Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално

• 70 243
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Значи извода е да не се отказва човек, те брокерите така правят, не може да им се вярва. Но не всеки може да се справи, иска голямо тичане. Аз моя мъж насила го влачиха по огледи. Вие поне сте били упорити Simple Smile

# 46
Сами, след като обиколихме всички строежи и строителни фирми в града. Simple Smile Когато го видяхме за първи път сградата нямаше още акт16, но много ни хареса. Спря ни цената. Минаха няколко месеца в лутане и решихме пак да идем да го видим. И така.  Нов е, да. Вътре е гол, сега правим довършителни работи, настилки, санитарни помещения, стени.
За всичкото това време (активно поне година и половина) брокер не ми е показал читав апартамент. Без да обезкуражавам никой. Работих с почти всички фирми в града. Всичко, което ми предлагаха не отговаряше дори на 50% от критериите ми. Отговорите бяха "Ами това се предлага". Sad

Къде намерихте?

# 47
  • Варна
Сами, след като обиколихме всички строежи и строителни фирми в града. Simple Smile Когато го видяхме за първи път сградата нямаше още акт16, но много ни хареса. Спря ни цената. Минаха няколко месеца в лутане и решихме пак да идем да го видим. И така.  Нов е, да. Вътре е гол, сега правим довършителни работи, настилки, санитарни помещения, стени.
За всичкото това време (активно поне година и половина) брокер не ми е показал читав апартамент. Без да обезкуражавам никой. Работих с почти всички фирми в града. Всичко, което ми предлагаха не отговаряше дори на 50% от критериите ми. Отговорите бяха "Ами това се предлага". Sad

Къде намерихте?

И кой е строителя, ако може да споделите?

# 48
  • Варна

Еми то това е самата истина. Просто няма качествени имоти за продажба. Продават се разни талаши. Затова и не е лесно бързо да се намери това, което искаме. Ако случайно изскочи някой наистина хубав имот с добри характеристики, със сигурност няма да се мота из сайтове, а ще се продаде бързо, защото всички агенции имат база с клиенти, които чакат нещо "да изскочи" и имат 100%-ва готовност да платят веднага в брой.

# 49
Хубави имоти има, но и цените им са “хубави”. Никой не си бере кеша по дърветата, че да плаща цени като във западна столица.
Иначе другата ми теория се доказва отново, а именно не си ли вземеш на зелено, взимаш проблемен имот или надценен имот.
Проектите в младост се депозират като топъл хляб, а още няма ограда дори, за разрешително да не говорим ...най хубавите апартаменти и паркоместа вече са запазени. После ще се продават кофти изложенията на цени с 20-30% отгоре.

# 50
  • Варна
Да, има хубави имоти и цените им са "леле-мале". Имах предвид, че за средните купувачи със средни бюджети трудно се намира имот "хем хубав, хем евтин" Simple Smile Затова и се правят компромиси при покупка на жилище, което пък е  кофти - хем даваш едни големи пари, хем купуваш нещо, което не ти е съвсем на сърце.

# 51
  • Варна
Ами и аз за 6-7 месеца с брокер не видях нищо хубаво.
За това реших да действам сам.
За проектите в Младост - Металекс е разпродаден, мисля има само 2 до 3 свободни апартамента.
Този на Каравела с двете тела, Акация и Бреза ли бяха не знам - там идея нямам как вървят.
Проекта на Явор АД, който е от 10тина дни, резервирани са почти 40% от апартаментите.

# 52

Проекта на Явор АД, който е от 10тина дни, резервирани са почти 40% от апартаментите.
Тихо не им казвай. Само един апартамент е останал който ми отговаря на всички  мои изисквания, а още му се чудя. Паркоместа под 4000евро има само 1-2 ...ужас, всичко свястно е депозирано.

# 53
  • Варна
Ами и аз за 6-7 месеца с брокер не видях нищо хубаво.
За това реших да действам сам.

Имаш ли успех, някакъв напредък в търсенето?

# 54
  • Варна
Здравейте, включвам се и аз, въпреки че ние скоро дадохме стоп капаро за апартамент на зелено. И ние сме от тези дето като "топъл хляб" лапнаха един тристаен в Младост Simple Smile чакаме да вземат разрешително до месец два

# 55
Здравейте, включвам се и аз, въпреки че ние скоро дадохме стоп капаро за апартамент на зелено. И ние сме от тези дето като "топъл хляб" лапнаха един тристаен в Младост Simple Smile чакаме да вземат разрешително до месец два
А значи вие депозирахте хубавите апартаменти там. По цял ден ви нареждам. #Cussing out

Шегувам се. Поздравления, проектът е супер.  bouquet

# 56
  • Варна
А значи вие депозирахте хубавите апартаменти там. По цял ден ви нареждам. #Cussing out

Шегувам се. Поздравления, проектът е супер.  bouquet

So Lucky, имам чувството, че говориш за проект Младост на Явор АД, а аз имах предвид квартала Simple Smile Ние си запазихме един в Каравела

# 57
  • Варна
Лъки, Antoinetka мисля, че депозираха един от сградите на Каравела. Wink

Киса - аз резервирах един 3стаен от проекта на Явор АД + едно парко място...

# 58
  • Варна
Кой е този проект на Явор, къде точно се намира?

# 59
Кой е този проект на Явор, къде точно се намира?

В сайта на Явор ад всичко е описано с цени и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт