Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 489
  • 818
  •   1
Отговори
# 720
Не мисля, че на естествена коса ще се наложи чак изрусяване. Аз бях с 200 вида боя на главата и се направих ярко червено-цикламено сама, без да се изрусявам, качвала съм достатъчно снимки. А и на изрусена коса да се задържи цвят си е просто убийствено, ще трябва да се боядисва на 10 дни, за да наслои цвета.

Коте, я пусни една снимка на косата ти в момента.

# 721
  • София
Не мисля, че на естествена коса ще се наложи чак изрусяване. Аз бях с 200 вида боя на главата и се направих ярко червено-цикламено сама, без да се изрусявам, качвала съм достатъчно снимки. А и на изрусена коса да се задържи цвят си е просто убийствено, ще трябва да се боядисва на 10 дни, за да наслои цвета.

Коте, я пусни една снимка на косата ти в момента.
Ами, не е така това.
Ако червеното е било с коректор или боя Сери - ще стане, да. Защото тези бои първо изсветляват, после наслояват пигмент.
Аз от 4-5 години съм с ярко розова коса, която боядисвам на един месец и не ми мърда цветът, въпреки че е обезцветена отдолу.
Строго индивидуално е и зависи какво е състоянието на косата, за да задържи пигмент.

Скрит текст:

Ето, тук съм на близо месец и цветът си седи чудесно пигментиран.

# 722
Не е било коректор, нито Сери. Косата ми е боядисвана в продължение на близо 20 години с всякакви цветове. Като реших, че искам да ставам ярко червена, бях на ниво 4 може би. Ходих по всякакви салони и ми казваха, че трябва да ме изрусят и съответно да платя доста солидна сума, иначе не можело. Заинатих се, купих си две супер изсветляващи бои, май бяха на Вела, намазах се и след 20 минути измих косата. Дори не биеше на русо, направих го колкото да свали тъмната боя. След това сложих 8.666 с 9%  на Ing Color и станах ето това

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:29 от bubanka

# 723
  • гр. Русе
Не е било коректор, нито Сери. Косата ми е боядисвана в продължение на близо 20 години с всякакви цветове. Като реших, че искам да ставам ярко червена, бях на ниво 4 може би. Ходих по всякакви салони и ми казваха, че трябва да ме изрусят и съответно да платя доста солидна сума, иначе не можело. Заинатих се, купих си две супер изсветляващи бои, май бяха на Вела, намазах се и след 20 минути измих косата. Дори не биеше на русо, направих го колкото да свали тъмната боя. След това сложих 8.666 с 9%  на Ing Color и станах ето това

Уникален е цвета! 😍

# 724
  • София
Ами, това е красиво червено, но не мисля, че е яркият цвят, за който Котето пита.
Ярък цвят на не-руса коса не става, вярвайте ми. Пробвала съм.
Друг е въпросът, че розова боя няма, а са все оцветители, които абсурд да хванат наситено на нещо друго, освен русо.

# 725
  • Тра-ла-ла
Хубави цветове. Големи симпатяги Heart Eyes

# 726
На Сери 1062 е розово, цветът става много ярък. Ся друг въпрос е че не е щадяща Smiley

# 727
  • София
И на мен много ми харесва какъв цвят прави този color ing, но пък много бързо ми пада на мен. А не съм изсветлявана...

# 728
  • София
Не било коректор, ама супер изсветляваща Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 729
Е как го постигате на 4-ка или 3-ка това червено? Аз хем не искам светло изобщо, хем съм обецветена и пак не мога да го докарам. Вече доста пъти се правя, дължините не са като корена и това е. Косата ми се поизтощи. Отрязах и пак е изтощена. Чудя се да ходя ли пак да ме изсветлят още малко, че най-накрая да стане цвят.

# 730
  • София
Тя е написала- супер изсветляваща боя. Вероятно става дума за хай- лифт. На мен такова червено с хай- лифтваща ми става от нещо между единица и двойка.

И аз обмислям да минавам на по- тъмна боя. Нещо много скльофкана ми изглежда косата. И да успокоя Джулая- като ми се отмие, става точно такава на цвят като нейната, ама по- кофти самата коса Joy

# 731
  • Тра-ла-ла
Ох, олекна ми Joy

Тъкмо днес се бях засилила да си поръчам Schwarzkopf Professional IGORA 6.99 от промоция...и гредЪ. Номерът го няма. Rolling Eyes

# 732
tanch, The Joykiller , много красиви цветове! Heart Eyes Heart
На мен пък някой път ми липсва естествения ми цвят, но ми минава бързо... Joy

# 733
Изобщо не ми липсва естествения. Скучно черно-кафяво. Вярно хубав,някои ми казват,че съм луда да се боядисвам. Много ми харесва червеникавото,а и белите взеха да се явяват едно по едно.
Всичките ми приятелки са с цвят като моя естествен. Е как веднъж не им писна.
Аз обичам промените. Но косата ми е по-изтощена откакто беше руса.  Даже съм й се заканила да режа до раменете(почти до кръста е). Лошото е,че червеното не се задържа. А аз не мога до ползвам безсулфатни шампоани. И става една....всеки месец.

# 734
Не било коректор, ама супер изсветляваща Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Нещо не си ме разбрала. Супер изсветляваща е боята, с която свалих тъмното, а не боята на Ing. Тя дали е хай лифт, или не, не съм гледала дори.
Е как го постигате на 4-ка или 3-ка това червено? Аз хем не искам светло изобщо, хем съм обецветена и пак не мога да го докарам. Вече доста пъти се правя, дължините не са като корена и това е.
При мен беше голям зор, само мажех някакви бои и коренът ми ставаше с 2-3 тона по-светъл от дължините, които направо си чернееха. Накрая се ядосах и свалих тъмното по дължините със супер изсветляваща боя. След това боядисах корените с 6,а дължините с 9%. За четвърти път го пиша тоя коментар и все нещо става и го трия. Ще пробвам да кача процеса в снимки.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:28 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт