Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 841
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Привет, военни красавици. Hug
След многото дъждове, май все по-осезателно започва да мирише на море. Вчера в София ни се размина, а определено очаквах  дъждоносните облаци Mr. Green
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, казваш малко музика - не е лошо, но у дома всичките телевизори са на програми, кой каквото го интересува. Бейби ТВ, Дисни джуниър, Световно по футбол.
Казваш и малко спокойствие - няма спокойствие с четири чавета и едно гадже. newsm63 newsm64
Аромат на море? newsm78 Тази година ще си помина само с двата дни в Поморие. Друга е програмата за това лято. Вие дишайте с пълни гърди и заради мен.
Събота наистина ухае на домашен уют. Чувствам се щастлива Heart Eyes
Същото желая и на вас!

# 421
"Неделя. Не е ден,
а кратко пробляскване между два обикновени дни."

Франсис Скот Фицджералд, "Луда неделя"
Добро да е..

Фло, прегръдка. Лудница е у вас, но ти пълнят душата, това е най-важното.
Момичета как е на морето - при нас все вали?

# 422
Добро утро и от мен!
Приятен неделен ден! Hug

# 423
  • София
Добър ден ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ ( наш позитивен психотерапевт ), добър ден МИС Ю.
Да, у нас е голяма веселба. Ту играят заедно, ту се разделят по двойки - големите отделно, малките отделно, в клубове по интереси Simple Smile
Вчера най-малката ме пита: Какво казаха за "тъжна" България? По ТВ говореха за южна България. Simple Smile
Говореха още, че България е предала председателството на Австрия. А тя ме пита: Какво България е "продала" на Австрия? Питаме я знаеш ли какво става в Австрия, а тя отговаря: става нещо, но не знам какво. Посмяхме се на нейните приказки Joy
Отивам да готвя - телешко варено и мусака.
На вън е намусено и влажно. Не става за разходка.
Някой казал ли ви е, че ви обича??? Heart Eyes

ПП дописвам. Така е, като бързах. Намерих си правописни грешки, та си ги оправих Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 12:29 от Flo 51

# 424
  • Пловдив
Еехх имаше едно време една Лейди Grinning
Нали не сте ме забравили Blush
Момичета много имам да наваксвам и много неизвинени съм насъбрала, ноо майчинството свърши и е време да се захващам за работа, а времето е кът особенно с един див шеф. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще попрегледам темите и довечера ще се върна с пълен отчет. Heart

# 425
  • Пловдив
Ооооо, Лейди, добре си дошла. Чакаме да попишеш и да кажеш как е шефът?
Не знам при вас как е, ама аз имам чувството, че сме в тропиците. Слънце и влага преди обяд, силен дъжд след обяд. И ми е едно такова лепкаво.
И аз от днес съм официално на работа. Болничният свърши. Но, след две седмици идва отпуската.
Лека седмица на всички. 

# 426
Добро утро!
Лейди, радвам се, че си тук. Колко стана голям шефът? А ти напредна ли с фотографията?
Аз бях на гости при мама. Беше ми много хубаво.  Вече съм отпуска и очаквам и лятото да реши да дойде.
На работещите момичета пожелавам спорна седмица, а на останалите в групата - спокойна и слънчева почивка! 

# 427
Ехеее, обърнете нещо, Лейди е тук! Kiss Two Hearts
Чакаме ние, чакаме, да видим шефчето какви ги е сътворило, докато те нямаше при нас. Иии с фотографията да видим ще можем ли да разчитаме вече или... аз си чакам потвърждение и само да ми дойде повод.. Relaxed

Дунди, времето сутринта си беше и студенооо.. като излязох... то твоето докато тръгнеш на работа и тя дойде отпуската... ей сегичка за отрицателно време и ще си на плажа.. Relaxed Wear Bikini  чак благородно ви завиждам Smile

Лунно цвете, още малко уж от средата на седмицата щяло да се оправи и да е топло вече.. макар че на мен жегите не са ми любими особено, когато съм на работа.. а до отпуската има още доста.. ама добре че са климатиците..Simple Smile И аз бях при нашите.. хубаво си е при тях всеки път, в това спор няма.. Sparkling Heart

Фло, при теб си е веселба, скука не може да настане.. гледате се с децата и това е.. как е крака ти, вече мина ли напълно?

