Съпруги на военнослужещи - 25

• 74 064
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мис Ю честно казано не знам какво следва след това,но явно има някакъв проблем с телефоните на Агенцията,но наистина се надявам днес да се свържем.И аз тъкмо щях да питам дали някой има представа какво става с телефоните да не е само в мен проблема,но явно е общ.Пожелавам ти успех.

# 106
Мис Ю, какво проверяваш?
Кати, ами направих плащането и пратих платежното, но искам да звънна да видя дали е отразено и какво се прави от там нататък... понеже наистина не ми е ясна точно процедурата..Confused Blush

Джули, предполагам ти звъниш по същата причина или?

# 107
Когато можеш се свържи, но то по-скоро е за твое успокоение...Май проблема не е само с телефоните на агенцията, а нещо с военните номера... Оказа се , че когато имаш резервация , а не са постъпили пари, от Агенцията звънят да видят защо е така - дали се отказваш или да не би парите да са отишли по друга сметка....Оттук нататък процедурата е следната- да има налични бански, джапанки,  качествена слънцезащита и обещаваща прогноза за хубаво време.... Laughing...

Отметнахме ние матурите ....че направо и учебната година... Laughing  Ама друго си е като вече съм го играла този филм с матурите в 4 клас  Laughing....така спокойно ги изкарахме този път...

Лунно цвете, много ме изненадваш с това, че има деца , които не са пътували... Sad  Странно ми е...Дори само в училище има 2 екскурзии на година минимум....ако има избори през учебно време - то понеделника след вота задължително има оферта...Съучениците на малкия ми син са толкова често в чужбина с родителите си , без да ги намирам за хора с големи финансови възможности... То отдавна стана така че, пътуването  не е въпрос на средства, колкото на избор, светоусещане и желание .

# 108
  • Пловдив
Аз пък изобщо не се изненадвам, че някои деца не са пътували. Не навсякъде организират екскурзия по 2 пъти в годината. При нас е само по веднъж. Много зависи от училището и в какъв квартал се намира.
Аз примерно не съм пътувала в чужбина от доста време. Девойката обикаля с хора. Иначе още нямаше да е излизала извън България. И основната причина е финансова. Ученическите екскурзии никак не са бюджетни. За зелени и бели училища да не говорим. Приятелка даде 250 лв за зеленото училище, на 30 км са от Пловдив и не тънат в лукс.
МисЮ, остава да чакаш отпуската.
На мен вчера ми подариха десетина килограма ягоди и днес цял ден правя сладко. И ми е едно лепкаво. Grinning

# 109
  • Варна
Мис Ю аз звъня за да си запазим почивка за Рибарица и Картела.Ние всяка година ходим така без карта понеже сме две семейства в три различни поделения и е доста сложно да вземем карта,а и лятото няма такъв наплив за планинските курорти така ни е по лесно даже ако имаме възможност си избираме и стаите.Но явно и днес няма да успеем ще се надяваме утре да е решен проблема с телефоните.

# 110
Кати, благодаря за информацията.. Blush
Джули, ясно.. ще се криете под дебелите сенки на планинските курорти вие.. а ние ще се попечем Joy
Дунди, чакам аз следващата отпуска още от края на предишната Joy ехаа, значи от мен чийзкейка, от теб ягодовото сладко за завършека му.. мм.. чак ми се дояде Joy ноо, както казва ММ сладкото само ще го миришееееш Grinning Grinning
Хубава вечер на всички!

# 111
Писах и аз за това, че не е учудващо че децата не пътуват, но се е затрило. Всичко опира до пари, особено при нас в по-малките градове и мизерни заплати. Хората и на почивка не ходят, а камо ли на екскурзии. Зелените училища и те не са евтини за всички, не ходи целият клас. Сега има една инициатива в наше училище, по проект пътуват много често децата из България и ходят всички, защото е безплатно. Това е шансът им да опознаят родината. И аз имам светоусещане и неистово желание и много маршрути за пътуване, ама като не стигат пусти пари...

# 112
Кати благодаря за помощта.И аз днес изпратих платежните иначе вчера направих плащането.Момичета много ми е спечено,голямата племенница лети за щатите и ми е много  гадно.Израстна при мен и ще ми липства.Ох помрънках си

# 113
  • Пловдив
Радинка, на бригада ли отива?
МисЮ, нямаш проблем. Аз и една вишна- череша имам за обиране е Тракия. Още й е рано, ама какво сладко става от нея, ммммм. На ТМ му кажи, че няма забранени храни, има забранени количества. Grinning
Уау, как заваля, дано облакът се разнесе бързо, че искам да изляза малко навън.

