Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 658
  • 747
  •   1
Отговори
# 210

- Лятото съвсем не се интересува от зимните ти настинки, есенни депресии и пролетни умори. То е дошло, прегърнало те , обича те и иска да е с теб. Само с теб!
Автор: РАЯ ВИДИНСКА.

Момичета, чета ви и ви се радвам и се вълнувам с всяка една от вас. Няма да коментирам поотделно /не съм като Фло, паметта ми изневерява:wink:/, но знайте, че съпреживявам всяка една история с вас.
Днес да си припомним и за нашите герои, които дадоха живота си за България - поклон!
Мила Фло, поздравено е момчето и то праща поздрави.
Прегръщам ви и ви желая усмихнат ден!

# 211
  • Пловдив
Следя ви, не ви изпускам. Вчера са разходихме до летището в София да приберем един приятел на ММ. Пукнахме от жега. Климатикът в колата не пожела да работи. Ще трябва да мине проверка.
И доста вода изпихме.
Радинка, виж каква вода си купих вчера.

МисЮ, как си? Хайде да излиза всичко вече от бъбрека ти, че лято идва.
Приятен почивен ден на всички.

# 212
Следя ви, не ви изпускам. Вчера са разходихме до летището в София да приберем един приятел на ММ. Пукнахме от жега. Климатикът в колата не пожела да работи. Ще трябва да мине проверка.
И доста вода изпихме.
Радинка, виж каква вода си купих вчера.

МисЮ, как си? Хайде да излиза всичко вече от бъбрека ти, че лято идва.
Приятен почивен ден на всички.
Дунди водата е от наше село.Не се знае точно на каква дълбочина озвира,но по турско робство е била оцветена и се е появила в Гърция на Варварините извори.На мястото на което сега е цеха за производство е имало баня,по - късно там ходехме да перем килими.Характерното за нея е че през всеки сезон е точно 18 градуса. Е стига родна история.Честит празник на всички!

# 213
  • София

ВЕЧНА ПАМЕТ НА ГЕРОИТЕ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Днес бях тръгнала към гробищата. Минутка преди да завият сирените отбих колата, спрях и излязох на тротоара. Точно в 12 всички пешеходци и коли спряха. Родители с малки деца и колички, младежи, възрастни хора... Само водачът на един черен джип се беше забързал незнайно за къде ( за него явно звукът на сирените нищо не значеше) и както се беше засилил, не успя да спре и се удари в току що спряла кола. Всичко това се разигра пред погледа на двама полицаи,които също отдаваха почит на загиналите за свободата на България. Добре, че ударът не беше силен, а водачът на току що спрялата кола още не беше отворил вратата да слезе, та изобщо не пострада. Удиви ме реакцията на хората-само дето не набиха мутрата, а той гузно се оглеждаше...
В такъв ден се питам-какво ли си мисли всеки един от застиналите в мълчание хора? Аз прехвърлям като на филмова лента героите дали живота си за свободата на България през турско робство, загиналите през войните и по време на антифашистката борба... Поклон герои!

# 214
Неделя e подвластна на Слънцето, а това означава много щастие, добро настроение и късмет.
Така че, усмихнете се, сложете си розовите очила и се насладете на чудесния ден, който вече започна! Simple Smile
Задавате си въпроса:
Как да направя деня перфектен?
Може би така...
Да пия кафе. Да си рисувам нещо. Да си мисля за хубави неща. Да се усмихвам поне в продължение на 6 секунди. Да се обръщам към другите за помощ и подкрепа. Да информирам. Да давам воля на чувствата си. Да се храня с вкус. Да обичам..има толкова неща, които ни правят щастливи, нали?!!

# 215
Листенцето ни е сервирала кафенце,е аз ще си взема за следобедно

# 216
  • София
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ И ДИМИТРОВА,  Hug Hug Hug

# 217
Лека нощ от мен, набързо този път! Hug

# 218
Добро утроо

# 219
Добро утроо,

# 220
Здравейте и от мен. Празникът за завършването на моето малко, вече не чак толкова, момиче бе на 01.06. и ги съчетахме две в едно. Много добре се представиха децата - пяха, рецитираха, отговаряха на въпроси, свързани с учебния процес през годината. След това имаше игри и забавления в детски клуб - всички бяха доволни и те, и мамите. Сега сме в очакване на класирането за училище. подали сме в нашия град и в този на таткото, за да сме сигурни че поне някъде ще я приемат. Искаме в този на таткото, защото нали ще сменяме гарнизона, ама за там нямаме никакви точки, а за сегашния ни град сме с най-голям брой точки. Стискайте ни палци до утре, когато е класирането.

# 221
  • Сливен
Здравейте момичета,искам да ви попитам понеже съпруга ми е военен,да ли някой е попълвал тези декларации за имущество и интереси? Да ли всички трябва да  ги попълват   или има определени чинове само ,които трябва да го правят?
Благодаря предварително.

# 222
  • Пловдив
За тези декларации чух от приятели, които са полицаи. За армията не бях чула.
Как сте девойки? Аз днес малко бях на работа, после вкъщи с главоболие. Дали не е от жегата? Свърши любимият сезон, натиснаха ни жеги.
Матрос Джули, изплувахте ли от потопа?
Тук капка не капна.
МисЮ, как си?
Студентките, кога са изпитите?
Лека вечер на всички.

# 223
  • Сливен
За тези декларации чух от приятели, които са полицаи. За армията не бях чула.
Как сте девойки? Аз днес малко бях на работа, после вкъщи с главоболие. Дали не е от жегата? Свърши любимият сезон, натиснаха ни жеги.
Матрос Джули, изплувахте ли от потопа?
Тук капка не капна.
МисЮ, как си?
Студентките, кога са изпитите?
Лека вечер на всички.

В петък им казали и до 8,06 трябва да ги предадат  ooooh!

# 224
  • София
Привет скъпи мои!
ДУНДИ, възможно е от горещините да те е заболяла главата. Аз имам ли възможност, при главоболие си меря кръвното.
АЛБЕНКА, Браво на дечицата. Мина тържеството и на моята внучка, но аз не можах да отида, че бях на работа. Гледах го на клип. Записаха я в предпочитаното училище. Доволни сме. Дано и при вас се получи.
Матрос ДЖУЛИ, обади се. И аз те мисля. smile3548
МИС Ю, как си момиче? Предполагам, че след като Мистър Ю те е гушнал, всичко вече ти е наред Wink
ДИМИТРОВА, кога са твоите изпити, та да стискаме палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Аз ще се сражавам на 11, 14 и 20.06. Надявам се да се справя - от моя страна с четене, а от ваша страна със стискане на палчета Wink
ЛУННО ЦВЕТЕ, все да те питам и все забравям. Сега има ли вечерна форма на обучение в училище newsm78. Как може да се запише да учи човек на 30 години в 5 клас? Може би като частен ученик???
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ти си непресъхващ извор на положителна енергия Hug. В събота или неделя, отваряйки компа все си мисля-какво ли си ни приготвила newsm78
РАДИНКА как си? Simple Smile Справи ли се с "онази" колежка? #2gunfire
ДИСИДИ, аз съм от резерва и не мога да ти помогна. Дано някое момиче знае как стоят нещата с тези декларации.
Почивката ми свърши, отивам да чета. На вас приятна вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт