Добре дошли, Февруарки 2019

• 49 098
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Не издържах! Към 19-19:30 съм на преглед. Стискайте ми палци всичко да е наред, че нещо много съм се притеснила... Confused

# 691
Не издържах! Към 19-19:30 съм на преглед. Стискайте ми палци всичко да е наред, че нещо много съм се притеснила... Confused

Успех не се притеснявай !!!
Но ти сега друг доктор ли ще посетиш ? Да не те обърка ако ти даде различно мнение от твоята лекарка ?

# 692
Ами при друг ще отида просто даме погледне. Не съм във Варна и в момента това ми е единствената опция. Искам просто да погледне дали всичко е наред, иначе лекарят е надежден, посещавала съм го и друг път. Дори при него мисля да ходя за феталната.

# 693
Пиши да кажеш какво е станало...

# 694
  • София
Здравейте , аз също се присъединявам Simple Smile бременна съм в 9г.с. ,при мен засега няма нито повръщане или гадене ,само първите няколко седмици имах леко главоболие ( дори ме притеснява това ,че не чувствам нищо). Искам да Ви попитам Вие пиете ли омега3 ? Чудех се дали да си взема да пия

# 695
За пореден път осъзнавам - страшна паника съм! Всичко е наред при нас, бебчето е съвсем наред, болките, които имах до снощи явно са си от нарастването на матката, защото док каза, че няма нищо тревожно.Hug Много се радвам, че яко се бях ошашкала. Но отново съвет към всички, при които са отшумели симптомите дали временно или за постоянно - това не значи, че нещо не е наред (поне невинаги). Още една хубава новина разбрах - коремната стена се е затворила и вече всичко се е прибрало. Wink По негов ехограф съм в 11 г.с. от днес, т.е. с 1 ден по-напред от досега, но това не е от значение.

# 696
Не си единствената паника.

Радвам се, че всичко е наред Simple Smile

Диана, добре дошла. И аз почти нямам симптоми. Приемам омега 3 с други комбинирани витамини.

# 697
Здравейте мамчета. Вчера бе денят в който разбрах,че ще ставам мама.Живот и здраве от средата на февруари трябва да съм в 9 месец.Ще раждам живот и здраве секцио защото имам висок диоптър.Което ме води на мисълта ,че края на февруари ще е раждането.Много е странно първа бременност ми е.

И аз съм с висок диоптър  - 3.75 късогледство. Първо раждане.  При какви стойности на диоптъра е опасно естественото раждане?  Мен ме е страх и от двете.  Не знам какво ще правя.

# 698
  • София
Здравейте мамчета. Вчера бе денят в който разбрах,че ще ставам мама.Живот и здраве от средата на февруари трябва да съм в 9 месец.Ще раждам живот и здраве секцио защото имам висок диоптър.Което ме води на мисълта ,че края на февруари ще е раждането.Много е странно първа бременност ми е.

И аз съм с висок диоптър  - 3.75 късогледство. Първо раждане.  При какви стойности на диоптъра е опасно естественото раждане?  Мен ме е страх и от двете.  Не знам какво ще правя.

Aз съм с -7 и при мен нямаше избор. До 5 мисля са склонни към естествено, ако са наред налягане, очни дъна и пр., аз много исках естествено раждане, но уви Simple Smile
На някои им отшумяват симптомите, моите се засилват, влача се като парцал, вечер само лежа, спрях да вечерям  Sick

# 699
Моят АГ ми прати изследванията от цитонатамазка и ваг.секрет, каза и че всичко е в норма. Няма нищо притеснително. Малко си отдъхнах, ама съм на преглед чак на 18 юли, а до тогава тайничко ще си треперя. Grinning

# 700
Моят АГ ми прати изследванията от цитонатамазка и ваг.секрет, каза и че всичко е в норма. Няма нищо притеснително. Малко си отдъхнах, ама съм на преглед чак на 18 юли, а до тогава тайничко ще си треперя. Grinning
И аз съм на 18 и ще си треперим заедно. Grinning

# 701
Момичета, аз също съм с висок диоптър  и доста проувах въпроса. Затова ще си позволя да ви дам съвет  -, потърсете офтамолог, а не слушайте аг. Диоптърът не е определящ за родоразрешението. Трябва да се види какво е налягането, ретината, очните дъна и ъгли в очите. Едва тогава може да се каже има или не риск при нормално раждане. Търсете офтамолог, който работи в специализирана клиника - там имат необходимата техника за диагностика  ✌

# 702
И аз съм на 18 и ще си треперим заедно. Grinning

И аз съм на 18, момичета! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тогава ще ме регистрират и за ЖК, ще пускаме изследвания...

# 703
  • София
Радвам се, че всичко е наред (и за коремната стена M0n17y

Иначе за симптомите, пак да кажа, с първата ми бременност не съм имала никакви и си беше идеална от начало до край. Даже тогава работих до 45те дни преди раждането. Така че изобщо не е задължително да е кофти.

Аз вчера имах един ужасен ден, не знам от какво, дали беше вирус за 1 ден, но се събудих като парцал, гадеше ми се цял ден и не можех да стана от леглото направо, нямах никаква сила, както лежах така заспивах през половин час... Чак вечерта се пооправих малко и изядох няколко сухара и като си легнах и ми се доядоха череши, викам си не знам дали после няма да съжалявам обаче тооолкова ми бяха вкусни.

Слава Богу днес се събудих добре. А утре ще ходя за кръв и урина и теста за кръвна захар. Дано устискаме, че ще бъде малко неприятна сутрин, глад и глюкоза плюс точене на кръв...

# 704
Аз днес си записах час,че съм си филмарка... Имам само един преглед преди седмица, на който каза че бременност е рано да потвърди, после си пуснах чхг -идеално. Та днес ще видим 😊

Общи условия

Активация на акаунт