Веднага се явявам на вечерна проверка.. че не успях сутринта да намина от тук..
Мъниче, както казва Дунди, не си изпуснала много от събора.. аз ходих и двете вечери, повече за разходката, отколкото за друго.. но не беше зле, стори ми се добре организирано..
Сети, да снимаш малкия сладурко, ще очакваме репортаж..
Дунди, предрече дъжда - наистина заваля вече... мразя да се прибирам по дъжд, ама днес ще ми се наложи..

Фло, поне четенето става и легнал.. тъкмо сега време да те поглези гаджето.. няма само ти него я..
Лунно цвете, къде бяхте на екскурзия? Много обичам екскурзиите, но все по-малко време ми остава за тях..
Лейдии, нещо ми се загуби, как сте, къде сте с шефчето.. всичко наред ли е? Липсваш тук... да знаеш..

Кати, както винаги на място се е включила.. с полезна информация.. Благодаря ти, Кати, че го правиш за нас..
Аз след 10тина минути си тръгвам вече от работа.. вечерта ще я отдам малко на спокойно и релаксиращо редене на пъзел.. много обичам.. купих си нов онзи ден - 1000части, ще си го редя по малко за удоволствие..
Даже от работата един картон си взех, смеят ми се тук колегите, че ще ходя по пътя с картона, като тези от казаните, дето ги събират..
Решила съм да си лепя частите и да си го рамкирам после, хубав е изгледа затова.. ще видим кога ще го завърша..
Изчезвам, че стана време да гася компютъра, лека вечер от мен!

имаше танци, песни и раздаване ня свидетелства. Моето момче изкара първата песен и после се разплака, но не напусна строя, макар да му се искаше. Добре че на танците все бяха хванати или на хоро, или по двойки, та и той изпълняваше. За съжаление не мога да кача снимка, че все ми дава някава грешка. 
, Когато правиш нещо с обич, то става хубаво, получава се. Ще ставаш все по-добра, и по-добра! Поздравления 

. Когато питаш колко време ще носиш гипса, докторите обикновено казват-На колкото си години. Първото ми счупване беше когато бях на 51. Лекарят ме пита на колко години съм-отговорих му: 25, 26 ( 25+26)

. Става, но малко боли. Дали да не използвам случая да ми подари кола с автоматични скорости
Размечталась...
Радвам се, че положението не е толкова зле.