Съпруги на военнослужещи - 25

• 74 061
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечерр,

Веднага се явявам на вечерна проверка.. че не успях сутринта да намина от тук..

Мъниче, както казва Дунди, не си изпуснала много от събора.. аз ходих и двете вечери, повече за разходката, отколкото за друго.. но не беше зле, стори ми се добре организирано.. Simple Smile

Сети, да снимаш малкия сладурко, ще очакваме репортаж.. Grinning

Дунди, предрече дъжда - наистина заваля вече... мразя да се прибирам по дъжд, ама днес ще ми се наложи.. Simple Smile

Фло, поне четенето става и легнал.. тъкмо сега време да те поглези гаджето.. няма само ти него я.. Grinning

Лунно цвете, къде бяхте на екскурзия? Много обичам екскурзиите, но все по-малко време ми остава за тях.. Simple Smile

Лейдии, нещо ми се загуби, как сте, къде сте с шефчето.. всичко наред ли е? Липсваш тук... да знаеш.. Heart

Кати, както винаги на място се е включила.. с полезна информация.. Благодаря ти, Кати, че го правиш за нас..Simple Smile

Аз след 10тина минути си тръгвам вече от работа.. вечерта ще я отдам малко на спокойно и релаксиращо редене на пъзел.. много обичам.. купих си нов онзи ден - 1000части, ще си го редя по малко за удоволствие.. Simple Smile Даже от работата един картон си взех, смеят ми се тук колегите, че ще ходя по пътя с картона, като тези от казаните, дето ги събират.. Grinning Grinning Grinning  Решила съм да си лепя частите и да си го рамкирам после, хубав е изгледа затова.. ще видим  кога ще го завърша.. Simple Smile

Изчезвам, че стана време да гася компютъра, лека вечер от мен! Beers Hug Blush

# 91
Явявам се с репортаж: времетраене на тържеството - 15 мин Joy имаше танци, песни и раздаване ня свидетелства. Моето момче изкара първата песен и после се разплака, но не напусна строя, макар да му се искаше. Добре че на танците все бяха хванати или на хоро, или по двойки, та и той изпълняваше. За съжаление не мога да кача снимка, че все ми дава някава грешка.
Мис Ю, колко време ти отнема реденето на толкова голям пъзел? Къде си ги държиш после?

# 92
Добро утро,момичета,прелитам набързо и заминавам на лекции.Последни две седмици преди сесията и ми е доста динамично така че повече ще чета,по-малко ще пиша.
Хубав ден

# 93
Добро утро и от мен,

Димитрова, мисли за моренцето и бързо бързо ще минат тези две седмици.. а за сесията ние ще стискаме палци.. Hug
Сети, преди съм редила, но доста отдавна.. и съм ги разваляла после, и незнайно къде след време изчезват.. но на този ми харесва картинката и ще го запазя.. мисля да го наредя, залепя и рамкирам.. ще си го сложа някъде-не знам още къде.. иначе доста време ще го редя, защото не му отделям много време.. ето снощи съвсем малко редих, с други неща се занимавах и не остана време..

Аз да питам дали използвате от онези кани с филтрите за вода.. аз едва вчера си купих.. има ли полза от нея.. колко време издържа един филтър.. ей такива неща.. водата в Пловдив е много лоша, поне аз хич не мога да я пия..
Слагам кафето и изчезвам, да си изпия и аз моето преди започване на работния процес.. успешен ден!

# 94
Привет момичета! Фло скорошно оздравяване на крака ти! Сети  на следващото тържество малкият юнак ще издържи повече, ама нали и сега не е напуснал строя, за да се гушне в мама. МисЮ, преди няколко години и аз обичах да редя пъзели, но скоро време не ми е оставало, пък и желание. Стояха си на холната масичка подредени, докато ми писнеха и ги прибирах. След работа, през лятото, когато детето бе във ваканция при баба си, си пиех кафето и си редях пъзел - много е успокояващо. Някой шият гоблени за успокоение, но мен ме изнервя и не обичам никак това занимание. Кана "Брита" с филтри  имах, ползвах я, но вече не, защото водата при нас има манган, а тя не го пречиства. Май по-нещо си личеше кога филтърът е за смяна, ама не помня вече. Димитрова и на мен са ми мечта мебелите от палети, ако си добра шивачка ще си ушиеш - в нета варианти, колкото щеш. Пък и продават, ако не можеш да ги ушиеш сама.

# 95
Мис Ю ние ползвахме такава кана,но откакто откриха уран във водата на Хасково не смеем да пием от чешмата
Албена не съм от най-добрите шивачки,но свекърва ми е шивачка и ще ми ги ушие само трябва да събера идеи.
Аз за днес приключих с лекциите,изнесох два урока пред колежките по Околен свят.Имаше малко хвалби,малко критики и допълва тия,но нали се учим и сега е времето да грешим а не като застанем пред децата
Сега ви оставям че имам само два часа почивка  преди да отида на Английски

