Съпруги на военнослужещи - 25

• 74 066
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!

# 121
Добро утро, момичета!
Желая ви слънчев петък!
 Кати, малките матури минаха, сега се подготвяме за същинските матури. Натоварено е за всички. А началният курс вече почти завършиха!
До скоро!

# 122
  • София
От ЛУННО ЦВЕТЕ и МИС Ю Добро утро и кафе, от мен Лека нощ с музикален поздрав!

# 123
Добро утро приятели!
Усмихвайте се повече, за да правите щастливи хората около вас!
Прекрасен ден!

# 124
  • Варна
Добро утро на всички. След 170 (броени) позвънявания вече мога да се похваля с почивка на Рибарица от 3 до 7 юли и на 8 и 9 на Картела. И в този ред на мисли някой дали може да ми даде телефона на Картела, но различен от този на сайта на Агенцията, че там е изключен или извън обхват. И не знам дали съм ви споделяла за сагата ми с телефона, но бях пуснала жалба в КЗП и вчера имаше развитие и ми искат телефона за да го пратят на друг сервиз за второ мнение и след това ще се реши дали ще ми го ремонтират без да заплащам нищо. Сега ви оставям, че диванетата се събудиха и искат закуска. Лек и слънчев ден на всички.

# 125
Добър ден и от мен
Джули честито за картата
Ние днес сме само женска компания ММ е наряд.Бях измислила план,нооо времето ми го развали и сега сме си в къщи-децата направиха бомба в къщата всичко е в играчки,но мисля да си почивам и довечера като се изморят и заспят да почистя.
Прекрасен ден на всички

# 126
Добър ден и от мен,
Джули, браво на теб и търпението ти.. аз вчера пък пробвах на няколко пъти но не успях и не настоявах.. както казва Кати.. ще звънна за успокоение,че всичко е наред.. не са ми се обадили те за нещо, че не е наред, значи да джапанките в сака... и газ.. Grinning

Днес деня започна за мен много рано, понеже отново си пътувах за при мама... даже и гратис ми се падна да пътувам.. сменяли системата в БДЖ за издаване на билети и казаха от влаковете.. кондурката пък нямала да ми върне от 10 лв и на близка до слизането ми гара мина и вика хайде ти нали слизаш сега.. нямам да ти върна.. таа спести ми едната посока.. днес времето наистина е доста мрачно и сутринта дори беше хладничко в Пловдив като тръгнах.. днес и утре малко домашна селска работа в помощ на мама по двора и малко почивка от шумния и забързан град и утре отново на там..
Пожелавам ви усмихнат ден и приятни почивни дни Hug

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 11:29 от Мис Ю

# 127
  • Пловдив
Радинка, ама хубави чорапи плетете във вашето село. Като за кралски подарък.
Не мога да не кажа за репортажа по БНТ веднага след края на предаването от Лондон.
МисЮ, дано не вали. Ние отскочихме до Асеновград до един магазин за мебели. А там пазаруваше самата Петя Буюклиева, тя нали е от там. Ама такъв дъжд ни заваля... Прибрахме се в Пловдив, всичко сухо, но сега се е затъмнило и сигурно и тук ще завали. И дано да спре до довечера, че по някое време ще трябва да си посрещна детето. След малко им започва концертът в Одрин. После ще вечерят и се прибират.
Такива са ми плановете за днес.

# 128
Всяка сутрин оставяме мечтите си в леглото, като събуждайки се и задължително обличаме дрехите си за живот!
Добро утро и прекрасен ден!

Аз едва вчера успях да преподредя гардеробите, днес може с документацията да се заема, че е голям хаос, но ще видим. При нас е слънчево, прекрасно време - само за разходки! Прегръщам ви.

# 129
Радинка, ама хубави чорапи плетете във вашето село. Като за кралски подарък.
Не мога да не кажа за репортажа по БНТ веднага след края на предаването от Лондон.
МисЮ, дано не вали. Ние отскочихме до Асеновград до един магазин за мебели. А там пазаруваше самата Петя Буюклиева, тя нали е от там. Ама такъв дъжд ни заваля... Прибрахме се в Пловдив, всичко сухо, но сега се е затъмнило и сигурно и тук ще завали. И дано да спре до довечера, че по някое време ще трябва да си посрещна детето. След малко им започва концертът в Одрин. После ще вечерят и се прибират.
Такива са ми плановете за днес.
Дунди колкото и скромно да.звучи чорапите са.производство на мама

# 130
  • Пловдив
Радинка, жената, която говореше в репортажа, твоята майка ли е?
Аз си признавам, че за първи път чувам, че на младоженци се подаряват вълнени чорапи.
МисЮ, на първи юни има ден на отворени врати в авиобазата. И понеже е последен учебен ден за малките, имало доста заявки от училища. Опитвам се да навия ММ да ни води, но той ще е в компенсация и не иска и да чуе в почивния си ден да ходи до казармата. Grinning Казах му да се смени. Пак не иска, че тогава щял да пази някое дете да не си изгуби майката. Joy
Девойката се прибра от Одрин. Доволна от разходката. Според нея са се изложили с пеенето, но са получили покана за Истанбул през септември.
Приятен завършек на почивния ден.

# 131
Да Дунди това е маман.Много и се отдава говоренето и като цяло такива неща.

# 132
Добър вечерр...
Ах, ще си върна сега предаването да видя и аз тез чорапкии..
Дунди, пали колата, взимай ме и да отиваме, знаеш колко съм навита отдавна... болничен ще съм тогава Joy Joy моят мъж до края на месеца ще е отпуска, от 1ви натам не знам изобщоо какво ще е положението, толкова планове имам,че чакам графика за Юни като топъл хляб.. нещо случайно да знаеш кога се очаква да имат готовност Joy Blush Sunglasses шегувам се иначе, знам че другата седмица някога се очаква.. ама аз от първа ръка все да изпреваря събитията Rolling Eyes
Хайдее изчезвам, че подготвяме за ремонт част от вкъщи и... вече всичко е нагоре с краката Unamused

# 133
  • Пловдив
МисЮ, не знам за графика, нещо сменяха и разменяха там. За отворените врати - има време до първи, току виж ММ се навие. Ако не - с брат ми и племенника, те не пропускат такива събития. Ще видим.

# 134
Добро утро!Дунди аз сега успях да изгледам клипа,това е мама и нашият двор.Ако на някой му е интересно,има сайт за чорапите и престилките на Баничан.А и заповядайте на място да ви разкажем.Усмихнат ден на всички,а и честит празник на всички който днес празнуват!

Общи условия

Активация на акаунт