Добре дошли, Февруарки 2019

• 49 102
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Бях на преглед, вижда се плодно сакче, обаче засега не се вижда ембрион вътре. Малко съм разочарована, надявах се и сърце да се чуе, а то даже точица не се видя. Гледа ме и на двата вида ехограф, каза ми от кой яйчник е, уж се вижда вътре някакво мехурче, ама реално се вижда празно. Малко се страхувам да не е кухо... Макар че дори и да е, природата си знае работата и не би трябвало да е огромна драма. Ще ходя след 10-на дни да ме види пак...

# 106
  • София
Коя седмеца си?

# 107
Бях на преглед, вижда се плодно сакче, обаче засега не се вижда ембрион вътре. Малко съм разочарована, надявах се и сърце да се чуе, а то даже точица не се видя. Гледа ме и на двата вида ехограф, каза ми от кой яйчник е, уж се вижда вътре някакво мехурче, ама реално се вижда празно. Малко се страхувам да не е кухо... Макар че дори и да е, природата си знае работата и не би трябвало да е огромна драма. Ще ходя след 10-на дни да ме види пак...

Да , в коя седмица си? Аз днес бях на преглед и на мен ми се вида само плодно сакче и съм в 5г.с.. резултатите от ЧХГ теста са :1195, док. каза,че всичко е нормално.

# 108
  • София
Чуването на сърчице след 7+ г.с.

# 109
  • София
j0anna95 ами излиза ми че съм 6 седмици и 1 ден, но ако не е било на точния ден реално може и да съм на 5 седмици, самата лекарка ми каза, трябва да му дадем повече време, може да е на по-малко дни.

# 110
При мен в 6+1 се видя сърчицето. А ембриончето е 3.4мм, но тъй като не съм с редовен цикъл не съм сигурна доколко е наистина 6г.с., така изчисли ехографът.

# 111
Здравейте и от мен. Включвам се и аз в групата, въпреки че мислех да изчакам още малко. Термин 3.02 видя се сакче в 4+5дни. Сряда ще ходя за сърце надявам се. Имам един мисед 01.2017. Първа бременност. Намирам се в Прага. Имам ужасно гадене сутрин от няколко дни. Към 3-4следобед чак оживявам. Много ми е нещастно и се надявам да мине бързо и всичко този път да е наред с бебо

# 112
  • София
lttle_mermaid добре дошла в групата! И на мен ми дава термин 03.02. Само сакче ли видяхте или и ембрион?

# 113
Сакче само. Една черна дупка не знам как да го определя. Беше на 1.05 това. Сега вече трябва да се види повече. Ще е 6+3 в Сряда.

# 114
  • София
Дано се види, при мен на 6+1 беше още само черната дупка. Не си спомням с първата бременност, сигурно съм била 8 седмици, защото се видя всичко от първия опит, и човече и сърце. Та малко се филмирах и освен това трябва да изчакам до другата сряда да видим как върви.

# 115
j0anna95 ами излиза ми че съм 6 седмици и 1 ден, но ако не е било на точния ден реално може и да съм на 5 седмици, самата лекарка ми каза, трябва да му дадем повече време, може да е на по-малко дни.

Защо не си направиш чхг изследвания, така според мен най-точно ще се види в коя седмица си:)) Бъди спокойна всичко ще е ок, аз ще ходя чак другият петък т.е ще е 1 ден преди да започна 7. г.с. Така че, най-вероятно е раничко още🙂

# 116
По въпроса с витамините аз взимам Pregnacare като до положителния тест беше от тези за преди забременяване после започнах с тези за бременни. Никой не ми ги е изписвал, но при предишната бременност първото нещо което ме пита Gp- то тук беше дали взимам витамини. Обаче аз не ям месо ( ям риба) и тук няма чак толкова слънце като в България та логиката ми е, че ми трябват вит Б12 и вит Д. Сега ще питам доктора в България какво мисли. Взимам и Биозин мама, че колегите ми все носят някакви вируси.
Patita не бързай да се филмиран, може просто да е била късна овулация.

# 117
Patita не се притеснявай. Според мен също е вероятно да си била с късна овулация или имплантация.
За витамини аз пиех едни за забременяване комплексни преди и витамин д, че бях с дефицит. Сега пия комплексни за бременни някакви ГС Мамавит.

# 118
Patita не се притеснявай. Според мен също е вероятно да си била с късна овулация или имплантация.
За витамини аз пиех едни за забременяване комплексни преди и витамин д, че бях с дефицит. Сега пия комплексни за бременни някакви ГС Мамавит.
А по колко вит. Д приемаше?  Аз също съм с дефицит, но пропуснах да попитам док. В момента приемам по 5 капки вигантол дневно профилактично, дали е ок?

# 119
  • София
Приема на Витамин Д по време на бременност е мн важен.
Лятото може да приемате по 5-6 капки на ден и от октомври да вдигнете приема на 8-10 капки дневно.

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 01:45 от Nandin

Общи условия

Активация на акаунт