# 96
  • София
Военни момичета, привет! Hug
Да се похваля, вече съм без гипс! Снощи не ходих до Пирогов. Докторът ми разгледа снимката и ме "оправи" по телефона. Бухалката май е за друг, не за мен Mr. Green Та днес ме извика, сряза шината, написа ми мехлем и едни хапчета, ластична наглезенка и ме изпрати по живо, по здраво. След 20 дни на контролен преглед.
Още веднъж ви благодаря за моралната подкрепа Hug Обичам ви, момичета!
ДИМИТРОВА smile3501, Когато правиш нещо с обич, то става хубаво, получава се. Ще ставаш все по-добра, и по-добра! Поздравления bouquet
АЛБЕНА, кога ще събираш багажа за новия гарнизон? Heart Eyes
МИС Ю, аз също обичам да редя пъзели, заедно с внуците. Много ми е забавно. После всичко събираме в надписани пликчета и до следващия път Simple Smile
СЕТИ, много мило ми стана като прочетох за тържеството. Върнах се 35 години назад. На едно такова тържество моя син си каза думичките и до края уста не отвори. През цялото време беше вперил очички в мен. След тържеството го попитах защо не е пял с децата, а той ми отговори - ами защото те гледах теб. Направо това си беше обяснение в любов Heart Eyes
ДУНДИ, спасих от бухалката и главата, и частите с голямата квадратура.  Wink. Когато питаш колко време ще носиш гипса, докторите обикновено казват-На колкото си години. Първото ми счупване беше когато бях на 51. Лекарят ме пита на колко години съм-отговорих му: 25, 26 ( 25+26)Joy Зависи от счупването, но в случаите, когато не е сложна фрактурата и няма размествания, около 30 - 30 и няколко дни. През това време съветват да се пие бульон от месо, суроватка от извара,  да се консумира и изварата. Вчера си правих, днес също ще направя извара.
Дано не ви се налага, но напр. при изкълчен крак 24 часа се слага студено, а после - топло. Крачето нависоко и стегната превръзка. Добре се отразява баня с топла вода и морска сол Х 30 мин. два пъти дневно. Е предпочитам с морската сол да се осолявам на морето, но като няма риба и ракът е риба Joy Морска баня - в легена, ако се барна по бански на терасата и тен ще направя  hahaha sun
Докато чаках гаджето да ми купи илачите пробвах и да шофирам newsm01. Става, но малко боли. Дали да не използвам случая да ми подари кола с автоматични скорости newsm78 Размечталась... Wink

# 97
  • Пловдив
Фло, предлагам да е с шофьор с фуражка / не военна/ да ти отваря вратата. Stuck Out Tongue Winking Eye  Радвам се, че положението не е толкова зле.
Сети, детето ти е прочело всички книги за растежа. Изпълнил е протокола. Че то разплакването е в рамките на нормалното. И е истински герой щом е устискал в строя. Сладурковци, та те са още съвсем мънички..
Димитрова, ние сме сигурни, че ще се справиш. И с възглавниците, и с изпитите. Един колега направи пейка от палети и я занесе пред блока им. Боядисаха я в червено, ама дали е жива още, не знам. Но стана много симпатична.
Днес си направих дълга разходка пеша до фризьорския салон. Сега да попиша малко, че имам поръчка.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 19:58 от dundi73

# 98
  • София
Хайде мацки на кафе!

С куция крак толкова можах да приготвя- за всички по чаена лъжичка Joy
Днес съм ранобудно пиле. Бързам да препиша едни лекции на чисто, че младежта понякога отсъства и после копират моите лекции. Кой с каквото може да помага Simple Smile
Добре съм, все по-малко ме боли.
На вас-пожелание за усмихнат ден. Мисля си за момичетата от Плевенския гарнизон. Поразиите там са големи. Добре, че няма жертви и пострадали хора. Другото е поправимо thumbsup

# 99
Добро утро
Фло вземам си от кафенцето и аз като теб се заемам с учебни дела.За днес ни отложиха лекциите и затова ще си довърша една презентация и един реферат.
Изпратих домашните,Вики пак е на гости при дядо,че баба е на работа,,ама те с дядо си много се разбират
Ползотворен ден от мен

# 100
Здравейте, момичета!
Пих кафе, сега имам малко свободни минутки, че бях квестор на НВО, 4 клас. Децата притеснени! Окуражих ги, но не бива така да приемат тези изпити. Мога много да говоря по темата...
Фло, сега почивай. Радвам се,  че си се разминала леко. Дунди, пази се и ти.
Мис Ю, водих децата по моя край. Някои мислеха, че Банско е на морето.😄 Посетихме и църквата в с. Добърско. Стенописите са уникални. Учениците накрая аплодириха екскурзовода, защото представи много интересно историята на църквата. И той им се радваше, започна да рецитира Ботев. Доволна съм. Има деца, които никъде не са пътували.
Сети, развълнува ме с разказа за тържеството. Тези вълнения са най-запомнящите се. Моята дъщеря постоянно си вдигаше поличката от притеснение... А синът ми много отговорно си изпълняваше задълженията. Искам пак да се върна в онези години.
Хубав ден, момичета. Дано всички сте добре!

# 101
  • Варна

Добро утро на всички.Фло бързо да се оправяш.Нямам много време да пиша,но ви чета. При мен нищо ново и интересно.Вчера цял ден се опитвахме да се свържем с Агенцията,но без успех и се надявам днес да успеем и да се похваля със запазена почивка.Пожелавам на всички лек и успешен ден.Малкия звяр се събуди и колкото и да искам да си говоря с вас мисията е невъзможна.Прегръдки за всички.

# 102
Добро утроо, как сте днес,прекрасни момичета?
Аз за добро утро ходих да ме боцнат за изследвания и сега чакам колегата да отиваме да поработим..
Джули, благодаря за кафенцето.. аз днес мисля да опитам да се свържа с агенцията да видим дали ще успея.. вчера не се и пробвах.. но днес трябва да проверя какво се е случило вече..
Пожелавам ви хубав ден и много усмивки! Blush

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 10:08 от Мис Ю

# 103

P.S. Борбата за свързване пак ще е май нонстоп днес.. отново освен изключване и от време на време заето, никакъв друг сигнал не чувам.. а и както нямам възможност да звъня постоянно... та.. ако не успеем да проверим днес - какво следва, да питам аз като начинаещ в използването на карта.. Simple Smile Благодаряяяя :*

# 104
Мис Ю, какво проверяваш?

Общи условия

Активация на акаунт