Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро,
Честит рожден ден,Фло! Не губи никога тази енергия и прекрасната си усмивка! Бъди жива и здрава и все така готина! Приятен празник и много изненади и подаръци ти пожелавам! Heart
На всички пожелавам един усмихнат и позитивен Петък 13-ти! Hug

# 436

Честит рожден ден,Фло
Хубав ден на всички

# 437
Здравейте и от мен!
Тези дни сме си в Сф, преди това бяхме на планина малко - мнооого ми харесва там! А след няколко дни отиваме на море. Тази година доста рано си ползвам лятната отпуска, но така се наложи заради почивката на яслата на дребчо.
Днес Цветето има РД, а след две седмици и аз. Аз много пазарувам онлайн и съм си поръчала вече подаръците Laughing Още не съм решила какво ще правя на самия ден, радвам се, че е събота и няма да съм на работа.
Поздрави и до скоро!

# 438
  • Пловдив
Фло, честит рожден ден. Да си здрава, все така енергична и вдъхновяваща. Пожелавам ти весел празник.
Аз имам много работа. Ще пиша и през почивните дни. Но съм казала на всички, че 10 дена ще почивам. Компютър с мен няма да нося този път. ММ и той брои дните до отпуската. Има нужда от почивка, да видим при него дали ще се получи 10 дена никой да не му звъни. Нещо не ми се вярва.
Тук пак заваля...

# 439
  • София
Прекрасни мои военни момичета! Благодаря ви за милите пожелания - ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, МИС Ю, ДИМИТРОВА, СЕТИ БЕТИ, ДУНДИ, СТЕФИ, ПАТЕНЦЕ. Heart Eyes
Такъв динамичен рожден ден не съм имала. От сутринта след като си получих поздравленията и подаръците от семейството, тръгнахме с внучетата на пазар и на кино. Стягам внучките за кръщене.  Купихме еднакви роклички-бели, дантелени, много красиви и еднакви обувки. Купихме кръстчетата и обички за спомен. Избраха си от моята колекция синджирчета. Готови сме. Чакат си с нетърпение кръщенето. Обядвахме навън, поляхме обилно празника с вода и сок hahaha Joy. Гаджето ме поля с водка Mr. Green
От сутринта си забравих тел. у дома. Ей, как ли сме живели без телефоните в чантите? ( по-спокойно Mr. Green) След обяд, докато си почивах, си прочетох пожеланията bouquet
След малко отиваме на летището.
Приятна вечер!

# 440
  • Пловдив

Честит Рожден Ден прекрасна Фло!

# 441
Добро утро, момичета!
"Навярно никога няма да порасна. Все още вярвам в чудеса, любовта и добрите хора..."

Слънчево да ви е на душата!

# 442
Добро утро и от мен..
Днес от рано съм на фризьор и маникюр, че после става много топло.. но все пак след това ще отида да напазарувам,че съм обещала на ММ чийзкейк днес.. та трябва да си изпълнявам обещанията..
Да ви е слънчев и усмихнат деня!

# 443
Добро утро

# 444
  • София
Привет, привет!
На ранобудните добър ден, а на поспаланките - добро утро. Simple Smile
На плажуващите - слънце, на вярващите в чудеса - да ги споходят Heart Eyes
ЛЕЙДИ, благодаря ти! Чакаме разказ за постиженията на Шефа и за твоите.
МИС Ю, значи нагласена, натъкмена, отиваш на пазар Mr. Green
Днес се стягам за гости - ще посрещам състудентите ми party023 bigdance2 Приятни са ми контактите с младите хора.
Където и да сте, на слънце или сянка - хубаво да ви е. Да усещате рамото на любимия човек, да слушате смеха на дечурлигата. ( далеч от началниците, от загрижените тъщи и наблюдателните свекърви hahaha Joy)

# 445
Добро утро, много отпускарско в къщичката ни.
Къде сте се покрили всички?

# 446
Добро утроо,
 само мислено ми е отпускарско, реално - на работаа Grinning
Нашият шеф реши,че вместо 10 дни през Август ще почиваме 15.. така че сега чакам последния работен ден - 10ти Август.. не че не е след цял месец и имаа да си почакаам, ама все пак...  Grinning
Както четох във фейсбук вчера една картинка та се смях:  " Добър ден на всички, освен на онези, които са на море" Grinning  
Хайде пожелавам ви прекрасна седмица и изчезвам за сега! :*

# 447
Здравейте, момичета!
Не пиша често, за да не ядосвам работещите дами. Иначе съчетавам отпуската с малко агрофитнес и други дейности, извън моите професионални ангажименти. Вчера направихме  компот от праскови. Децата го обичат, пък и така сме свикнали. Съучениците на дъщеря ми, когато идват на гости, задължително искат компот. Защото у тях никой не прави зимнина. Blush
И така, бавно и полека, лятото все пак дойде.
Хубав ден от мен!   

# 448
  • Пловдив
При мен тече обратното броене. 5 дена до отпуската.
И прогнозата за времето се променя. Както го даваха да е слънчево и топло, така сега дават да попревалява. От друга страна дават и по-приятни температури по морето, което мен ме радва. То между другото нека си превалява след обяд, за да освежава въздуха.
У нас също не се прави много зимнина. Като си купя всичко от пазара, и тя ми излиза златна. Село нямам, градско чадо съм. ММ също. Компоти по принцип не правя основно заради захарта в тях.
Тази година и хубави плодове по пазара няма. Този дъжд съсипа реколтата. Чувам колегите да говорят, че и грозде няма да има.
поздрави за ваканцуващите, аз отивам да си свършва работата, че пак срокове гоня.

# 449
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт