Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 870
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В много телеграфен стил:
Времето - наистина лятно.
Проспах Джулай морнинг.
Медали - злато и бронз, и грамоти.
Стегнахме си багажа и утре поемаме към София.
Лека и спокойна нощ!

# 406
  • София
Брей, много тихо в блокчето Simple Smile
Привет от София. Преминавайки покрай Ямбол си помислих за Данити. Прелитайки покрай Пловдив ви изброих всичките на ум. Където и да сте - по морета и балкани да ви е хубаво!
Лек ден от мен! Hug

# 407
Де да бях по морета и балкани... уви, от днес край на болничния - редовно на работа, вече деня ми се струва като все едно е 68 часа.... имам само още час и малко... Grinning
Е признавам си, последните 3 дни хайманосвахме, ама малкоооо ми беше, искаааам ощее Grinning

Хайде приятна вечер от мен! Simple Smile

# 408
Тук сме Фло, работим. Сега ще почивам уж. Браво на гимнастичките. Дунди, и аз искам само да хайманосвам, ама няма. Хубава вечер на всички.

# 409
Здравейте, мацки!
Чета ви, когато имам време. При мен нищо ново, освен, че от петък съм отпуска две седмици. Радвам се, че времето се оправи.
Поздрави на всички!

# 410
Добро утро,
Да сложа едно кафенце за разсънване, заповядайте!
На всички почиващи приятна отпуска,на работещите пък като мен лека работа.. тук в Пловдив май се очертават горещи дни, лекарите почти ми забраниха стоене на климатик.. но май това няма как да стане.. ще трябва доста да се пазя.. Пожелавам ви хубав ден!

# 411
  • Пловдив
Добро утро, мерси за кафето, МисЮ.
Те тия лекари в Пловдив ли са? Я ги питай те дали работят в кабинети без климатик?
Тук от сутринта обещава да се стопли. А и влагата още не е изчезнала, та има сауна ефект.
И аз съм на работа. Шефът ми се изтяга на гръцките плажове и ми изпаща снимки, а тук се изсипа наведнъж цялата закъсняла стока. Но, и моето време за море ще дойде.
Лек ден на всички.

# 412
  • София
   Не знам как беше по другите части на Родината, но след обяд в София се изля пороен дъжд, с градушка колкото лешник и гръмотевици. Настана истински потоп. Колите се скриха от ледените късчета под големите дървета. Ей, това лято май няма да го бъде. Направо ще посрещаме есента.
Днес бяхме запланували да се разходим из Витоша, да видят децата столицата от високо. Променихме плана си, след като чухме прогнозата за времето. Дядо и големите чавета ходиха в Музейко, а баба и малките чавета на детската площадка. До обяд беше читаво-слънчево и топличко. Добре ми беше на площадката, че с тази сесия нито слънце, нито месечина съм видяла. Така ще си остана неопечена тази година Mr. Green Добре, че си имам пернишки тен -10 слънчеви бани по рождение Wink
СЕТИ БЕТИ, радвам се да те видя. Как е малечко?
МИС Ю, пази се, че от климатик лошо се настива. Избягвам да го ползвам, че преди много години в Кайро така яко се изкривих, след като бях заспала на включен климатик, та няколко дни ходех като препарирана и наподобявах зиг заг. Joy Оправи ме жаркото африканско слънце. sun
ДУНДИ, кажи на шефа, че с тези снимки от гръцките плажове ви действа дезорганизиращо. Да спре, че ще закъса производството. От кога сте на море?
ДИМИТРОВА, дано при вас да е добре!
Хайде да гасим ламБите и да спим. Лека нощ, момичета. Hug

# 413
  • Пловдив
И тук Валя. Много вода за кратко. Лед намаше.
Честит празник на пловдивския гарнизон. Добре се наквасиха колегите. ММ каза, че сега пушките ще ръждясат. 😂 Казах му да ги смажат ,😂 при нас така правим със стоманените тръби. 😂
За климатика - при мен в офиса е задължителен, иначе техниката ще гръмне, а аз преди нея, много е задушно и топло. Изстиват ми краката, но няма начин. У нас го пускам в големите жеги. Например днес преди дъжда. Ами то не се дишаше.
Момичета, как е на морето? Ние сме от 21   ви. Наближава вече.
Има цени за зимния сезон на сайта на клубовете.
Лека нощ.

# 414
Добро утро! То май дъжд е имало навсякъде, при нас така гърмя че Ния се скри под масата.А аз в най-силния дъжд спасявах кончето на двора.И то молито изплашено и дезориантирано едвам се пребра в обора.Дано на морето е по-добре че на 11 тръгваме.Усмихнат ден прекрасни!

# 415
Добро утро! Лятото, засега, само го миришем. Stuck Out Tongue Не съм изваждала чадъра от дамската чанта повече от месец. Дано на морския бряг времето е по-благосклонно.
Снощи и при нас беше много страшно. Дъжд, вятър и градушка. И гръмотевици за разкош. Днес се очертава да бъде хубав ден. Дано да бъде повече слънчев от вчера!
Усмихнат ден от мен!

# 416
Поздрав от морето.При нас вчера малко поваля но обяд, днес превалява от време на време но не е както го описвате.
И сега да се похваля и последния изпит успешно взет.

# 417
  • София
Браво, ДИМИТРОВА!!! Поздравления bouquet Сега вече дишай свободно. Наслаждавай се на времето, в което четиримата ще сте заедно, без ангажименти, без звън на аларма, без да мъкнеш продукти от магазина и без да измисляш кога какво да сложиш в тенджерата. Няма значение какво е времето. Важно е да си отдъхнеш.
ЛУННО ЦВЕТЕ, съвсем скоро ще замирише на море. Сами ли ще ходите или и челядта ще водите newsm78
Сегашните младежи по-рано се отделят от родителското тяло и тръгват сами по морета и балкани. Само като си спомня, как след трети курс на Стом. факултет ходих на море с родителите ми... Embarassed О tempora, o mores ( O времена, о нрави...) е казал някога Цицерон. Simple Smile
РАДИНКА, ама вие и конче ли си имате? Все си мислех да ти пиша, да не римуваш Ния с филия. Дружески съвет Simple Smile
ДУНДИ, оправи ли се красавичката? Тя дали иска да бъде с вас на море?
МИС Ю, свикваш ли на работното място?
Изчезвам, че с внучетата ще излизаме навън. Днес, поне за сега, поминаваме без дъжд. За утре, ще видим. Mr. Green

# 418
Фло римата си я измисли тя.И сега като направи беля и сами мърмори Нио филиоо .Иначе селска къща и конче и кокошки всичко имаме.Израснала съм със животни и се радвам,че и Ния сега има тази възможност.Никога няма да забравя едно софийско приятелче,което едно лято на гости се стискаше за мен и крещеше ,че козите ще го ритнат.Joy Усмихнат ден прекрасни!

# 419
Добро утро!
"Три неща са достатъчни, за да се чувствате щастливи:
малко музика, малко спокойствие и аромата на морето.
Море и небе.
Хоризонт -
светлосиня ранобудна целувка.
Отърсване
от вчерашни
припряности.
Събота ухае на домашен уют."

Общи условия

Активация на акаунт