Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 487
  • 818
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Еми убийствено ти стои този цвят пък 😊
Аз също изпращях нещо напоследък и гледайки вашите снимки вече не съм ”блонди”, а бивше такова, според колегите ми. Но се мацам само с цветните балсами, смесени с маски.

Мисче, при мен дължините хващат повече като съм сложила малко и от оцветителите на ”престиж” в бялата кутия. По тъмните цветове са много силни и на моята коса става много ярък цвета. И аз рязах малко съвсем м наскоро, че русите краища бяха на зор, но моята е чуплива и до раменете, няма шанс да стане, ще приличам на облак 😊
Ако успея да хвана някой от фотографите си ще ви покажа по-късно къв съм хубавиц в момента 😉

# 736
  • София
Така е, не съм те разбрала Peace

# 737
Момичета, досега не следях особено какво пишете за различните проценти окислители, тъй като купувам дрогерийни бои, а те си идват с окислител. Но случайно в една ФБ група (не за червенокоски) прочетох, че към по-светлите цветове слагат по-висок процент окислител, което пък е причина те да не покриват добре белите коси. Така ли е?

# 738
Да. Колкото по-силен е окислителят, толкова повече изсветлява и толкова по-малко депозира цвят.

# 739
Да ви пораздвижа малко. Отново Инг 8.666 с 6%. Тази боя всеки път става с различна яркост. Или просто много ми е била изпадала предишната. 😆

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:25 от bubanka

# 740
  • гр. Русе
Да ви пораздвижа малко. Отново Инг 8.666 с 6%. Тази боя всеки път става с различна яркост. Или просто много ми е била изпадала предишната. 😆

Влюбих се в цвета 😍 на колко време се боядисваш?

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:25 от bubanka

# 741
Скрит текст:

Влюбих се в цвета 😍 на колко време се боядисваш?
По принцип гледам да е на три седмици, но този път надхвърлих месец и гледката преди хич не беше красива. 😂

# 742
Днес малко се прецаках. Между боядисванията си взех шампоан- оцветител на Виктория Бюти. Хем ми изсуши косата, хем се оказа доста по тъмен от Интензивно червено.
Май ще продължавам да се мацам с Блъди Мери на Престиж и Шварцкопф Лайв Пилар Ред между боядисванията...
Аз съм тъмнокестенява, изсветлявала съм я и съм я боядисвала последния път с Lakme коректора. Пак ми избива тъмната коса, голяма мъка ми е това червено, но черна не мога да се понасям повече.

# 743
Пробвай да смесиш червения и розовия Престиж, става много ярък цвят. През последната година май повече съм се мазала с оцветители отколкото да съм се боядисвала. При мен спасяват положението. 😅

# 744
  • София
А кой коректор (като цвят) се маза и колко ти издържа.
Гледайте аз на какво попаднах, което ме учуди. Тази серия не е хай лифт. А тази минсе струва с основа 3, макс 4. Според вас колко е?
И се получи цветът достатъчно светъл. Моята основа е 2, вярно, но сложа ли само боя направо, става много тъмно кестеняво с червен оттенък, а на тила изобщо не хваща. Остава си черно Joy

# 745
  • Варна
Ето и аз предната седмица как се потъмних с оцветители и от руса сега съм така

Тук вече суха

# 746
А кой коректор (като цвят) се маза и колко ти издържа.
Lakme Red 0/нещо си, най-червеното.
По крайщата седи, тя е изсветлена там. За по-малко от месец. Но и самата ми коса е изтощена. Не искам пак с него да се боядисвам скоро.

# 747
Това е резултата от червеното вино на Марион. Боята за 2,80 си е направо попадение. Установих, че е без амоняк. Моята коса е свикнала на по-агресивни бои, защото е доста опърничава. Но от тази останах доволна. На първото миене дори не падна толкова цвят, което за мен си е цяло чудо 😂 BTW - на кутийката пише, че е за руса до светло кестенява коса. 🤓

# 748
И аз си го поръчах това Червено вино, поне цената е много приемлива и щом няма амоняк ще го пробвам. Имаше и Рубин, но ми се видя бая тъмен.

# 749
Аз днес взех това
 Някога тези дни около Нова година ще се боядисвам. Имате впечатления? Досега оне съм ползвала тази боя. Води се гел-боя.

Общи условия

Активация на акаунт