Къдрокоси красавици

• 105 789
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
И аз също, обичам главата ми да "диша", особено сега в топлото време. Гледам да не се въртя много. Simple Smile

# 736
  • София
Аз пък точно лятото спя с високо хваната коса, че ми е много топло на врата.

# 737
  • Варна
Аз не я връзвам, защото като я хвана и веднага се отбелязва. Или пусната или вързана, средно положение при мен няма Grinning Лятото виждам зор и докато заспя поне гледам да я вдигна по някакъв начин да не ми е на врата.

# 738
Ама как спите със спусната коса Simple SmileМоята грива ,ако не я вържа и един косъм да имам около и в ухото и няма заспиване Simple SmileМоята коса е под раменете,ситно къдрава,само навън я търпя спусната в къщи-никога !Нищо ѝ няма като я спусна,оформям с малко вода и балсам и съм готова Simple Smile

# 739
Моята е до средата на гърба, когато е суха, силно къдрава, но не ситно. Когато спя я отмятам някак настрани, за да не ми пречи, защото ме сърби лицето от нея. Преди винаги спях с коса, прибрана на хлабава опашка с някакъв тънък ластик и не ми пречеше, но сега не мога да я изтърпя така. Rolling Eyes Иначе когато съм вкъщи не мога да я търпя пусната да ми влиза в очите. Особено когато домакинствам ако не е вързана ме докарва до истерия. За навън се примирявам, но понякога пак ме дразни. Joy

# 740
Аз изобщо не мога да си търпя косата пусната напоследък - пречи ми, дразни ме, спарва ме...постоянно съм на хлабав кок високо горе, така и спя. Просто не си представям да спя с пусната коса, съвсем ще бъгна. Grinning

# 741
  • русе
Здравейте и от мен.Последно време и аз имам проблем с обема.Суша се с дифузер и с главата надолу но ефекта е залепени за главата корени и бухнала надолу😡

# 742
За обем в корените на мен ми помага масаж сутрин и вечер с малка четка, подобна на Тангъл Тийзър и пръскане на някакъв серум за разтеж. Но моите корени не се омазняват почти никак, та продукт в корените  не им пречи. Пробвай с масаж, ако искаш, освен това аз не суша въобще вече, на теб не ти ли докарва сухота в дължините сушоара?

# 743
  • русе
Русата боя+сешоар+преса определено прави иначе сухата ми коса още по-суха,но ако не ползвам дифузер и я оставя да съхне сама положението е още по-трагично,сплескана на макс😁😁😁

# 744
Русата боя+сешоар+преса определено прави иначе сухата ми коса още по-суха,но ако не ползвам дифузер и я оставя да съхне сама положението е още по-трагично,сплескана на макс😁😁😁

Преса за какво ползваш, ако е за къдри и не си натурално къдрава - не знам, аз говоря само за естествени къдри как процедирам. Все пак може да опиташ с масаж на скалпа - помага за много неща, дори сваля стреса и е срещу главоболие, освен ползата за корените на косата и обем.

# 745
  • русе
Косата ми е къдрава а с пресата я изправям

# 746
  • русе
За обем в корените на мен ми помага масаж сутрин и вечер с малка четка, подобна на Тангъл Тийзър и пръскане на някакъв серум за разтеж. Но моите корени не се омазняват почти никак, та продукт в корените  не им пречи. Пробвай с масаж, ако искаш, освен това аз не суша въобще вече, на теб не ти ли докарва сухота в дължините сушоара?

Добре де малко тъп въпрос ама как точно го правиш тоя масаж,сресваш корена с четката ли кво😄

# 747

Добре де малко тъп въпрос ама как точно го правиш тоя масаж,сресваш корена с четката ли кво😄

Четката ми е подобна на тази, самия масаж е след 3-тата минута.

# 748
  • Sofia
Препоръчайте ми нещо за лесно разресване,моля Tired Face

# 749
Препоръчайте ми нещо за лесно разресване,моля Tired Face

Всеки що-годе добър балсам или маска ще направи това, само на мокра коса предполагам  разресваш?

Общи условия

Активация на акаунт