Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 531
  • 818
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, кажете с какво да си задържа по-дълго цвета, че съм тъмнокестенява и станах червена чак след година изсветлявания и боядисвания. Вярно, отрязах си половината коса, но се харесвам. Пуснала ми е до болка тая тъмна коса. Гледам да не се боядисвам всеки месец, редувам с оцветители, но те първо много цапат, после бързо падат.

# 691
  • Тра-ла-ла
Джулка, на какъв интервал я боядисваш тая твоя коса?  Аз се клепам много често, ама ти май водиш.
С по-добрите бои - на месец, месец и 1/2. Но с последните драми - по-често, че започвам да приличам на неподдържана жена Joy От последното боядисване са минали 24 дни.

Бих се направила с 4,5 (равни части 3 и 6)
В корена с окислител 6%, надолу с 3%?! И боя на ниво 4 или 5? Пак ще трябва да се заровя наново да избрирам боя. Rolling Eyes Тъпото е, че 4-ките вече бият на кестеняво. Няма го чистият виолетов или лилав цвят. Дори и някои 5-ци са кестеняви...Ще видим колко и до какъв цвят ще изпадне сегашната боя...

# 692
  • София
Имах предвид окислител 4,5 Simple Smile
3 ми се струва малко сякаш.

# 693
Ти беше ли пробвала Инебрия и с какви впечатления беше останала? Има едно 7/22, което мисля, че би ти допаднало...

# 694
  • Тра-ла-ла
Пробвала съм я. И там имаше някаква драма. Май скалпът ми станана леш. Иначе погледнах цвета и е уникален Heart Eyes

# 695
  • гр. Русе
Ще колабирам. Втори път се боядисвам, с различна боя. И ПАК на места почти не е хванало. На светлина буквално светлее и стои друг цвят Rage По-дължините също не е наситено. Но най-светлите кичури са най-отгоре.

Косата ми е максимално чиста от продукти. Не мога да си го обясня. Да не би пък да ми е прекалено обезцветен косъма? Или някоя от предните боите да е направила кофти "магия"?Ама чак такива проблеми да стават?! Явно ще трябва да се боядисам в някакъв тъмен цвят и окислител 3%...басиииии Rolling Eyes

Преди да се боядисам в червено, бях изрусена заради балеаж. При мен също не се задържаше дълго време цвета. След няколко къпания съвсем падаше и първите ми боядисвания бяха на 2 седмици.

# 696
Джулка, на какъв интервал я боядисваш тая твоя коса?  Аз се клепам много често, ама ти май водиш.
С по-добрите бои - на месец, месец и 1/2. Но с последните драми - по-често, че започвам да приличам на неподдържана жена Joy От последното боядисване са минали 24 дни.

Бих се направила с 4,5 (равни части 3 и 6)
В корена с окислител 6%, надолу с 3%?! И боя на ниво 4 или 5? Пак ще трябва да се заровя наново да избрирам боя. Rolling Eyes Тъпото е, че 4-ките вече бият на кестеняво. Няма го чистият виолетов или лилав цвят. Дори и някои 5-ци са кестеняви...Ще видим колко и до какъв цвят ще изпадне сегашната боя...
Смесваш 6 и 3%, което е 9 и делено на две е 4.5% окислител. Дано съм го обяснила добре. Ако сложиш 6 в корен и 3 на дължини, ще получиш по-тъмни дължини. Я дай една снимка на косата да видим какво е положението.

# 697
  • Тра-ла-ла
Нека да мине още едно миене от боядисването и ще кача снимки.

Все си мисля, че еднократно 3% по дължините ще създаде добра основа и ще премахне тези светлеещи участъци. Аз съм светло кестенява. А сега излиза, че корените ми са по-тъмни от дължините.

# 698
Момичета, някой да е ползвал тази боя? Аз поръчах цвят червено вино, та чакам да дойде Smile

https://makeup.bg/product/275837/

# 699
  • гр. Русе
Момичета, някой да е ползвал тази боя? Аз поръчах цвят червено вино, та чакам да дойде Smile

https://makeup.bg/product/275837/

Аз тази съм ползвала, става за между боядисванията. Това което си качила виждам, че е на същата марка

# 700
  • София
И аз съм ползвала оцветителите, но боята не съм.

# 701
  • гр. Русе
Щом се води боя, предполагам, че ще е една идея по-трайно от тези шампоани оцветители.

# 702
Аз нямам впечатления от техните продукти за коса, но ми хареса цвета, а и цената е убийствено ниска. Ще дам отзив като я изпробвам. 😁

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 12:09 от Преслава ♋️

# 703
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Идвам само да ви похваля цвета, който търсих повече от година, откато се боядисах червена. Използвала съм всички бои, които може да се сетите...  от по - бюджетните имам предвид. Но с тях цветът падаше след две (2!!) измивания, т.е. за седмица го нямаше. Веднъж едно момиче страшно ентусиазирано ме попита как ми се води цвета? Рижаво ли.. Не знам как не пробих земята и не ме погълна за вечни времена Grinning
Та боята, която използвам вече две години е Индола 8.77. Този цвят търсех толкова време. Много много красив розов оттенък. Върха Heart

# 704
  • Тра-ла-ла
По темата за проблемните скалпове и червените бои....от Зл.рибка си взех този шампоан против сърбеж и люспене. И пише, че  не отмива цвета

Може би съществуват и други щадящи шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт