Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 54 639
  • 818
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Идвам да похваля новата боя,която пробвах.
...
Да видим като трайност как ще е. Нанася се лесно.
Ще дадеш ли отзиви как се държи боята във времето?

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:28 от bubanka

# 496
Здравейте, по принцип съм тъмнокестенява и се боядисвам от няколко месеца с Perlacolour, 6.66. Хваща, но кафявото си ми избива след няколко измивания. Краищата съм ги изсветлявала преди година, корените само ги боядисвам, тях не искам да ги пипам. Искам по- наситено червено (тъмно) и си поръчах Lakme  Collage 0/99 Intensive Red с окислител 9%. Гледам тази боя е за кичури. Дали е подходяща за цяла коса?

# 497
За втори път се боядисвам с въпросната боя. Този път е по-трайна, което е нормално. С времето ще се наслои още. Покрива ми белите коси, не се отмива от тях като други бои, които съм ползвала. Но мисля да я потъмня този месец и още не съм решила какво да сложа.

# 498
  • София
За втори път се боядисвам с въпросната боя. Този път е по-трайна, което е нормално. С времето ще се наслои още. Покрива ми белите коси, не се отмива от тях като други бои, които съм ползвала. Но мисля да я потъмня този месец и още не съм решила какво да сложа.
С колко процента оксидант я смесва?

# 499
С колко процента оксидант я смесва?
С 6%, макар че я дават с 9% по каталог.

Някоя от вас да е минавала от ярко червено на шоколадово кафяво?
Направих я червена, сега искам шоколадово кафяво. Май няма да мина без сваляне на цвета предварително.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 17:06 от tanch

# 500
  • София
Аз преди време от чевено се докарах до тъмен карамел само с наслояване на бои.

# 501
  • Тра-ла-ла
Моите експерименти с марки и цветове продължават. Този път ударих дъното Tired Face Взех си "Трайна боя за коса с хиалуронова киселина Platinum". Цвят 6.25 (Violet Dark Blond Mahagony). Цветът, който се получи, е л@йняно-кестеняв. Няма и помен от червени или виолетови нюанси. Оттенъкът е нещо като косата ми преди да я боядисам - овехтяло, прозиращо и почти обезцветено червеНИКАКВО, розоНИКАКВО и русоНИКАКВО. Scream Трудно ми е да опиша получения резултат. Да бях търсила подобен цвят - никога нямаше да го намеря из палитрите на която и да е марка Joy Но косата стана уникално мекичка. Боята стигна с 300 зора за коса малко под раменете.
Скрит текст:

# 502
Джул, лилава ли искаш да си?

# 503
  • Тра-ла-ла
Виолетово или лилаво. Но не някакво супер ярко и наситено и да не е получено от директни пигменти и тонери...че косъмът ми е леш от експерименти. Това на косата ми в момента е пълна шитня.

Ще оправям положението или ще го доо@кам на следващото боядисване. Joy Дано поизпадне, че искам по-витални и чисти цветове, а не умрели кестеняви с оттенъци Close

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 00:07 от Джулая

# 504
  • София
Кофти тръпка. :/

Лакме колаж е хай лифт боя и с 9% ще си стане червено. Не знам дали ще е тъмно. Не бих я препоръчвала за дългосрочна употреба по дължините.

# 505
Ако решиш, ще ти кажа моето лилаво. Ама там няма хън-мън, седиш си виолетово и тва е 😂

# 506
  • София
Е, кажи го и за другите Blush
Онова Монтебело ли?

# 507
Е, кажи го и за другите Blush
Онова Монтебело ли?

Да. Същото.

# 508
  • София
Това с какъв окислител е?
Много готин цвят.