Съпруги на военнослужещи - 25

• 74 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро! Нямам много време, минавам само да ви кажа, че всичко е наред - кацна и е при гаджето вече. Благодаря за подкрепата! Прегръщам ви!

# 76
Добро утро
Листенце отпусни вече майчината душичка

# 77
  • София
Добро утро, военни красавици! Добро утро ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ И ДИМИТРОВА Hug
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ командва свободно. Пускайте палчетата.  Simple Smile Хайде сега миличка, отпусни се и ти newsm68
ДУНДИ, много е красиво котето, а е и умничко. И си върви с късмета-я какви стопани си е намерило Joy
СЕТИ, и да се снимаш с малечко на тържеството. Аз имам много хубава снимка от едно такова тържество с моя син. Simple Smile
ДИМИТРОВА, мисля си, че не само след завършването първия ти випуск ще се вълнуваш много. Винаги ще бъде така, защото си обичаш професията Heart Eyes
ЛУННО ЦВЕТЕ, нали сме съседи, само да знаеш колко пъти ми се иска да ти звънна и да те поканя на разходка, но все нещо друго се появява и разходката остава в лист на чакащи... Днес и утре, а и в следващите събота и неделя съм на лекции. На 19.май ще правим и помен за братчето ми - 3 години. Задачи колкото искаш. Нали казват, че Господ отчита и добрите намерения:love:
Булка МИС Ю, къде е кафето? Точно написах това и гаджето ми носи на табла кафето-е как да не ми е хубаво? Wink
АЛБЕНА, мисля, че сте взели добро решение. Успех! Ти за пръв път ли ще сменяш гарнизона? Моята майка е сменила 5 гарнизона - Пловдив, Горна Оряховица, Ст.Загора, Ямбол, София - подреждала е 13 квартири! Аз нямах този късмет. Признавам си, че съм го искала това Simple Smile
Милички, изпих си кафето, трябва да тръгвам. На вас желая хубав ден с любимите хора!

# 78
Здравейте, как сте?
Аз днес си позволих да поспя повече сутринта, после пазаруване, поготвих малко да има и за утре, сега ще ходим на Народния събор в парк Лаута да се разходим да видим дали няма и по някоя биричка да изпием..и да не мислите че пия много.. просто си лекувам бъбреците Grinning Grinning
А сега с едни думи, които ми харесаха ви пожелавам хубава вечер!
Бъди щастлив без причина, като дете! Ако си щастлив поради причина, си загазил, защото причината могат да ти я отнемат.
 Дийпак Чопра 

# 79
  • София
Среднощен привет, военни красавици Hug
МИС Ю, питаш как сме. За себе си мога да кажа, че съм контузена жена, но не паднала Mr. Green. Направих една крива стъпка и после Пирогов, снимка и гипсово полуботушче. От нищо стана нещо. Това ходило го чупя вече за четвърти път, но сега се пазарих с доктора като на женския пазар. По принцип съм изпълнителен пациент, но само като си помислих каква тегоба е тоя гипсов ботуш до коляното и ми се стъжни. Доктора се съгласи, но не знам дали аз не сгреших. Тази никаква шина изобщо не ми е имобилизирала крака, гумен ток не могат да ми сложат, ще трябва да се движа с патерици, а и като помръдна  малко боли. Ще видя дали няма да се съглася да ме гипсират до коляното. Та с такива работи се занимавахме тази вечер.
На вас приятни сънища. На мен не ми се спи Simple Smile

# 80
Добро утроо,

Флоо, бързо да се оправяш, щом казваш,че не ти е за първи път знаеш какво е, но ще се оправиш,ти си боец.. с всичко ще се справиш.. ще си почиваш повече сега, да не се натоварваш и то ще мине.. както казваше баба ми (Бог да я прости) -ще мине като на кутре-ако някой се зачуди- кутре е много малко кученце..Grinning
От мен още един път-бързо оздравяване,Фло!! Heart
Сега ви пожелавам приятен ден, сервирам кафето и отивам на сутрешна разходка в близкия парк,малко за раздвижване... Kissing Heart

# 81
Добро утро
Фло,бързо възстановяване,сега си почивай повече а гаджето да те глези.
Ние вчера и днес се занимаваме с едно диванче за двора от палети,половината е готово,е то си е направо цяло но аз искам да е на ъгъл,та затова половината-едната част на ъгъла.Сега се чудя как да направя възглавничките
Приятен ден на всички

# 82
Добро утро и от мен, момичета! Младата смяна ме е изпреварила с кафето, но все пак да се почерпим и с вкусотийки:

Нека да си пожелаем един вълшебен ден. Незабравим.. Неповторим. Един от онези дни, които започват с усмивка и свършват със спокойствие, които най -неочаквано ви поднасят онова, което от толкова дълго време чакате, които остават в спомените ви като най - ценните и щастливи дни в живота ви!
Имаме най-великолепния подарък днес – самия днешен ден. Трябва да го живеем така щедро, сякаш е наистина единствения ни ден тук, но и така мъдро че да направим честити поне сто години напред..
Всеки отминал ден някога е бил днес, и това което берем днес сме посявали на тогавашния Днес..
Всеки предстоящ ден, един ден ще бъде Днес и за да е щастлив, трябва да посеем хубави семена Днес. Свикнали сме да пестим: пари и чувства. Но най-доброто събиране на каквото и да е, е като се раздава. Всичко се връща: ако подаряваш, ще получиш подаръци, ако даваш любов ще получиш любов. Да даваш, без да очакваш, а заради една усмивка.
Една усмивка днес, утре ще е най-голямото богатство.
Имаме само Днес, с надеждата за прекрасното Утре. И това е най-щедрия подарък.

Мила Фло, ти си боец, ще се справиш. Прегръщам те!
Благодаря на всички за подкрепата и милите думи! Сега започва обратното броене до връщането.
Прекрасен ден!

# 83
Добър вечер, момичета!
Почивните дни свършват бързо. Аз сега се прибрах от екскурзия с моите ученици. Прекарахме си чудесно.
Фло, ще трябва да се справиш и с това изпитание. Можеш ли да се движиш? Дано не те боли...
Лека вечер от мен.

# 84
  • Пловдив
Фло, бързо да се оправяш!
Аз днес трябва да се чуя с един твой колега... Образувало ми се е някакво топче на венеца - мисля, че е пълно с гной Sad

Иначе сме добре - водихме децата на празника на родния ми град и пропуснахме народният събор тук в парка, но децта са доволни и щастливи, а това е най-важното Simple Smile

Листенце, броените дни отминават най-бавно... Жив и здрав да е младежа, ще се върне Simple Smile

# 85
Абе Фло, какви танцови стъпки си правила Smirk Бързо да ти минава! А дали не е знак на съдбата малко да забавиш темпото Wink
Аз съм на работа, засега е спокойно. Вълнувам се за тържеството довечера в яслата. От едно детенце от групата разбрах, че имали танц -  моя хубостник две седмици не е бил на ясла - много ми е любопитно как ще се държи и дали ще прави нещо. Така и така не си знае думите, а явно и ученето на танца е изпуснал Smiley От родителите ще има по една кошница с лакомства за двете сестри, двете лелки и педагожката. За директорката - букет. Чудя се аз дали да им купя по нещо, как мислите? По едно цвете на петте жени?
Планувам лятната отпуска. Сега на преден план е седмицата на планина. Още търся място. И събирам сили Sweat Smile
Поздрави и успешна седмица!

# 86
Фло бързо да се оправиш.Момичета може ли някой да ми пишете на лични банковата сметка за картите че нещо не мога да я намеря.

# 87
http://militaryclubs.bg/node/608

Радинка, това не ти ли върши работа?

# 88
  • София
Прекрасни мои военни момичета - МИС Ю, ДИМИТРОВА, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ЛУННО ЦВЕТЕ, МЪНИЧЕ, СЕТИ БЕТИ и РАДИНКА. Благодаря за съчувствието и подкрепата Hug. Друго си е! Simple Smile
Довечера ще отида до Пирогов. Мой приятел е дежурен, та да видим какво ще ме прави. Май ето това заслужавам  fightТази шина нещо не ме кефи. Много е хлабава, не държи стъпалото в контра шпиц. Ще ми наденат гипсовия ботуш по всяка вероятност Simple Smile
Сутринта ходих до тръстиката. Почивах си след това. Сега ще чета smile3529
МЪНИЧЕ, тези фистули се получават около умъртвени зъби. Направи ли си снимка? Какво казва колегата?
От мен за вас- Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 89
  • Пловдив
Ей, Фло, ама и с тази бухалка по главата ... дай по едни части с по-голяма квадратура. Пък и нали викат - не го бий по главата, че ще следва. Joy Шегата на страна, това си е неприятно. Колко време ще трябва да го носиш този ботуш? И как си била на тръстиката с този крак? Като знам, че работите основно прави. Дано се оправиш възможно най-бързо.

Мъниче, явно само вас ви е нямало на събора. Joy Имах чувството, че целият град се е изсипал там. На мен навалицата ми дойде в повече, то не можеше да се разминеш по алеите и не стояхме много. Обаче МисЮ се е разписала и заради вас. Нали паркът ѝ е под носа. 

Сети, чакаме снимка/и от празника. И не се притеснявай за танца. Ти да не мислиш, че тези, които са ходили, са го усвоили до съвършенство? В яслата са най-великите танцьори, всеки се върти в различна посока. Blush В това им е чарът.

При мен едно и също, малко разходка, малко работа на компа, послее следобедна почивка и така.
Като гледам днес дъждът няма да ни се размине ...
Hug приятна вечер

Общи условия

Активация на акаунт