Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 590
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Добро утро.
Дафиново листенце, напротив, изморих се, хем не правя кой знае какво. Продавам разни леки работи, но постоях права и днес съм размазана. А трябва да отида до работата, обещала съм.
Радвам се за момчето ти, усещам как скоро ще стискаме палци на теб за презокеански те полети.
МисЮ, да докладваш как минава разбиването на скалата, че те мислим.
Аз отивам да си сготвя едно кафе и после по задачи.

# 181
Blush Привет,

Всичко е наред, чувствам се добре, мислех че ще ме пуснат днес, но ще остана в болницата.. мина добре, нямах болки.. всичко е ок като цяло..
Благодаря за подкрепата! Heart

# 182
Blush Привет,

Всичко е наред, чувствам се добре, мислех че ще ме пуснат днес, но ще остана в болницата.. мина добре, нямах болки.. всичко е ок като цяло..
Благодаря за подкрепата! Heart
Мис Ю баща ми мина през операция,после разбиване и пак преди 2 седмици бе с кризи и нови скали.Казаха ни един билкар и го заведохме след 3 дневен курс всичко приключи и камъните се стопиха.Ако искаш пиши на лични да ти дам координати.Иначе момичета 10 години си държа псориазиса в ремисия,но сега нещо го е възбудило и търся спасение.Гуш за всички!😰😰

# 183
  • София
Привет красавици Hug
Минавам като един изтребител и няма да казвам защо Wink
МИС Ю е геройче! Звучи много бодро и вече крои планове за бъдещето! Хайде, пловдивския гарнизон стягайте се за среща. Ние софиянки се излагаме Mr. Green. Даже и не правя опити да свиря сбор Simple Smile
РАДИНКА, защо на лични? Кажи го този билкар, може да помогнем на някого някога. thumbsupЗнае ли човек?
Отлитам, на вас приятна вечер afwitch

# 184
  • Пловдив
МисЮ, хайде да минава и това. Всичко ли излезе? Ей, здрава канара си беше.
Радинка, то и от нерви се активира пустият му псориазис. Та го карай по-спокойно, особено на работа.
Фло, докъде си с науките? Да минава сесията у после ваканция. Колко семестъра е тази програма?
Лунно цвете не се включва, сигурно събира бисери от матурите.
Ще гася лампите вече, пак съм последна за деня

# 185
Добро утро,аз днес съм първа.Кафе няма да сервирам че нямам време накрая на семестъра много претоварено,само ще ви пожелая един мноооого хубав ден

# 186
Добро утро! Малко позитивно.

"Днес ми се иска да успееш да видиш нещата така, сякаш ги виждаш за първи път.
Да се почувстваш отново като малко дете, за което светът е нов, прекрасен и пълен с възможности.
Да дишаш с пълни гърди и да се смееш на глас.
Днес ми се иска да ти кажа, че животът ти се случва точно в този момент, докато четеш тези редове, докато прокарваш ръка през косата си или отпиваш от чашата с кафе.
Не го пропускай, моля те. И се опитай да бъдеш щастлив."

/из "Позитивно", Тошка Иванова/

Дунди, едва ли ще има такъв полет за мен, но нищо не се знае всъщност. Защо ще ходиш на работа? Трябва да се пазиш.
Мис Ю, прегръщам те! Димитрова, Фло, успех!
Хубав ден на всички!

# 187
  • Пловдив
Привет момичета Kissing Face
Липсвахте ми!

Аз съм вече на линия - прибрахме си и наследството Simple Smile В неделя малката я съботи чревен вирус - тъкмо навреме,л че ако се беше случило при бабата, щеше да се шашардиса...
Вчера беше с мен на работа - помагаше активно Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes Днес вече е на градина, но пък сутринта баткото се оплака от болки в корема, та  днес съм негов пазач Simple Smile

Правим планове за лятото, но още картинката не е съвсем ясна - сигурна е само почивката на морето и то, защото е с карта Stuck Out Tongue Closed Eyes Планувала съм екскурзийки до няколко от националните обекти, ще видим какво ще стане - дано успеем Simple Smile

В четвъртък ще ходя в ДГ на малкото Зверче - ще бъда "учител за един ден" Flushed Довечера ще ми дадат материали, за да се подготвям Worried Дано се справя...

# 188
  • Пловдив
Е, мъниче, супер да си изкараш в градинката. на децата ще им е супер интересно, като те знам, че си пълна с идеи. Очаквай Рошличка да изревнува.
Скрит текст:
Моят племенник спечели една награда, която трябваше да оползотвори за нещо полезно. И решиха да озеленят двора на ДГ на малкия племенник. И понеже децата се въртели около батко му и той им обръщал внимание, малкият се разсърдил и не искал да се снима.
Дафиново листенце, и моята леля така говореше, ама на, прелетя до Лос Анджелис. На есен - пак, че се чака бебе, а най-добрият помощник в случая е БГ баба.
Ходя до работата, че трябва да помогна на шефа. Има неща, които не може да прави сам. Като не говори чужди езици. Simple Smile То аз там стоя на едни стол, не нося нищо тежко. Но пък вчера не ми бяха настроили още компютъра с новите версии на старите програми и нищо не можах да свърша. От другата седмица се връщам на половин ден и така ще я карам до отпуската. Та се очертава чак в началото на август да се върна на пълен работен ден.
Приятен ден на всички.

# 189
Мъниче,ако имаш нужда от нещо за градината свиркай,ако мога ще помагам

# 190
Здравейте,
Аз още съм си в болницата, до петък уж, ако всичко е наред.. ама температурка си вдигам всеки ден.. антибиотик, системи... само на вода.. абе хич не е ок тоз път ама да минава..
Blush
Хайде приятна вечер, да не ви мрънкам и аз повече.. Hug

# 191
Мис Ю, стой спокойно, докато се оправиш съвсем. Не бързай! Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 192
Мис Ю бързо възстановяване
Фло как върви ученето,аз приключих със семестъра и вече съм в сесия
Мъниче я кажи темата по която ще работиш в градината
Няма да гася че е рано.Лека вечер

# 193
  • София
Ето съм!
МИС Ю, споко, ти си боец, ще се справиш. Както казва ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, от як материал си направена! Пловдив няма да избяга, гаджето пък - съвсем. Не бързай! Ей го къде е петък Simple Smile Имаш ли нужда от нещо? С разбушувалите се летни вируси не е много за посещение, но все пак.
ДИМИТРОВА, с лекциите приключваме утре. От няколко дни чета много сериозно. При мен е правило-щом тръгна в отпуска, рогът на изобилието изсипва пациенти, като да се заредят три кабинета. И сега е така, но се надявам да се справя. Младоците също ще помагат, ако се наложи.
ЛУННО ЦВЕТЕ, подай насам малко бисери Mr. Green
ДУНДИ, как е красавичката? Може би сега й е напрегнато на финалната права. Поздрави я от мен Hug
МЪНИЧЕ, утре вечер ще чакаме репортаж от детската градина. Знам, че ще омагьосаш и малките, и големите. Успех в новата ти роля thumbsup Те знаят ли с кого си имат работа?
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, сети се да изпратиш поздрави на прекрасното ти момче от мен. Много е чаровен! Ах тези американки, имат вкус Wink
СЕТИ, как сте миличка?
РАДИНКА, а ти как си?
Губи ми се матрос ДЖУЛИ-явно е потопила подводницата. Ще я чакаме да изплува. smile3548
Военни красавици, хайде лека нощ и спокойни сънища! Sleeping

# 194
  • Пловдив
Божеее, който смята, че да си детски учител е лесно е много, ама много далеч от истината Open Mouth Flushed
Досега се подготвях и вече нямам нито сили, нито време, така че утре отивам, пък каквото - такова Simple Smile

Дунди, малката още днес им е казала, че "утре мама ще е госпожа, ама да я слушате, че тя е добра, ама се кара много" Laughing Смях се с глас, като ми казаха днес следобед Simple Smile

Мис Ю, почивай си - сега ти се е паднало! Скорошно възстановяване :*

Димитрова, успех в сесията! Как е Джули? Вълнува ли се вече от предтоящата ваканция?
Темата ми е "Празник" - подготвих материали по случай 1 юни. Улучиха ме във стихията Laughing
Ще имам 2 ситуации - по БЕЛ и Физкултура.
За първата съм приготвила материали и тематични книжки, а за втората съм набелязала една камара игри - дано да са им интересни Simple Smile

Фло, успех и на теб!
Работа знаят с кой си имат - няма инициатива в градината, в която да не съм се включила Sparkling Heart Много се радвам, че веднъж на 2-3 месеца предоставят различни възможности в това, да участваме в ежедневието на децата ни там Revolving Hearts
Днес следобед като играха пред блока и малкото Зло се похвали, че утре аз ще съм госпожа и се наложи да обяснявам на съседките, чийто деца са в други градини. Ами децата определено бяха разочаровани, че при тях няма подобни "отворени дни" Simple Smile
Колко малко се иска, за детски усмивки, но за жалост са малко са хората и местата, където някой полага усилия в тази насока Sad

Отивам сега да спя, че за утре ще ми трябват сили Simple Smile
Гася ви ламБите - работен ден е все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт