Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 533
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Добро утроо,
Честит празник на всички празнуващи днес, нека носят имената си с гордост и здраве!
Пожелавам ви успешна и ползотворна седмица, за мен ще бъде само от 3 работни дни и съм доволна Grinning

# 136
  • Стара Загора
Момичета, не намирам инфо, моля за малко помощ. Има ли скоро ходили  на Рибарица. Интересува ме басейнът йак е, работи ли, топъл или студен е? Благодаря на отзовалите се

# 137
Звънни на рецепцията на ВПД Рибарица-най -точно и сигурно. ..
 По мои спомени само лятото работи. ..
 Студен е ....не само мое мнение. ...

# 138
Здравейте имам карта за Сарафово в нереновираната част,aко някой е ходил ще се радвам да сподели и ако има някакви снимки да ми покаже, благодаря предварително

# 139
Добро утро,как сте момичета?
Голямо затишие тези дни
Аз днес реших да не ходя на лекции,от 10ч. децата ще имат празник в училище и родителите сме поканени,та това е плана за днес
zyzkazakyska ние миналта година бяхме там и ни хареса много,тази година пак ще ходим.В стаите няма хладилник и климатик,ние бяхме в апартамент и си имахме хладилник

# 140
Добро утро и от мен..
Димитрова, как затишие, аз съм винаги тук Joy ако не друг то мен може винаги да ме намериш тук.. ей сега и кафенце ще сервирам.. Blush
Zyzkazakyska, аз не съм била още.. тази година ще сме там за първи път, но ти как разбра в кой блок ти е резервацията? Тази година не се ли дава тази информация на място в базата или пак аз нещо не съм разбрала.. че понякога от бързо четене... пропускам нещо..Blush
У нас вече днес започва майстора да действа.. оставих ММ да го чака, а аз да му изкарам надника Grinning всичко е с краката на горе, винаги е хубаво нещо ново,но докато стане - тази какафония направо е... ужасна..
Слагам кафенце и ви пожелавам хубав ден!

# 141
ААа Мис Ю права си,ти поне поддържаш огъня в темата.
Аз пък разбрах че трябва да се обадим до агенцията за да разберем в кой блок ще бъдем

# 142
Не ми казаха в кои блок само казаха че няма хладилник и климатик

# 143
По цената , която сте платили може да разберете дали сте в блок 2 и 3 ( по-хубавите), или в другите 4,5,6,...А номерът на стаите тази година е на място...

# 144
Така си и знаех, Кати, че съм си те прочела правилно като си ми отговаряла... но все пак да си питам пак, че понякога наистина съм разсеяна... Innocent Laughing Hands V

# 145
  • Стара Загора
Опитах да звънна, но на този телефон, никой не се обажда - като даде свободно и изключва. Много е странен сигналът!

# 146
  • Варна
Номера на рецепция на Рибарица е 0892606825

# 147
  • Пловдив
Днес ще успея да се разпиша и аз Simple Smile
Помагаме на нашите с розобера тази година, че работниците искат половината от изкупната цена и няма смисъл изобщо, да се викат... Та така - и ММ разбра как се берат рози Grinning За незапоснаните - не е като на снимка - с носия, кошница, песен и усмивка Laughing ...и в слънце Grinning
Днес приключихме рано, а аз изпих 2 кафета и следобедния сън ще го пропусна, затова пък довечера ще си легна с кокошките Laughing

Покрай нас иначе нищо интересно - не знаем и ние във 2 или 3 блок сме във ВПД Сарафово - като отидем ще разберем Simple Smile
Тази седмица голяма почивка за учениците - само днес Simple Smile Баткото е много доволен - командировани са при баба си и и чете за Карлсон, който живее на покрива Simple Smile Днес се надявам, да вземем вече и списъка за лятото, за да може да отмята книги по него Simple Smile
Да си похвяаля гарджето, че е с максимален брой точки от финалното състезание на СБНУ Simple Smile Един от малкото от училището Simple Smile И двете му учителки са много щастливи от факта Simple Smile Ние с баща му, есетествено - също Simple Smile
Малкото пък имаха изцяло тържество на английски език - изуми ме, колко неща знае Open Mouth

И така - тресе не вече лятното настроение - стягаме бански (старият ми е голям Smiling Imp та се наложи, да си купя нов) и плажни джунджурийки Simple Smile Водя преговори с децата, тази година да намалим кофичките и лопатките на половина...засега - без успех.

Изчезвам, да изям един сладолед, че нещо ме напече слънцето

# 148
  • Пловдив
Аз днес релаксирам. Снощи бяхме на парти на абитуриент. Утре пак.
Намерих си диванчето за изремонтираната тераса с нужните размери, подходящ цвят и с ракли. До края на седмицата ще ми го докарат.
Близо до нас има склад за полилеи. Е доживях да видя осветление за хол с опции за два вида светлина, бяла и жълта, всяка на три кръга и с дистанционно управление. Е това вече е мързелива работа.
Мъниче, това с розите е гавра с хората. При ММ има войничета от Стрелча и семействата им гледат рози. Тази година ги съсипват. Не знам кой иска и това да унищожи.
Още ми е далечно морето на мен. Други неща има за вършене преди това.
МисЮ, май ще се разминем с "отворения" ден. Поне аз де. ММ има час за зъболекар точно по обяд.
Приятен завършек на деня.

# 149
Добро утро, ранобудни!
Когато се чувствате добре, всичко около вас е хубаво.
Когато всичко около вас е чудесно, всяко нещо ви прави щастливи.
Не забравяйте усмивките и доброто настроение в къщи...

Радост в сърцата и усмивки на лицата!

Общи условия

Активация на акаунт