Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 710
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Disidi, явно още няма яснота за декларациите, за които питаш.
Фло, има самостоятелна форма на обучение. Но най - добре е жената да провери дали има документ за завършен четвърти клас от училището, в което е учила. Не сме имали такъв случай, но ще попитам.
Аз редактирам съчинения за участие в един конкурс.
Лека нощ!

# 226
Дисиди, аз днес попълват декларациите при ММ всички подават независимо от чина.
Фло, моите изпити са на 8, 15, 29. От мен имаш палчета
Матрос Джули, яви се пред строя
Хайде вече гася лампите

# 227
  • Варна
Добър вечер на всички. Матрос Джули изплува от потопа като подводница. Майтапа настрана но си беше абсолютен порой нещо страшно и още повече притеснение ми докара ММ че бяха на плаване днес цял ден и от 17 часа като е тръгнал от пристанището се прибра чак към 19 и нещо.Всеки един се чудеше дали няма да се повтори това което се случи в Аспарухово преди няколко години. Сега ще ви оставям, че утре ще работя малко ,а вдругиден ще ви пазя отново.Лека нощ на всички.

# 228
Добро утро, сутрешна смяна за кафето... Заповядайтеее...
Аз от вчера вече съм в Пловдив, не се оплаквам много, освен че лявата ми страна е все едно са ме били с Пернишки винкеУе Joy (да не се обиди някой,нищо лично)
Пия си хапчетата, меря температура, изпълнявам всичко каквото трябва..
Сега съм се запътила към офиса, че такива са ги намотали там, че сигурно поне 2-3часа ще си откарам..но само днес за следващи дни ще мисля как ще е..
Чета ви всеки ден, успех на студентките ни на изпитите.. само 6тици да изкарате(не че се съмнявам)
Радинка, благодаря за информацията..Hug
Мъниче, тази година пропуснах мезенето.. но за сметка на това за 6 дни съм минус 3.5кг. , ако продължа така до края на лятото по толкова на месец, ще съм нов човек на есен! ДАНО!
хайде слагам кафето, хубав ден!

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 10:00 от Мис Ю

# 229
 И при ММ още не ясно как ще се процедира с тези декларации, а вие за краен срок говорите... Laughing

Нали съм много информирана , а и добра душа...(макар , че и  с обикновено гугулване всеки може да го направи... Wink)-ето едно вечерно училище още от соца известно (май само в друга сграда е било тогава)...- на сайта си има всичко- прием за 2018/19 , контакти, форми на обучение, учебни планове...

http://www.peta-vg.com/priem.html

# 230
Добро утро,ние днес си поспахме.Дребното се събуди към 7.30 но като видя че никой не става легна и си доспа до 9,30.
Кати и при ММ крайният срок е 8.06.,той е в отпуска и специално вчера му звъняха по телефона да му напомнят зя крайния срок
Мис Ю не се претоварвай с работа
Джули радвам се че сте добре
Хубав ден от мен

# 231
И моят мъж ще попълва такава декларация, ама за срок не знам. Джули радвам се, че нещата са добре при вас след снощния дъжд. При нас валя за съвсем кратко, иначе вятърът и пръстта, която летеше бяха повече. Бе към 18-19 часа и след това грейна слънце и изгряха две дъги на небесклона.

# 232
  • Пловдив
Добро утро Flushed

Тъкмо ме събудиха и мен, за да и сведат информацията за тези декларации... Не, че нещо разбрах сънена, но явно ще да е голяма писане... Тези дни ще отида, да видя за какво иде реч.

Ние сме без деца - бабата изяви желание, да ги гледала и сега сме младоженци Smile Като такива не се спираме вкъщи и обикаляме из нощите Пловдив, като едно време Laughing ...но пък през дена си е скука - няма кой през 2 минути да идва и да ти задава въпроси Sad

# 233
  • София
КАТИ, и си информирана, и си добра душа. Благодаря ти! На мен ми тежи, че контактът ни от реален, сега е само виртуален.
МЪНИЧЕ, наслаждавайте се максимално на свободата си. Като се приберат чаветата пак ще има 1001 защо?
АЛБЕНКА, красиво е! Две дъги...
МИС Ю, що да се обиждам Simple Smile?  Даже се гордея, че съм Перничанка Mr. Green най-вече ми личи по тена-кюмурен Wink Ето снимка на пернишки оръжеен магазин Joy

