Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 586
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Поздравления ДИМИТРОВА!  Hug Браво на теб. Признание за труда ти bouquet Сутринта се сетих за теб и мислено ти пожелах успех. Моля, моля, да не си помислите, че аз нещо такова... Wink Нямам никаква заслуга за шестицата на нашето момиче. Изцяло нейно дело си е  Simple Smile
Аз се потя над Експерименталната психология. Тегава работа. Ще видим дали ще последвам примера на Димитрова. После ще ви кажа. Mr. Green
Прекрасни, гушкам ви, но нямам време за лирически отклонения Hug

# 166
Момичета, здравейте. Димитрова, браво!
От днес проверявам матури. Чета много бисери. Но всички са писали за вярата!
"Вярата няма срок на годност" -казва един младеж...
Важно е да вярвате в себе си, казвам аз!
Хубава вечер!

# 167
Добро утро!
''Черешова Задушница.

Кратки срещи
в мислите.
Бледи усмивки
от стари снимки.

А слънцето -
все същото...''
Ани Иванова

Да си спомним за нашите близки, които са звездички в небето! Светла им памет!

Димитрова, браво! Фло, не се съмняваме в теб!
Усмихнат ден, момичета! Ние нямаме вода и съм бясна, но каквото, такова. Ще се разхождаме, няма да се домакинства явно.

# 168
  • София
Привет военни красавици Hug
Нека БОг да прости нашите близки за волните и неволните грешки, които са направили в земния си път. Никой не е безгрешен! Аз на задушница не ходя. Приготвям си нещо у дома, наричам го за тях, запалвам си свещичка, споменаваме ги и това е.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, как е твоето момче? Заедно ли са двамата с момичето?
ЛУННО ЦВЕТЕ, е не е ли прав младежът, дето е написал, че "Вярата няма срок на годност"?
На всички желая приятен майски ден!

# 169
Добър ден,

Минавам само набързо, поздрави от слънчев Пловдив..

# 170
Добро утро!....
Всяко утро е ново - красиво, озарено, чисто.🌺.Всяка крачка, все едно колко е трудна е още една крачка към едно щастливо днес...Пазете надеждата си винаги жива и знайте, че това ще ви отведе до светлината на следващия изгрев и до обещанието за един прекрасен ден...☀...Вълшебно да ви е... ОБИЧАМ ВИ!

# 171
Добро утро

# 172
  • София
Привет, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, на теб благодаря за сутрешната доза позитивни мисли. В последната ми курсова работа на тема: Стареене, старост, здраве и дълголетие, много наблегнах на стратегиите за забавяне на процеса стареене и съответно забавяне на старостта. Освен негативните мисли още много фактори, разбира се, влияят на този кофти процес, който не на шега ни бърка не само в клетките, а и още по-дълбоко - в ядрото на клетките. Така че имайте едно на ум-мислете позитивно, усмихвайте се по-често, търсете социалните контакти, живейте природосъобразно, хранете се правилно, спете достатъчно, не пропускайте секса Simple Smile ( ще дойде ден, той да ви пропуска Mr. Green)
ДИМИТРОВА, добро утро. То май вече е добър ден.  Simple Smile
Желая ви един спокоен почивен ден. В София е слънчево, свежо, само за разходка, но мен книгите не ме пускат да изляза. Ще чета.

# 173
Ох,Фло и аз съм в твоето положение: времето е само за разходки,но и мен книгите така са ме хванали, а и аз тях че няма мърдане

# 174
Не се оплаквайте - по-добре заради книгите да стоите затворени вкъщи, отколкото заради болести. Ние у нас пак сме болни. След 4 дни на ясла малкия беше с температура, сополи, а от два три дни и с разстройство. За съжаление и аз се разболях, сега съм по-добре вече, но първите три дни ми беше много зле.
Ще се опитам да направя някакви схеми с бабите, болнични, отпуски, че да не го пускам на ясла този и другия месец, за да закрепне. Покрай тези болести не съм планувала още лятната отпуска. Малко да ми се възвърнат силите и настроението и се заемам.
Желая ви лек и приятен неделен ден!

# 175
  • София
СЕТИ, жалко, че пак са ви налегнали болестите. За разстройството на малечко му дай в лъжичка кисело мляко 2 прахчета ванилия. Спира проблема от раз. На по-големите дечица 3 прахчета, а за възрастни 5 ванилии в супена лъжица кисело мляко. Проверено, без рекламации!
Включвай бабите в графика, не се чуди! Ако има свободни дядовци и тях ги включи. Не се шегувам.
 afwitch

# 176
Добър вечер,
Сети, бързо да се оправяте с малкия прекрасник..Kissing Heart
Дафиново листенце, как са гаджетата, сигурно като са заедно и са още по-доволни..Heart
Димитрова и Фло, четете си вие, ама оставяйте време и за разходки.. няма да навредят знаете...Hug
Дунди, нещо се загуби тези дни, хайде ако всичко е наред при мен тази седмица може да ви звънна с Мъничето и да направим една срещичка.. Hug
Багажчето е готово, документацията също, психически горе долу съм ок.. и сутринта към София, отивам в болницата да се "разправям" със скаличката ми.. надявам се за последно вече..
Ще помоля да ми стискате палчета,знам че вашата позитивна енергия ще ми се отрази супер..
Лека нощ! Sleeping

# 177
  • Пловдив
МисЮ, ремонтирам и сглобявам мебели. Като се има предвид какво ми е позволено след операцията, по-скоро раздавам команди. Grinning
Та така. За кафе, може. Да не е на първи, нито на трети. На първи ще сме на летището в София. Посрещачи.
На трети - на Лаута. Виж там може да се видим на по бира. Дано да не вали. Тия дни ни удави. Само днес ни се размина в нашата махала.
Лека нощ, че още малко и ще стане утре.

# 178
Добро утро,

Пожелавам ви успешна седмица!
Дунди, ок, то ако се прибера по-бързо от София, всяка вечер планувам Лаута Joy ще се разберем..Beer

# 179
Добро утро!
Мис Ю, стискам палци и те прегръщам! Да, синчето е с гаджето - живеят и работят заедно и са доволни.
Сети, да се оправяте!
Дунди, неуморна си!
Слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт