Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 534
  • 818
  •   1
Отговори
# 75
  • Popovo
Привет червенокоски.
Боадисах се с Koleston 55/65.Въпросът ми е знаете ли кой номер да пробвам следващият път, за да стане по-червено.В смисъл, сега има леко лилав оттенък, а аз искам да е с червен оттенък.

# 76
Уникален цвят, но щом искаш по-червено, 55/44, 66/44.. Hands V

# 77
  • Popovo
Уникален цвят, но щом искаш по-червено, 55/44, 66/44.. Hands V

Благодаря.Ще опитам следващият път с някой от посочените.

# 78
Привет червенокоски.
Боадисах се с Koleston 55/65.Въпросът ми е знаете ли кой номер да пробвам следващият път, за да стане по-червено.В смисъл, сега има леко лилав оттенък, а аз искам да е с червен оттенък.
Здравей цвета ти е страхотен с какъв оксидант постигна този цвят и какъв е естествения ти цвят?

# 79
  • Popovo
Оксиданта е 10 %. Правя се за трети път с този номер боя, като при предните боядисвания разликата в корените и към краищата беше по-голяма с оксидант 20, а сега с оксидант 10% е по-добре.Основният ми цвят е кестеняв, но и много се прошарих вече .

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 19:39 от bubanka

# 80
Искам да попитам някоя дама ползвала ли е Loreal Excellence creme номер 7.43 golden copper blonde?
Искам да се получи плътен наситен цвят с тъмен подтон. Косата ми е кестенява към светло кестенява и се опасявам да не стане ярко оранжево или светло рижо и дали пада бързо?
Скрит текст:

# 81
Аз се боядисвам с тази боя. Не става рижо, нито ярко оранжево, точно такъв става цветът, една идея по-тъмен при мен. Естествения ми цвят е 6-7 някъде.
Червена се правих и с бои на ревлон и шварцкопф, плюс на лореал преферанс (цветът манго) - от този цвят и от самата боя съм най-доволна.

Пада от белите коси след около 4 измивания.

# 82
Благодаря ти много за мнението, MissChanandlerBong.
Значи действам.
Бели коси аз нямам много, а съм ползвала самата боя, но в други нюанси и за мен е доста сполучлива за моя тип коса. Косата ми е здрава, гъста и чуплива, с по-тънък косъм. Страхът ми е след няколко измивания да не стои пършиво оранжево и исках да знам дали да се подсигуря с друга боя за пребоядисване, ако тази се изложи.Simple Smile

# 83
Не, в никакъв случай не става пършиво оранжево. Даже не бих казала, че цветът пада след миене - по-скоро някак леко се променя към светло кестеняво.

# 84
Не, в никакъв случай не става пършиво оранжево. Даже не бих казала, че цветът пада след миене - по-скоро някак леко се променя към светло кестеняво.
Супер, благодаря, успокои ме. Flowers Rose

# 85
  • София
Привет, мили момичета!
Съвсем нова съм в боядисването.Миналата седмица ме боядисаха за първи път. Обезцветиха ме ,за да хване цвета (в последствие позната ми каза,че не е трябвало да разрешавам ама ... свърши).
Въпросът ми е нормално ли е за 3 измивания да има толкова голяма промяна в косата ми? Да сменям ли фризьора според вас? Не,че не се харесвам и с новите нюанси, но наистина след 3 измивания съм друг човек. Rolling Eyes

# 86
  • Sofia, Bulgaria
Нормално е. На обезветената коса много трудно се задържа боя. След няколко боядисвания цвета ще се насложи и няма да има такива резки промени.
За мен е странно естествена коса (небоядисвана) да бъде обезцветявяна, освен ако естественият цвят не е черен. И още на първата ти снимка виждам, че е малко неравномерно боядисана косата.
Но иначе цвета е хубав и страшно много ти отива.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 08:54 от NoshtenYastreb

# 87
  • София
Е, то неслучайно е неравномерно боядисано, а доколко се е получил ефектът, не мога съвсем да преценя от снимките...
Heart Eyes
На мен са ми останали очите в едно лилаво омбре, но като знам, че ще трябва да ме обезцветят, ще си остана с гледането...

# 88
  • Sofia, Bulgaria
Елица, това е уникален цвят, наистина. Аз преди време обиколих де що има скъпи и прехвалени и съвсем незнайни фризьорски салони и така и не го постигнах.
Много сте лоши. Откакто се разписахте в темата почнах да гледам червени цветове, пак. И се чудя дали да не вкарам едни червени кичури, аз

# 89
  • София
Да, отделен въпрос е колко сполучливо ще го направят или ще си изгоря косата и ще се ядосвам за нищо... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт