Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 598
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро,
Благодаря Ви, момичета, за подкрепата.. стискам зъби, защото таз температура ме притеснява..
Мъниче, успех днес, ще мине всичко супер, ние не се съмняваме..Heart
Фло, нямам нужда от нищо, водичка само консумирам и сокчета.. храна от Понеделник почти никаква.. така че нямам нужда от такива неща.. имам нужда от компания за малко сладки приказки и разнообразие, днес  от 2 до 4 има свиждания, но уви аз пак сама ще си кукуригам тук цял ден Grinning нали си знаете, че съм комуникативна личност Grinning Joy
Хайдее рано сутринта никакви негативни мисли, да бъдем позитивни.. пожелавам  ви успешен ден!

# 196
Добро утро,
Мис Ю стискай зъби,още малко остана
Мъниче,успех днес. И да много си права изобщо не е лесно да си детски учител,но с желание и любов се получават нещата.Чакаме репортаж
Джули не се вълнува за ваканцията,иска да си ходи на училище.
Днес с Вики ще пообиколим да купим покани,украси за рожденния ден на Джули, за тортата ще разчитам на колежките в цеха тази година,е с мои напътствия и модел по май избор,но изпълнението от тях.
Днес приключвам и третото ниво на Английския,довечера ми е изпита,стискайте палци и като съм набрала скорост утре пак изпит по Английски,само че в университета.
Днес ще посрещам и баба свекърва за да гледа утре Вики,та и ще готвя.Решила съм да правя магданозени кюфтенца и супичка,да видим дали ще намеря време за всичко

# 197
  • Варна
Добро утро на всички. Тук съм Фло нищо не съм потапяла, но ако мога аз да се потопя за известно време ще е много добре. Мис Ю стискай зъби и сега ще дойде петък още малко остана дано и от температурата да се отървеш. При мен нищо интересно и затова не пиша. Подавам документи за старшински колеж,но едва ли ще ме огрее, но съм длъжна да пробвам, а другото което повече ме вълнува е, че днес излизат резултатите за градината да видим дали и къде сме приети. По късно ще се включа с резултат. Прекрасен ден на всички пожелавам.

# 198
Ехоо,идвам да се похваля.Вече съм с трето ниво владеене на Английски
Не пускайте палчетата и утре за другия изпит

# 199
Браво момичета, сериозни сте и това е!
Аз сега се прибрах от тържество с малките ми ученици. Толкова емоционално беше. Тайно от нас с колежката са подготвили песни и стихотворения, за да ни поздравят! И усмивки, усмивки, прегръдки! Много мило беше! Трудна е професията ни, но си я обичам и заради тези моменти, когато децата порастват и осъзнават, че си ги научил на много неща! А те също ми дават много - винаги съм млада и усмихната  благодарение на тях!:smiley:
Утре смятам да завърша с проверката на матурите. Ще завърша с една умна мисъл, която днес прочетох " Вярата е най-добрия приятел на човека след кучето. " Cry
Лека нощ! 

# 200
  • Пловдив
Ето ме и мен - пак по нощите Joy ...Еми, какво да направя, че само тогава имам спокойствие Simple Smile

Денят мина повече от чудесно - дори не съм и предполагала, каква емоция е това, да преподаваш на мъничета Heart Eyes И въпреки, че за пореден път се убеждавам, че да си учител е призвание, адмирации съм всички, които са избрали професията си със сърцето!
Децата бяха невероятни - толкова непорочни, любознателни, любвеобвилни... Ох, не ми стигат думите...

Димитрова, поздравления за теб! Не, че съм се съмнявала - двете с Фло сте невероятни - няма нещо, което да ви се опре!
Разбира се, че ще стискам палци и утре! Но съм убедена в успеха ти!

Мис Ю, айде, че Пловдив мезил... не, че аз съм разбрала Joy Тази година се очертава и да не разбера - такива дати са, че имам далеч по-важни ангажименти Simple Smile

# 201
Добро утроо,момичета

# 202
  • Варна

Добро утро и честит празник на всички малки и големи деца. Пожелавам ви да не губите детското в себе си. Ние сме приети на градина не в първо желание но пък всяко зло за добро.Поне в тази дето сме приети работи баща ми и ако се налага мога да разчитам и на него. И така на есен ще имам двама ученика. Днес на големия им връчват дипломите и ваканция здравей. Прекрасен празничен ден на вас и вашите слънчица.

# 203
  • София
Добро утро военни момичета Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО! НЕКА ДЕЦАТА ДА РАСТАТ ПОД МИРНО НЕБЕ!НЕКА  ДА РАСТАТ С МАМА И ТАТКО! НЕКА ВИНАГИ ДА ИМА СЛЪНЦЕ!

# 204
Здравейте!
Честит празник на всички дечица! Да бъдат здрави и заобиколени от любов!
Мис Ю, хайде преборвай я тази температура! Кога ще те изпишат?
На ученолюбивите момичета стискам палци!
Лунно цвете, много ми е хубаво да те чета! Пиши по-често Wink
Мъниче, много ви се радвам на инициативите в градината! Аз от нашата ясла хич не съм доволна, но не се сетих навреме да кандидатстваме пак, за да преместя малкото в друга градина. Нито театър имат, нито тържества, нито ги извеждат навън. За цяла година едно тържество. Дано в градинската група имат повече активности. За военната градина на този етап няма да кандидатствам.
Аз нещо нямам настроение, завъртяха се някакви семейни недоразумения и ми е тъпо. В главата ми се блъскат какви ли не мисли. Затова и не пиша. Чета ви. В неделя имам едно мероприятие, дано се разсея с него.
Поздрави на всички неспоменати!

# 205
Добро утро от мен в деня, в който обявявам официално начало на лятото и ваканцията!

Отметнахме го и 4 клас...някак си лесно , спокойно и много бързо...ама с вторите деца е така...
Вълнуващо тържество снощи, много емоции, сълзи (дори и от моя син)...госпожицата е наистина уникален, неповторим и истински Учител!Така че за тези, които могат да избират учител за 1 клас -направете най-добрия избор, защото много, много  е важна първата учителка...Ще спомена само част от нещата , които много  ме впечатлиха -получихме портфолио , което започва със снимка от първия учебен ден на класа и завършва с такава от тези дни...В него са събрани най-интересните съчинения, проекти , отлични контролни работи,  първите тетрадки....всичко най-характерно за детето през тези 4 години...Отделно стихотворение,което е написала госпожицата за раздяла, гравирана флашка със всички снимки от тържества, пътувания, екскурзии, празници, концерти, албум на класа....както и лист с бисерите на децата , които е събирала за тези 4 години  Laughing  Единият беше- "Кое е най-важното нещо, без което не може да живее човек?- Телефонът.... Joy"...Но разбира се най-ценното е това, на което ги научи през всичките тези години...

Днес пък било учебен ден... Shocked, ама ние сме на екскурзия... Laughing

За Мис Ю- Hug Hug Hug...погледни от хубавата страна на престоя в болницата-без време ще влезеш във форма за предстоящото море... Sunglasses

Сети,  военната градина в Банишора е с много хубави отзиви. Ти си кандидатствай, пък като те приемат ще решиш...Но локацията е също важна особеност...

Весело празнично настроение днес и през цялото лято!!!

# 206
Ах как обичам да ви чета.. благодаря много за подкрепата..Heart
Днес ме пускат.. отивам при мама, че ММ в неделя е наряд и сама се притеснявам да стоя вкъщи, недай Боже да получа някоя криза или да вдигна температура друго си е като около мен има някой..
Прочетох всичко, но ще гледам да попиша повече като вече ми е по-спокойно у нас..
Честит 1-ви Юни и от мен на всички малки и пораснали деца! Heart
Юни ми е любим, защото ми е рождения месец... тази година даже имам юбилей-ставам на 30.. Grinning
Хайде много слънчев и успешен ден ви пожелавам!

# 207
Здравейте и от мен
Мис Ю всичко вече ще е наред
Аз се върнах от изпита,пускайте палчетата.Имам грешки,открих си ги сега като го разгледах,но не са много
Днес е празника на Джули,сега ще правим прическа и довечера на празника ще е добрата вълшебница АБВ,да видим как ще се представи
Мъниче,страхотна инициатива има във вашата градина,трябва да вземат пример и другите градини
Хайде засега толкова от мен

# 208
Честит празник на всички наши дечица - малки и големи.
Желая весела и безгрижна ваканция на тези, които завършиха вече! Да продължават със същия устрем все напред!
Кати, това много малко учители го правят днес. Адмирации за вашата учителка! Дано и в следващия етап да продължите тази традиция!
Сети, как е твоето юначе? Не се ядосвай за неща, които са поправими! Ще мине и това!
Попаднах на един въпрос. Ако сега трябва да отгледате децата си, бихте ли ги отглеждали по-спокойно и търпеливо?Замислих се за всички ненужни притеснения, които съм си причинявала. Знам, че сега бих постъпвала по-различно, но ....следващия път!
Мис Ю, при мама ще си на най-сигурно място. Дано да сте овладели температурата. И се пази сега. Да не тръгнеш пак на работа.Computer
Димитрова, после да разкажеш за празника.
Фло, ти кога си в сесия? Да може да обявим и твоята ваканция.
Аз приключих с матурите. Интересно беше.
Сега трябва да приключваме учебната година с по-големите ученици.Накрая им е най-трудно. Но ще издържим.
Момичета, желая ви хубав и спокоен уикенд!

# 209
Добър вечер,празника мина чудесно,децата много подготвени,усмихнати е и малко притеснени. Повеселихме се,след това малко на почерпка и преди малко се прибрахме.

Общи условия

Активация на акаунт