Кралски работи и клюки - 11

• 67 958
  • 950
  •   1
Отговори
# 645
Аз си признах вече, че пуснах една сълза...
Майката на Мегън ме разплака. Много емоция видях в нея.

Денси много хубаво го каза. 3ма крале на Великобритания предвождат дъщеря ѝ до бъдещия съпруг-принц, кралицата е там и я одобрява, а отвън народа я приветства.
Дали и в най-смелите си представи тази обикновена американка си го е представяла преди 2 години?
Че краля на Англия ще ти е сват? Съмнявам се, че някой може да си го представи...

# 646
Баща й е бил в екипа-отговарял за осветлението за сериала-прожектори и прочие, това е работил.
Той е бил главен осветител и има награди даже .На англ. Lighting director

# 647
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Хари е супер симпатяга и аз много го харесвам, но той не заслужаваше такава сватба. Да, може да е бунтар, да е 6-ти престолонаследник и т.н., но подготовката и сватбата му се превърнаха в някакъв американски филм с трагикомичен сценарий. То не бяха изявления от брат ѝ, баща ѝ и на кой ли още не, то не бяха предупреждения, то не бяха обеци по носовете, викове и ръкомахания в една прекрасна църква, госпъли и т.н. Хубаво, уважиха я по някакъв начин, показаха произхода ѝ, ама то стана вместо кралска сватба с американски привкус, американска дандания с лек кралски оттенък.
[/spoiler]

Нали не смяташ, че Хари е безгласна буква по п отношение на това как ще протече сватбата му?!

Това че на някой от публиката му е неприемливо, не значи, че той не го е искал или харесал, нали Simple Smile ние не сме в обувките му за да определяме какво заслужавал и какво не, това е неговият избор, не нашият.
Според мен Хари,просто е един от малкото в краското семейство,който може да си го позволи- да събере всички и да им "пусне"  подобен пастор с такъв патос.

# 648
Веднага ще работят за бебе. Така четох наскоро. Нормално,тя е на 36 все пак.
Никога не бих й ги дала. Изглеждаше ми много по-млада,но сега но сватбата видимо по-възрастна от Хари ми се видя.

# 649
  • София
Скрит текст:

Хари е супер симпатяга и аз много го харесвам, но той не заслужаваше такава сватба. Да, може да е бунтар, да е 6-ти престолонаследник и т.н., но подготовката и сватбата му се превърнаха в някакъв американски филм с трагикомичен сценарий. То не бяха изявления от брат ѝ, баща ѝ и на кой ли още не, то не бяха предупреждения, то не бяха обеци по носовете, викове и ръкомахания в една прекрасна църква, госпъли и т.н. Хубаво, уважиха я по някакъв начин, показаха произхода ѝ, ама то стана вместо кралска сватба с американски привкус, американска дандания с лек кралски оттенък.
Нали не смяташ, че Хари е безгласна буква по п отношение на това как ще протече сватбата му?!

Това че на някой от публиката му е неприемливо, не значи, че той не го е искал или харесал, нали Simple Smile ние не сме в обувките му за да определяме какво заслужавал и какво не, това е неговият избор, не нашият.
Аз изказвам моето мнение, че данданията, която сътвориха в St George's Chapel хич не ме очарова. Останах с впечатление, че гостите от страна на Хари, особено баба Бети, също не бяха във възторг, но пък може точно този ефект да е търсен и да се харесва на Хари и Мегън. В крайна сметка булката си я избира той и тя върви с миналото си, със семейството си и с целия си антураж. Дано да бъде щастлив!

п.с. Очаквах след крясъците на отчето да връхлети Тръмп и да извика "America first, America first". Тогава картинката вече щеше да е пълна. Laughing (това в кръга на шегата)

# 650
Има ли някой друг като мен, който рева? 😀
иц ми

# 651
  • Варна

Дали и в най-смелите си представи тази обикновена американка си го е представяла преди 2 години?
Че краля на Англия ще ти е сват? Съмнявам се, че някой може да си го представи...

А дали ще я канят на семейните сбирки за Коледа  например , не ми се вярва .

# 652
Веднага ще работят за бебе. Така четох наскоро. Нормално,тя е на 36 все пак.
Никога не бих й ги дала. Изглеждаше ми много по-млада,но сега но сватбата видимо по-възрастна от Хари ми се видя.