Хайде оставям ви, да поработя.. иначе при мен нищо ново, освен че вече съм малко по-добре след всичките болежки дето ме бяха налегнали.. бях и при уролога в Петък, каза че няма запушване, има там едни парченца камък, дето трябва да ида пак на тази процедура, за да ги разбият уж за последно.. но след време, за да може сега да се пооправи бъбрека, след процедурата, която беше миналия месец, още имам мускулни болки.. все пак това са по 400 удара в минута, мускулите ми от лявата страна са шокирани Flushed Smile още не мога да лежа на ляво нормално, имам болка... но ще мине, полека полека.. добре съм няма да се оплаквам.. хайде пожелавам Ви приятен ден и успешна седмица! Heart

# 428
Хелоууу,

Последно съм писала и си казах, че да не съм само аз като самоговореща си... няма да пиша, ама 2 дни никаква вест от никой тук, та рекох си да намина да ви поздравя.
Как стее, почиващите?
Мъничето и Димитрова би трябвало да са изкарали смените вече.. Радинка да ги е сменила с нови сили.. Хайде ще очакваме да разказвате.. Simple Smile
Фло, загуби се, къде сиии?!
Дундиии и теб нещо те няма.. много работиш.. броиш ли дните вече до почивката?
Лунно цвете, при теб как са нещата?
Дафиново листенце, да не си и ти на почивка вече?
Лейдии, май шефа не те оставя да се върнеш при нас с разкази как стее.. Simple Smile

Пожелавам на почиващите - приятна почивка и да се наслаждават на хубавото време, а на работещите - лека работа (и нашата почивка ще дойде Grinning )
Приятен ден на всички!

# 429
  • Пловдив
Тук съм, МисЮ, аз съм без шеф, но в замяна на това имам доста работа. Тъка на няколко стана и вечер хич не ми се кълве по телефона.
И броя дните до всеки краен срок за издаване на нещо. Почивката ми се вижда още далеч. Има нужда да купя някои неща, надявам се да успея в събота.
И остава времето да се оправи т.е. да не вали. Ако може и температурите да не скочат, май много искам.
Лек ден на всички.

# 430
Мис Ю, и аз съм тук, но повечето момичета почиват активно.
Аз вчера изпратих дъщеря ми на лагер. Предложиха и да бъде team leader, и в момента е на езиков лагер с деца на 10 години. Имат интересна програма. Почти като нашите лагери някога. Вчера се чухме само веднъж, защото: "Мамо, нямам никакво време, децата са палави, аз трябва да се грижа за тях." Сериозно се е заела със задачата си на помощник-учител.
А аз се чудя какво да правя, защото вече децата ми са големи, за да ги обгрижвам постоянно. Cry
Поне лятото вече дойде и можем да сме спокойни за плажуващите.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 15:46 от Лунно цвете

# 431
Мис Ю тук съм, завърнахме се, предадохме щафетата на Радинка.
Днес цял ден разопаковам багажа, пера, събирам паяжини, че 10 дни паяците са пирували вкъщи.

# 432
А такааа, като вляза тук и да имам 3 непрочетени.. перфектно.. Grinning
Дунди, споко, ще накупиш всичко и аз имам неща, но моето е далечее, още колко вода има да изтече и колко наряди да даде ММ докато стане време... а аз колко дни още ще поработяя Grinning  с бански уреди ли се нали щеше да ходиш да гледаш, споменаваше тук преди? Няма да вали повече, сега идва жегатааа, която в Пловдив не я обичам особено аз, но се налага да я търпим Grinning
Лунно цвете, браво на твоето момиче, вече е голяма и е в помощ и се грижи, браво браво.. Simple Smile А ти няма ли да плажуваш на някое басейнче, да събереш малко тенче? Simple Smile
Димитрова, това с багажите най го мразя от цялата работа с пътуванията, където и да било.. но се налага.. как си изкарахте, сигурно е било супер де, ама аз да си питам Simple Smile А паяците- дории и да съм си в къщи те страх от мен нямат Grinning Grinning Grinning но аз от тях  - да! Grinning
Изчезвам да доработвам, че имам тук някои неща.. Simple Smile До скоро!

# 433
Извинявам се сигурно темата е обсъждана интересуваме за детски какви документи трябват и дали ми трябва бележка от училище

# 434
Добро утро, мили момичета!
Мис Ю, аз съм както се казва на тръстиката - ще замествам до края на месеца и ......
Днес рожден ден има цветето на темата - Фло. Нека е здрава, все така ведра и вдъхновяваща. Целувам те!
Малко летен поздрав.

Общи условия

Активация на акаунт