Отговори
# 195
С лошо впечатление оставате, което ме затруднява. Съжалявам не знам какво/кои неща показват/изразяват приемливо/добро показване. Предложиха се разни профили,  търсения, представа за форума, кой как с кого намира обща тема за шега. То това сигурно са нормални прояви. По този начин се сдобивам с определена култура.

# 196
13см. са си съвсем нормален размер. Средната дължина е 15см. Стига сте сдухвали момчето, че му бил малък. Съвсем нормален си е.
Ами ако му е и тънък?

# 197
  • Terra incognita
И аз мисля, че Арайвъл не е прав.
Относно интелигентността- ми не го намирам за нискоинтелигентен. При него има други проблеми.

# 198
  • Terra incognita
13см. са си съвсем нормален размер. Средната дължина е 15см. Стига сте сдухвали момчето, че му бил малък. Съвсем нормален си е.
Ами ако му е и тънък?
Лошо.

# 199
Ами ако му е и тънък?
Има преходници, като при ВИК-то.

# 200
Стига бяга по тъч линията, а напиши 2-3 думи за това кое те прави по-специален, с какво изпъкваш, в какво си добър и въобще нещо хубаво кажи за себе си, че дотук агенция по запознанства бг-мама няма с какво да работи. То вярно, че сме всесилни и пускаме голяма мрежа от връзки, ама все за нещо трябва да се хванем.

# 201
  • Тра-ла-ла
С лошо впечатление оставате, което ме затруднява. Съжалявам не знам какво/кои неща показват/изразяват приемливо/добро показване. Предложиха се разни профили,  търсения, представа за форума, кой как с кого намира обща тема за шега. То това сигурно са нормални прояви. По този начин се сдобивам с определена култура.
Почваш да звучиш леко откачено Crazy

Ти нищо ли не клъвна от цялата тема?! Чакаш да те хванем за ръчичка и да ти покажем на готово кое как се прави в живота, щото 31г не си се усещал, че нещо не е както трябва?! Ми напъни се сам

# 202
Аз изобщо не знам колко е нормалния размер, всичко се преценява, дет се вика, на око. Не съм се разхождала с линийки в чантата.

И с две ръце Smile и да артисва

# 203
Относно размера никакъв комплекс нямам. Напълно съм си доволен. Колкото толкова, която иска повече си има други врати.

# 204
HamLet_1 Каква беше целта на темата? Да се представиш колко си зле със сприятеляването и намирането на приятели, и общо да се оплачеш как не можеш да създадеш трайна връзка и семейство. Дотук ти май представи само лошите си страни. Има ли изобщо нещо в теб, което да харесваш? Защото от прочетеното до сега останах с впечатлението, че ти изтъкна само своите негативи.

# 205
Явно няма нищо. И в буквален, и в преносен смисъл.

# 206
хахах гореща тема стана

# 207
Остави го размера, Гугълчето се опитва да ти помогне, а ти се хващаш само за постовете, в които се разискват шлонгове.... стегни се малко бе момче! Иде ми да ти плесна два шамара да се освестиш! Кажи какво можеш... имаш ли някакви интереси... четеш ли книги... какви филми харесваш.... ВСЕ нещо трябва да имаш като интерес!

# 208
Остави го размера, Гугълчето се опитва да ти помогне, а ти се хващаш само за постовете, в които се разискват шлонгове.... стегни се малко бе момче! Иде ми да ти плесна два шамара да се освестиш! Кажи какво можеш... имаш ли някакви интереси... четеш ли книги... какви филми харесваш.... ВСЕ нещо трябва да имаш като интерес!
А, аз вдигах ръце вече. Grinning
Този диалог, който реално е монолог със странни спорадични включвания от втория събеседник (автора) се е запътил стремително към Мъртвата зона и не виждам шансове да се отклони от посоката си.

# 209
  • Terra incognita
А бе, много ми напомняш на Джорджано, не знам защо..🤔

Общи условия

Активация на акаунт