Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 507
  • 818
  •   1
Отговори
# 705
Някоя от вас да се е боядисвали с Гарниер Олия 7.46?
И с какви впечатления сте останали от нея?

# 706
Да, от вече година поне съм с нея, косата ми прогресивно става все по-светла след всеки път, в който се боядисам и като се измие отива към много русо-меден цвят. Периодично я потъмнявам леко, че почвам да светя като крушка.
Та става лъскава ярко медно-червено-оранжева в началото, и се измива към светло-медно.

Скрит текст:
Преди 2 седмици прясна:

Преди 2 дена:

# 707
Да, от вече година поне съм с нея, косата ми прогресивно става все по-светла след всеки път, в който се боядисам и като се измие отива към много русо-меден цвят. Периодично я потъмнявам леко, че почвам да светя като крушка.
Та става лъскава ярко медно-червено-оранжева в началото, и се измива към светло-медно.

Скрит текст:
Преди 2 седмици прясна:

Преди 2 дена:

естествения цвят какъв ти е?

# 708
Кестенява към светло кестенява.. май. Grinning

# 709

Скрит текст:
Преди 2 седмици прясна:

Преди 2 дена:
Основата ми е светло кестенява
Какво ри ще се получи?

# 710

Искам да получа този цвят.
Някакви идеи с каква боя може са стане?

# 711
  • София
Здравейте, искам да се запиша в клуба Simple Smile Била съм червенокоса в ученическите си години, но оттогава си нося естествения цвят - кестеняво/тъмно кестеняво. Сега ми е влязла мухата от много време, че искам да се направя розова или лилава, опитах с ето такава боя, но изобщо не хвана (приятелка твърди, че имало някакви нюанси там, ама аз не ги видях):
Скрит текст:
Всъщност предпочитам нещо ето такова, само че в цялата коса
Скрит текст:
Има ли шанс да стане в домашни условия? Или по-добре да отида в салон? Ако салон е по-добре, може ли да ми препоръчате някой в източните квартали на София?

# 712
  • гр. Русе
Здравейте, момичета. По темата за безсулфатните шампоани и защитата на цвета - поръчах си от Златна Рибка безсулфатния шампоан за боядисана коса и маската към него на Brave New Hair. Нямам търпение да ги пробвам, днес си взех пратката.

# 713
Днес дойде поръчката от makeup.bg 🤩 Нямам търпение да го изпробвам това червено вино, но ще трябва да изчакам, че имам оцветител в косата още ❣❣❣

# 714
Днес дойде поръчката от makeup.bg 🤩 Нямам търпение да го изпробвам това червено вино, но ще трябва да изчакам, че имам оцветител в косата още ❣❣❣

Цветът изглежда страхотен.
Нямам търпение да видя какво ще се получи.

# 715
  • София
Здравейте, искам да се запиша в клуба Simple Smile Била съм червенокоса в ученическите си години, но оттогава си нося естествения цвят - кестеняво/тъмно кестеняво. Сега ми е влязла мухата от много време, че искам да се направя розова или лилава, опитах с ето такава боя, но изобщо не хвана (приятелка твърди, че имало някакви нюанси там, ама аз не ги видях):
Скрит текст:
Всъщност предпочитам нещо ето такова, само че в цялата коса
Скрит текст:
Има ли шанс да стане в домашни условия? Или по-добре да отида в салон? Ако салон е по-добре, може ли да ми препоръчате някой в източните квартали на София?
Коте, за да се получи цветът, отдолу трябва да си руса. За да е толкова наситено и светло - доста руса.

# 716
  • София
Значи първо трябва да се изруся? Ужас.... Хич не ми се ще...

# 717
  • гр. Русе

Да. Така е. Ако все пак решиш, препоръчвам да отидеш в салон.

# 718
  • София
Ами, знаеш ми цвета.. първо се правя руса до бяло, после слагам него.
Няма как да стане иначе.

# 719
  • София
Има, с хай лифт боя в гамата и наслагване на силен оцветител след това. Но пак си е изтощаващо.

Впрочем, ако имате тънка коса или сравнително светла, пробвайте с обикновено русо. Не с блондор. Ще стане лайняно и от там- хубаво червено, което не пада така лесно както от бяло русо.

Общи условия

Активация на акаунт