Къдрокоси красавици

• 105 859
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Не е много активна къдрокосата ни тема и аз ще я повдигна с питане: споменатите Liquid Silk с  коприна и Asia SPA ги търсих доста и не ги намирам. Стари серии ли са или аз не търся добре Smiley

Подкрепям за маската на Глис. С нея нямам нужда от балсам без отмиване, а по принцип слагам постоянно. Балсамите им също са много богати като формула. Liquid Silk с  коприна и Asia SPA са ми любими, а не са и толкова тежки.

# 721
Стари серии са, а втората е Asia Straight /объркала съм втората част от името/ и въпреки, че е за изправяне уж, ми се отразяваше добре.
Аз пък мернах тези дни балсами без отмиване Sunsilk от зелената серия за къдрава коса и се чудя дали е възможно да са в срок /паралелен внос само със стикер на български/. Thinking

# 722
Те бяха от миналия век направо Smiley  Ако в релаен магазин си ги видяла, помириши ги и прецени, аз нямам проблеми дори след срок да ползвам нещо, стига да изглежда и МИРИШЕ добре.
Ей, ама начи, видях Asia Straight, ама не взех, нали Спа търся хахахха.

# 723
В реален, да, но продавачките са такива, че едва ли ще имам възможност да ги помириша. Извинявам се, че съм те въвела в заблуждение. 💐

# 724
  • София
Аз си купих зелен Sunsilk балсам от магазин за парален внос. Идеален си е.

# 725
Благодаря за отзива. Щом е ок, ще си взема и аз. Simple Smile

# 726
  • София
Ето този намерих аз. Май не говорим за един и същ продукт.
Скрит текст:

# 727
Аз съм написала в първия си пост, че става дума за балсам без отмиване е и естествено да помисля, че за него отговаряш . Ето този е, от същата серия като показания от теб балсам с отмиване.

# 728
  • София
Къдрокоски, моля тези от вас, които са от София, да споделят от кой фризьор са доволни! По възможност в център или южните райони..Не успявам от доста време да се свържа с моята, от която бях доволна, а и последния път леко ме подразни отношението и, та си търся нова, която има опит с къдрави коси, че не ми се иска да ме окепезят, както ми се е случвало доста пъти.. Нашите коси са по-капризни и е малко по-специфичен начина на подстригване и за това ме е страх да рискувам където и да е, а нищо не откривам в нета за добър фризьор за къдрава коса..Sad Помагайте, моля!:hugs:

# 729
Идвам да похваля балсам Тиги С  >

https://eu.feelunique.com/p/TIGI-S-Factor-Smoothing-Lusterizer-C … ioner-750ml-57969

Много добре мирише, дава блясък на косата, без фриз на къдриците, не дава силна фиксация, но си оформя къдрици. Гъстичък е и е 750 мл., само помпа няма.

# 730
  • София
Къдрокоски, дали не съм в заблуда - шампоани и балсами за нашите коси са по подразбиране овлажняващи, така ли е?

# 731
Къдрокоски, дали не съм в заблуда - шампоани и балсами за нашите коси са по подразбиране овлажняващи, така ли е?

Мисля ДА, но ми се струва, че е добре шампоана да е повече протреинов, маска и балсам хидратиращи. Като искам и да добавя, че не е възможно да се намери продукт без протеин - има един, два на Шии Моисчър, но те са някаква бутикова рядкост. В повечето продукти все има някакъв протеин, което не ми се струва лошо, де. Важното е да действа като овлажняване.

# 732
  • София
Момичета,  как процедирате с косите през нощта? Връзвате ли ги,  прибирате ли ги някак или?

# 733
Аз от година вече спя на две кокчета като рогца   Laughing или на плитки. Мисля, че се запазват дължините доста по тоя начин, не се заплитат и дърпат. Освен това пулверизирам с разреден във вода балсам преди да я вържа.

# 734
  • Варна
Спусната.

Общи условия

Активация на акаунт