Къдрокоси красавици

• 105 865
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря много lollytta!

# 706
Или от тук
http://eu.feelunique.com/brands/palmers/hair-care
Има безплатна доставка над 40Евро.
Също така има 15% птстъпка за първа поръчка и промоция на Палмърс - 3 продукта на цената на два.

# 707
  • София
Palmers мисля, че има и в iherb.

# 708
Привет,
В ДМ видях стилизираща вода за къдрици с кератин и женшен.Не запомних марката,а цената беше около 6 лв.Отворих само да я помириша,не ухаеше много приятно.Някой да е пробвал подобна?Може пък да хидратира и оформя добре,без косата да се омазнява,натежава и увисва...
Бях доволна от aphogee curlific curl definer,но като повечето продукти спря да действа след време.
Пробвах само веднъж балсама на Шаума с масло от ший и кокос,не съм очарована.
Давайте идеи,че тия климатици и шапки ни правят къдрите проскубана слама(или поне моите).

# 709
Момичета,някой ползвал ли е този крем и имате ли отзиви?

# 710
  • София
Писах в темата за размените, но да кажа и тук. Разменям пяна за къдрава коса на Лореал, ето тази. Ползвана е 5-6 пъти най-много, предполагам е до половината поне, но не мога да преценя точно, защото не е прозрачна бутилката. На мен ми е много силна фиксацията.
Разменям за друг продукт за къдрава коса и/или термозащита.

# 711
  • СОФИЯ
Здравейте,за суха чуплива коса ,какъв продукт за стилизиране ще препоръчате?гел,пяна или крем ,предпочитам да е с по - лека фиксация ,за да няма ефект на сплъстяване .благодаря

# 712
  • В полите на Пирин планина
На мен любим ми е този крем:

Харесвам и този:

Последно ползвам този крем - също е много хубав :

Предпочитам кремове със средна фиксация.

# 713
  • Варна
На мен любим ми е този крем:

Харесвам и този:

Последно ползвам този крем - също е много хубав :

Предпочитам кремове със средна фиксация.
С къдрава коса ли си или с чуплива?

# 714
Аня а таква пяна има ли тук или е поръчвана от някакъв друг сайт. Това имам аз и е със средна фиксация

# 715
  • София
От ибей го купих, гледам, че по нашенските сайтове го няма.

# 716
  • София
В момента ползвам тези:
Tony & guy classic wave memoriser - от съвсем скоро го ползвам, засега много ми харесва, има лека фиксация, лепне и оформя на влажна коса, като изсъхне косата не е толкова твърда, по-скоро оформени само къдриците. Засега май ми е фаворит, но го ползвам от съвсем скоро, а и в комбинация с този спрей на VO5 (с термозащита и лека фиксация), та не бързам със заключенията.

Ye style крема - няма фиксация, преди много ми харесваше, но есента косата ми като позагуби къдриците нещо не действаше и е прибран в шкафа.

Флуида на Виктория бюти - сигурно всяка от вас го е ползвала, силна фиксация, то си и пишело на него extra hold, оформя на влажна коса. Т.к. ми е много лепкав, а и сякаш изсушава косата, отдолу слагам този крем на bio pharma, омекотява косата.

Понякога слагам за финиш и от кристалите на Ейвън с арган (обикновено след боядисване, когато си усещам по-суха косата). Рядко напоследък и от крема за суха коса на Balea от DM. Преди си бях купила от iherb този крем на Palmers за къдрава коса - изобщо не бях доволна, изсушаваше ми косата, накрая зорлем го използвах като pre-wash маска.

Т.к. в темата за размените рядко се търсят подобни продукти, ако сте съгласни можем тук да си разменяме. Ако някой се интересува бих дала малко количество от тези, които ползвам в момента, за проба с/у някой друг продукт за къдрава коса, който не съм пробвала. Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 22:11 от Аня♥♥♥

# 717
  • В полите на Пирин планина
Miss Noir, ето такава ми е:

# 718
Хубава коса, Lady Brinne, ти знаеш Smiley

Идвам в темата да споделя, че съм доволна от оформяне на къдрите с маската на GLISS
Fiber Therapy
https://www.primor.eu/gliss/41895-fiber-therapy-mascarilla.html

Започвам да мисля, че Шварзкопф правят балсами и маски, които могат да заменят финиша, поне на къдрави коси. Моята се радва на такива, де Smiley
Май в тая тема хвалеха някои балсами на марката, като подходящи за оформяне на къдрици, но аз не можах да намеря тук, та взех това и ми хареса.

# 719
Подкрепям за маската на Глис. С нея нямам нужда от балсам без отмиване, а по принцип слагам постоянно. Балсамите им също са много богати като формула. Liquid Silk с  коприна и Asia SPA са ми любими, а не са и толкова тежки.

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 14:00 от Петенце Цветенце

Общи условия

Активация на акаунт