Добре дошли, Февруарки 2019

• 48 210
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
  • София
18-ти е денят! Аз съм на фетална тогава Simple Smile
tothemoonandback, всички сме филмарки, пиши после
Мен ще ме регистрират за ЖК в петък, 13

# 706
Аз съм регистрирана вече за ЖК. На 18 аз ще трябва да чуя сърце. Трябва тогава да съм в 8+4. Още съм далече от излизане от критичните три :/ А след един мисед съм кълбо от притеснения и треперения. Не че и без такива неща да ти се случат, пак не трепериш, де. Възхищавам се на спокойните бременилки. Иска ми се и аз да можех така.

# 707
Забравих да споделя Grinning Дадоха ми и прогноза за пола, а този доктор е доста добър с ехографа. Разбира се, каза, че не ми гарантира, но май очакваме момиченце. Heart Eyes Няма да бързам да се настройвам още де, въпреки че много се зарадвах. Не, че има нещо лошо ако е момченце, но като се настрои един път човек, после някак по-трудно свиква (предполагам). Някой да има други идеи за име на новата темичка? Някой беше предложил по-назад едно, как ви се струва?

# 708
M0n17y - Много бързо са установили пола. Браво:blush:

# 709
А само прогноза. В никакъв случай не е сигурно. Все пак едва 11г.с.

# 710
Февруарче все по-бързо расте и бърза ритничета да раздаде 2019.

Февруарче в корема вече шафа и ритничета ще раздава. 2019

За сега други идеи нямам. Хаха

# 711
Една идея от мен за име 😁
“ Февруарче в корема расте и вече тупка сърчице “
Дай Боже всички да чуят . Аз лично още не съм в петък имам час ! 🤗❤

# 712
  • София
Това че са изчезнали симптомите не значи, че нещо не е наред, просто се приближавате към 11,12гс, а тогава често изчезват, аз се чуствам доста по добре, остана само мързела хаха нямам сила за нищо и вечно ми се спи. На 11 ще се записвам на ЖК, а на 17 съм на ФМ във Фемина, мислех да я пропусна, но не се стърпях, все пак мога само 3пъти да го видя по добре преди да се роди😉мисля че имам леки контракции, защото често ме боли корема като при цикъл и ще се консултирам в сряда за магнезии, а и буденето нощем е ужас, ставам да пикам поне по 3 пъти и после по час не мога да заспя, а дъщеря ми не се вълнува хич дали съм спала в 8сутринта 😊

# 713
Една идея и от мен: "Февруари още е далече, но ще гушнем мъничко човече" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
Здравейте и аз да се включа в темата . Първа бременност на близнаци . По прогноза ще са момичета , но ще видим на следващите прегледи . Сега да се върна на първа страница и да прочета всичко което сте изписали ...но нямах търпение да кажа "здрасти" 😁

# 715
Привет и леко бременеене! Blush Имаме и фейсбук групичка. Ако искаш да се включиш, можеш да си напишеш имейла на little_mermaid.

# 716
  • София
А само прогноза. В никакъв случай не е сигурно. Все пак едва 11г.с.
Може, може, на мен ми каза лекарката, че в 12 седмица вероятно ще ми каже, така че значи може.

# 717

Леле, моето бобче е мноооого малко 😀 Каза че по измерване на гестационен сак -10 мм отговарям на 4 седмица 😀 . Но засега всичко е наред, има заформяне на ембрион. Май ще я откарам към март ,но засега ще си стоя при вас 😊

# 718
tothemoonandback, май сме една сплотена темичка. Кой за Януари, кой за Март, обединихме се. Grinning И мен категорично ме гласят за Януари, но си стоя в темата и не мърдам.

# 719
Бях днес на преглед. Бебето е добре. Дебело и голямо. Лекаря чак ни пита по колко кила сме раждани. А мъжа ми е бил 4100. Аз съм осмаче 2800.3,20см е бебо. Отговаря си на дните и за сега съм с термин 3.02. Много си отдъхнах. Точно 10+1изкара ехо графа. Сега остава да избера при кой лекар от двамата ще остана. Имам преглед четвъртък при другия. Та това е и аз съм паника хаха. Добре дошли на новите момичета.

Общи условия

Активация на акаунт