# 114
Радинка, на бригада ли отива?
МисЮ, нямаш проблем. Аз и една вишна- череша имам за обиране е Тракия. Още й е рано, ама какво сладко става от нея, ммммм. На ТМ му кажи, че няма забранени храни, има забранени количества. Grinning
Уау, как заваля, дано облакът се разнесе бързо, че искам да изляза малко навън.
Да дунди,аз като я изпращах на автобуса за университета плаках а сега....

# 115
ЕЕЕЕЕ пловдивчанките,така няма да се разберем - слака,чийзкейк! Лято идва трябва малко във форма да влезем,днес на всички почивки между лекциите стоях в колата,че колежките едни палачинки,принцеси,пържени картофи размятат а аз на кисело млекце.
Добре че едната колежка пости заради байряма та си правихме компания двете

# 116
Момичета, премерихте ли банските? Или като мен ще купувате нови? Аз спрях хляба, но друго не мога да спра да ям. Кантарът ми превключва на други мерни единици и сега съм само 8 ! Така и не мога да разбера какво е това. След това показва 129!!! И накрая мери килограмите ми.
 За екскурзиите - малките класове пътуват повече. След това е по-сложно.
Не може да се пътува в учебни дни. Не става въпрос само за финансови възможности. Но, разбира се, това е основното. Класната на дъщеря ми иска да ги води в Париж със самолет за 1000 лв. И аз искам, ама няма. Децата не се съгласиха. И сега ще пътуват в България. За около 30 лв. И всички са доволни.
Хубава вечер! 

# 117
Да доуточня-странно ми е ,че не пътуват деца в България-деца от столично училище, в доста приличен квартал ,деца от прогимназия. ....Чужбина и зелено училище за мен са си гъзарийка..... Моите деца никога не са ходили , но екскурзии в България....едно две .тридневни -никой не е пропускал...
Говоря за дестинации в страната, които по някакъв начин са свързани с история ,забележителности , културно наследство. ...Малкият ми син е на екскурзия на 01.06-релно е вече ваканция, дестинацията... да не ви я казвам....обаче през всичките 4 години много пътуваха и си прекарваха чудесно, а все нещо ще види интересно. ....с баща му едва .и ще го заведем специално там...  Laughing

Относно банския -става ми ,ама искам нов ... Laughing

# 118
  • Варна
Не знам дали има значение малък голям град,но моя син за две години в училище не е ходил на нито една екскурзия и не защото не са съгласни,а просто защото не е имало. Затова ние всяка година гледаме да ходим някъде и сме го водили на доста места.Стискаме се малко преди и след почивката но поне знам че съм му показала доста места.И тази година идеята ни е да отидем на Рибарица първо на почивка понеже там сме обиколили всичко възможно,а после за два дни на Картела защото смятаме да посетим Батак.И в този ред на мисли да кажа, че днес съм много горда със сина си понеже на изходящото ниво по околен свят са им дали четири дати които е трябвало да кажат какво се празнува на тях и той е бил един от малкото които е отговорил пълно, точно и ясно какво празнуваме на 3 март.Като цяло не съм доволна от резултата на теста,но ще го преживея,а и по математика имаше отличен и това по околен свят малко остана по назад още повече като видях какво учат по този предмет. На фона на българските празници беше сложен празника Пурим (ако не знаете какъв е той справка в Околен свят за 2 клас или ако има желаещ мога да му обясня). Днес не успяхме да се свържем с Агенцията,но утре с нови сили нападам телефоните и дано имам успех. Отдавна не бях се включвала толкова много за един ден и за да не стана досадна смятам за последно да пиша днес и да ви пожелая лека нощ и успешен последен работен ден утре.

# 119
  • София
Среднощен привет, военни красавици Hug
Не гледайте в колко часа ви пиша Mr. Green. В малките часове е, но реших, че ще си доправя курсовата работа и успях. Темата ми е особено интересна - Стареене, старост и дълголетие. Да ви казвам ли  с колко желание я писах? Няма да я изпратя сега, защото ще покажа на доцента, че не спазвам правилата за добър живот hahaha Joy.
Аз вече открих морския сезон-на терасата, с плажна рокля и краче в кофа с вода и морска сол. На Агенцията много й поздрави Wink Не ме вълнува. Вие сте млади, вълнувайте се Simple Smile
По въпроса с ученическите екскурзии-като чета мненията ви виждам, че всеки гледа от своята камбанария. И аз мисля, че е преди всичко въпрос на финансови възможности. Как се ходи насам натам по света и у нас без пари? newsm78 На мен не ми е ясно.
Хайде сега лека нощ и приятни сънища.
ПП По едно време в КГБ-то всяка вечер си пускахме клипче от някъде. Беше много приятно Simple Smile Пътувахме без пари, без багаж  и без билет Wink

Общи условия

Активация на акаунт