Cupid

Здравей Pamela,

Аз съм с къдрава коса и преди време си направих каре.Иска доста поддръжка,де. Беше страхотно, стига да попаднеш на професионалист.

Общи условия

Активация на акаунт