Направих закуска, пих кафенце и идвам да ви пожелая хубав ден.
Фло, обичам математиката, решавах задачи с децата до седми клас. Но тези задачи ми се виждат сложни за петокласници. Все пак трябва децата да могат да решават задачите сами, а не да се мъчи цялата родА. Не знам каква е идеята на госпожата. Сложно е.
Миналата седмица бях дала домашна работа за причастия и едно от децата споделя, че дори майка му и баща му не са могли да се справят.
Хубаво е да се помага, но родителите не бива толкова да се мъчат върху домашните работи. Останалите деца в класа се бяха справили.
Интересно е в училище. И ще става по-интересно.
Днес трябва да готвя за курсанта, имам още малко входни нива за проверка и от утре нов месец- нов късмет.
Фло, ако останат перуники, съм кандидат. Дано да могат да оцеляват без постоянни грижи.
Усмихнат ден от мен.

Направих го в два варианта - с масло и сирене и поради липса на месо, за да направя и качамак със спръжки, изпържих кайма и стана същото.

. Прочете ли това за лешниковата вода? Много го похвалиха и с мисъл за теб го написах в темата. Знае ли човек кое ще му помогне
Понякога илачът струва стотинка, ама трябва да го знаеш.
Не бях теглила пари от банкомат от много време, но миналата седмица се наложи да дръпна някой лев и ... добре че днес си отворих онлайна и видях, че липсват пари. Не са много, 25 лв. са, ама що да е. Та звъннах в банката - някой се е опитал да плати реклама през фейсбук.