Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 573
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро

# 151
  • София
От мен Добър ден Simple Smile
Само един поздрав, но е знак, че съм мислила за вас е този момент.
Гушкам ви всички  Hug
Нямам време за  приказка. Тичам по задачи. Е не тичам, но крача по задачи Wink
И слушайте какво ви казва ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ thumbsup

# 152
Здравейте, момичета! Днес почивам заради матурите. Купих си нова рокля и съм щастлива. Blush Сега ще проверявам писмени работи.
Как е настроението при нашите малки ученици? Искат ли вече да започне ваканцията? Ако питате мен, аз много искам да съм ваканция.Nature High Brightness
До скоро!

# 153
  • София
Оооо, ЛУННО ЦВЕТЕ, честито! За празника си готова.  babydust7
Имам питане: Моя пациентка ромка, но доста възпитано момиче, а и умничко, на 33 е завършила 4 клас, а в 5 клас е спряла да учи малко преди финала. Навивам я да продължи обучението си. Пробвам се да я мотивирам - мъжът й е готов да й купи кола, но тя няма образование. Струва ми се, че съм в правилната посока и на финалната права. Дъщеричката й ще бъде в 3 клас. Какво би могло да се направи? Едно време имаше вечерно обучение, но сега не съм чула за такова нещо. А като частна ученичка не знам дали би могла да се справи. Някакви идеи?

# 154
  • Пловдив
Фло, и аз не знам дали и какви възможности има, но по новата програма вече трябва да има завършен 10-ти клас, първи гимназиален етап, за да има право на шофьорска книжка. Това си е доста учене ...
аз имам малко за писане, но след малко ще трябва да започна да се готвя за довечера. У нас сме 3 дами и пред банята се образува опашка. Завчера девойката ми направи прическа, аз в това отношение съм пълна скръб. Днес ще пробваме нещо друго, да видим дали ще се получи.
Приятна вечер на всички.

# 155

Добро утро и честит празник, момичета прекрасни! На всички, които работят неуморно за образованието на нашите деца - поклон, на нашите ученолюбиви пчелички - успех! Това е един от най-хубавите български празници! При нас е слънчево и ще ходим на манифестация. Усмихнат ден!

# 156

Честит празник, мили момичета!
Нека пазим най-ценното, което имаме - нашата писменост!
Честит празник на всички, които имат призванието да пазят духовността и книжовността!
Нека децата ни имат силата да продължат да пазят българските традиции!

# 157

"...Напред! Народността не пада
 там, дето знаньето живей!"
Честит празник!

# 158
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА!

И ний сме дали нещо на света, на вси славянье книга да четат!

И от мен Честит празник ЛУННО ЦВЕТЕ, ДИМИТРОВА, СГГ, ВИВИАНКА! Поклон!

Помня моята първа учителка др. Данчева-дребна, белокоса жена, много мила и много търпелива. Усещам топлината на ръката й на рамото си. Ние бяхме последния й випуск. След нас се пенсионира.

# 159
Честит празник
Фло,благодаря.
И аз помня моята първа учителка г-жа Иванова, мила,дребна,черноока и красива жена.Сега от време на време я срещам,вече посивяла, поостаряла, но все още личи красотата й.
Надявам се и нашите деца така с умиление да си спомнят своите учители

# 160
Добро утрооо,нямам време за кафе,Мис Ю сигурно ще ни сервира.
Аз днес ще изнасям презентация на тема " Интерактивни техники в предучилищното обучение по направление Околен свят"
 Пожелавам ви един слънчев ден изпълнен с емоции

# 161
Утрото е начинът на Бог да напомня на всички нас, че вярата, надеждата и любовта съществуват.
С доза топло кафе и много любов да започне новия ден!
Добро утро!

# 162
Добро утроо,
Дафиново листенце,благодаря за кафето...Heart
Димитрова, булка Мис Ю.. днес се престара със спането.. нали ми е почивен ден и.. като съм си поспалаа тази сутрин стабилно.. Grinning а на теб успех с презентацията(не че се съмнявам, че ще бъде ок де.. но..стискам палци)
Сега вече и аз съм по задачи.. след обяд и на лекар пак.. че в Понеделник съм Софиянка в повече..
В този ред на мисли, Фло, ще ти звънна тези дни..Kissing Heart
Хайде хубав ден от мен,обичам Петъците особено, когато те са почивни Heart Eyes Grinning
Редактирам се:  Дунди, какво стана с отворените.. не че нещо спешно де, ама ако успея да навия Мм да идем.. Grinning между другото пак на ТМ се падна честта днес да ми изкара бележката за болницата Grinning мислех, че колегата му, но сега разбрах, че е ТМ.. Blush

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 10:43 от Мис Ю

# 163
  • Пловдив
МисЮ, бележката е вече в куриера. Grinning
Вратите ще са полуотворени. Само за деца на служители и за организираните групи от разни училища. Като гледам не се вписваме  в тези категории.
И аз днес си поспах. То цяла седмица сме по празници. Сега започвам да планирам ремонти, че ще е страшно.
Аз да питам нещо. Имам мухъл и трябва да се отърва от него. Видях една боя на Оргахим, някой да я е ползвал?
Днес пак ще ни вали. Снощи на нашите абитуриенти им тръгна по вода, буквално.

# 164
Момичета, прибрах се, много се хареса презентацията и представянето от 17 човека само две шестици и колкото и да е нескромно едната е моята
Дунди,моите кумци си боядисаха с тази боя, но си купиха и обезвлажнител и незнам от какво точно е, но мухъла им изчезна

Общи условия

Активация на акаунт