Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми на бременността, включително ранните признаци?
Какви са някои съвети за бременни жени?
Какви са някои от препоръките за лекарско наблюдение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността, включително ранните признаци?
Обичайните симптоми на бременността включват болезнени и подути гърди, умора, придърпване и болки в корема, често чувство на сънливост, повишен апетит, подут корем и чести посещения на тоалетната. Важно е да се отбележи, че симптомите на бременността могат да варират значително от жена до жена. Обичайните симптоми на бременност включват умора, ранно заспиване, отвращение към кафе, повишено вагинално течение, болезнени гърди, промени в настроението, повишен апетит , обилно воднисто течение и бяло вагинално течение. Тези симптоми обикновено са безвредни и не трябва да предизвикват безпокойство. Симптомите на ранна бременност включват гадене, подут корем, усещания за упъване и боцканe в корема, обилно кафяво зацапване или кървене, чувствителни гърди и повишен апетит.
-
Какви са някои съвети за бременни жени?
-
Какви са някои от препоръките за лекарско наблюдение по време на бременност?
-
Как се изчисляват гестационните седмици по време на бременност?
-
Кога може да се чуе сърцето на ембриона по време на бременността?
бременна съм в 9г.с. ,при мен засега няма нито повръщане или гадене ,само първите няколко седмици имах леко главоболие ( дори ме притеснява това ,че не чувствам нищо). Искам да Ви попитам Вие пиете ли омега3 ? Чудех се дали да си взема да пия
Много се радвам, че яко се бях ошашкала. Но отново съвет към всички, при които са отшумели симптомите дали временно или за постоянно - това не значи, че нещо не е наред (поне невинаги). Още една хубава новина разбрах - коремната стена се е затворила и вече всичко се е прибрало.
По негов ехограф съм в 11 г.с. от днес, т.е. с 1 ден по-напред от досега, но това не е от значение.