И на мен така ми се видя .Тя си беше слаба , но напоследък много отслабна и ето отрицателния ефект .Да отслабват закръглените булки !

# 653
...Семпло,семпло,та чак никакво...Голям минимализъм и в роклята  и в прическата и грима.
Плата на самата рокля беше дебел и падаше надолу като кюнец....Можеше поне някакви перли да се зашият около деколтето,някакви акценти,елементи,а те- съвсем нищо.Не виждам какво и е струвало 300хил.паунда(мисля,че такава цифра чух)-плата ли ,шева ли,декорацията ли дето всъщност я нямаше......В прическата какво интересно-една хваната коса ,от която непрекъснато и падаха кичурите...за грима същата работа.
Очаквах повече.
Макар,че тя самата ми е симпатична.

Баба Бети -в цвят лайм(между жълто и зелено),с виолетови акценти...стилно.
И дамите Спенсър също бяха много стилни,както и Кейт-в кремаво.А бе класата си е класа.
Хари гледаше много влюбено и по детски искрено,за Меган-беше развълнувана,но ми е трудно да определя доколко беше истинска.

Хареса ми английския свещенник и неговата проповед за посвещението и любовта, беше много хубава....
После обаче се появи черния американец и в типичния за тях стил и темперамент и като взе да вика се загубих и забравих къде се намирам.В един момент започна да говори и за робството....Прекалено ми дойде ,а виждам,че и на другите им е било такова  от неговия начин на говорене и поведение на амвона.Предполагам,че и на въздържаните англичани пък съвсем.  
Очаквах и би било добре според мен атмосферата да е повече традиционна ,английска.....
Впечатлена съм от принц Чарлс и неговото отношение и подкрепа ,която оказа в тоя момент на майката и дъщерята...
Майката-една обикновена жена беше силно развълнувана и изглеждаше самотна.

За мен брака е силно социално неравностоен....Дори не споменавам за расите и различията в културите нищо,както и за семействата в които са израснали...

Дано обаче земното отношение на Хари и старанието на Мегън,еднаквите им виждания и каузи... и най-вече любовта им да позатворят тая пропаст....ще поживеем и ще видим.
Пожелавам  им всичко най,най...Simple Smile

Жалко,че Даяна не може да види синовете си колко са пораснали-истински мъже.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 22:41 от Zhani

# 654
Майката на Меган много ме трогна. Много притеснена и развълнувана беше,някак все едно не това е нейното място,така изглеждаше.

# 655
  • София
И мен не ме разчувства...а на сватбата на Кейт и Уилям пуснах сълзи...което обикновено ми се случва на сватби...тоя път нещо не ми беше трогателно, а са ми симпатични и двамата и очаквах сватбата с нетърпение.

# 656
  • Bristol
Хубаво, уважиха я по някакъв начин, показаха произхода ѝ, ама то стана вместо кралска сватба с американски привкус, американска дандания с лек кралски оттенък.
А на мен пък точно това ми хареса, сватбата му беше различна, уникална и няма сравнение с тази на брат му. И двамата блеснаха по свой си индивидуален и незабравим начин. По-добро от това, здраве му кажи. Ако не бяхме слушали американския пастор, щеше да е британския и да заспим от скука, а така придадоха специален туист на церемонията. Според мен, определено засенчиха Холивуд с церемонията си, а сигурно и с броя на зрителите по цял свят😂

# 657
Меган за годините си изглежда отлично, мисля аз.

# 658
  • София
.......В един момент започна да говори и за робството.........
Това съм го пропуснала, че като взе да набира скорост и ударих mute. Laughing Изобщо не му беше там мястото на човечеца, ама и той гледа да използва своята минутка слава.

# 659
Сега се сетих, че роклята на Меган наподобява тази на принцеса Виктория Шведска от нейната сватба. На принцеса Виктория ѝ стоеше като излята по тялото, при Меган самата кройка нещо не беше съвсем изпипана.

Ето тук снимка за сравнение - сега като ги качвах, установих че не ми харесва нито роклята на Меган, още по-малко на Кейт. Но пък роклята на принцеса Виктория е рокля мечта - сега ако се омъжвах бих избрала точно такава рокля.

Общи условия

Активация на акаунт