ДЖУЛИ, добре, че всичко е наред!
ДИМИТРОВА, момичетата ще трябва да зарежат работата си, докато ние с теб си вземем изпитите и сме им ангажирали палците през юни Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ, как се справят децата със съчиненията? Събираш ли "бисери" Simple Smile

Отивам си при книгите. wavey

# 234
Фло,тъкмо малко да си починат момичетата,то само работа може ли?
Забравих да си похваля чавето: днес е поредната й изложба,следобяд заредени с букети и фотоапарати ще ходим на откриването.
Тя днес изживя и малко препятствие: сутринта както си играеха гледам нещо има на крачето,като погледнах отблизо-кърлеж и каквато е страхлива вдигна кабинета на лекарката на главата си докато го извадят и й бият тетанус,но всичко мина и сега ми вика " Ми то не било страшно".Та такива ми работи при мен,хайде сега и аз да засядам над книгите

# 235
Айде пак съм аз.Изложбата беше страхотна.Този път картините бяха уникални, личи че децата рисуват от сърце и вече много по-уверено.

# 236
  • Пловдив
Не знам къде какви ясното има или няма, но при ММ са казали днес. Срокът е до 8.06.  Значи, с извинение и без, някой пак доказва, че хората с право ги наричат тъпи военни. В полицията тези декларации ги попълниха преди месец, в МО някой си е бъркал в носа и сега се е сетил, че има срок. Или по стар армейски обичай някой в министерството е кихнал, а надолу са се нас...ли.
Че и на хартиен, и на електронен носител... ММ има войници в отпуск, на курс, не знам си къде, как до 8.06 ще я свършат тази работа. Те някои с лимитните си книжки не могат да се оправят, декларации на Ексел ще попълват. За 2 дена. Луда работа.
Нсплюх ги, мога да си лягам.

# 237
  • Варна
Дунди и да плюеш и да не плюеш военната простотия си е точно "военен му кажи и повече не го обиждай "(нищо, че и аз съм от тях).Вчера в 15.30 са събирали командирите на в.ф.да им кажат за тези декларации със срок до 08.06.Аз днес бях редовна смяна утре наряд и в четвъртък трябва да ги попълня,разпечатам и кача на електронен носител  (диск) и то на двамата. Така като гледам колко е часът не утре, а днес съм наряд и затова гася лампите, завивзавивам ви и ви казвам лека нощ на всички.

# 238
При ММ за 10 лева ги попълват,та реших да си платя и да не се занимавам.Фло добре съм мила,а с колежката управия няма.Проблем след проблем.Момичета да попитам дали на някоя се е случвало.Преди 6 месеца една гърдата започна да секретира коластра.Обиколих всички лекари,направих всички изследвания и нищо.Сега започна и другата.Аз след раждането нямах кърма,а сега.Та ако някой може да даде идея какво е и как да го спра ще съм благодарна.Хайде усмихнат дена на всички!

# 239
  • Пловдив
Ха добро утро. Днес времето обещава да е горещо, поне при нас.
Радинка, ами потърси и други лекари. На мен това не ми "звучи" добре.
За декларациите - ММ ми предложи на шега да седна с лап топа в кафенето пред поделението, та да изкарам някой лев. При вас са по- предприемчиви. Grinning
Само принтер нямам, котката спи на него.
То, ако е някой, който има половин апартамент и една кола, добре. Ама ако е с повече имоти, автомобили, къща на село и ниви, останали от дядо ... Сега разбрах защо приятелите ми в полицията недоволстваха. Хем при тях не е за първи път. А и глоби има. Техни колеги ги глобили, защото пропуснали да декларират стипендия на детето от училище. Angry Ако е вярно, това си чист начин да събират пари от хората за глупости.
Обаче тази комисия за отнемане на имущество в полза на държавата хич не си поплюва. Превеждах едни писма, с които запорираха сметки и имоти на българин в чужбина. После съвсем случайно от друга агенция ми дадоха да превеждам документи на въпросния човек, който даде една чанта пари за превод, за да доказва произход на доходи. Може и той да е стъпил на криво, но явно комисията яко събира пари.
Аз файловете на ММ ги метнах на флашка, диск нямам под ръка. В указанията пише да се пратят по мейл.
Дано днес да им изяснят кое как се праща, че той вчера беше след наряд и не е ходил на събиране. Ама има 70 човека, които ще му зададат 700 въпроса и ще е весело.
Лек ден на всички, аз ще отида да поработя малко.

Общи условия

Активация на акаунт