Отговори
# 105
  • Terra incognita
Вики Тейлър, давай адреса на ниските коцкари. Развеждаме ги набързо или ги трепем и Хамлет е уреден с партаментУтУ и вдовица.
Ахахахаха

# 106
Значи съветът на Невена да се огледаш из Магреба за жена е най-добър. Сто на сто има вдовици с деца и килограм злато, които да видят в теб подходящ вариант.

# 107
Местата където съм работил с доход 700/800лв на месец. Различно работно време, брой работни дни минимум 25 и от 10 до 16 часа. Напоследък намерих вариант да работя по малко часове и дни. Така разполагам повече свободно време за същите доходи. Затова казвам, че съм безработен защото не стоя на едно и също място.

# 108
  • Paris, France
Безработен какво означава според вас?

Неработещ в момента и желаещ и търсещ работа.

Вермилион, всяка жена има различни критерии. И аз, като тебе, предпочитам обем в гащите, но държа на дебелина а не дължина. Оттам и либуфта към негрите. Високи мъже аз не харесвам. Харесвам с 10см максимум по-високи от мене, около 1.75-1.78м.

# 109
Местата където съм работил с доход 700/800лв на месец. Различно работно време, брой работни дни минимум 25 и от 10 до 16 часа. Напоследък намерих вариант да работя по малко часове и дни. Така разполагам повече свободно време за същите доходи. Затова казвам, че съм безработен защото не стоя на едно и също място.

Бате, да не береш желязо?

# 110
  • Paris, France
Значи съветът на Невена да се огледаш из Магреба за жена е най-добър. Сто на сто има вдовици с деца и килограм злато, които да видят в теб подходящ вариант.

Да, с килограм злато и следващият като даде и той толкова и ето ти 2 кила злато, хихи. И европейски паспорт след 5 години за горката вдовица и дечицата. Тогава вече на опашка ще се редят да се женят за нея.

# 111
За възраст 31 години имам трудов стаж 11 години. Загуба имам от 2 години до този момент.

# 112
  • град-държава
Невена, аз въобще не противореча на личните ти предпочитания. Аз пък не харесвам ниски мъже и малки, но затова пък меки пениси. Ако ти държиш на дебелина, аз държа на всичко 😆, обаче черен няма шанс с мен ако ще да 2м на 35см, но какво от това. Просто се изненадах, че 13см се счита за нормален размер.

# 113

Имаше преди време във форума един образ от тоя край, който се подвизаваше като жиголо. Все търсеше разни имотни лелки, за да го издържат. Дали не е същият?

# 114
  • Terra incognita
Не си ли се замислял да запишеш да учиш нещо, задочно да речем? Може пък там да срещнеш твоя човек. Опитай да се надградиш. Опитай да усвоиш някакъв занаят в сферата, която те влече.

# 115

Имаше преди време във форума един образ от тоя край, който се подвизаваше като жиголо. Все търсеше разни имотни лелки, за да го издържат. Дали не е същият?

Майкооооооооооооу... Мъжка простит*тка у форуму!!! Дъното! Май е време да си трия профила. Open Mouth Scream

# 116
Не общувате адекватно за ситуацията, в която се намирате. От първото мнение в този форум, та до последните. Ако има някаква основателна причина за това (примерно лек аутистичен спектър, лека ретардация или нещо друго) - е разбираемо и оправдано. Ако няма основателна причина - научете се да преценявате ситуацията, защото така ще имате наистина големи трудности в общуването си с околните.

Повечето неща, които прочетох по темата, са отвратителни - най-лошото от лошото в СО на бг-мамма. От расистки изказвания през повърхностни шегички за размери до обичайното изливане на безграничната злоба на 2-3 потребителки, на които наистина човек им се чуди какъв може да им е проблемът и дали не е в компетенцията на психиатър.

Ако си съставях мнение за форума по тази тема, определено не бих писал или чел нищо повече в този форум. Добре че не са всички теми като тази.

# 117
  • Paris, France
За възраст 31 години имам трудов стаж 11 години. Загуба имам от 2 години до този момент.

Похвално. Момче, явно си работлив. Ела в нормална европейска държава с нормални заплати и си бачкай колкото искаш. Трудовия ти стаж ще ти даде право на пенсия, по малка от социалните тук, за никога не работи ли. Стани си от някои части и емигрирай! Сериозна съм и пиша от опит.

# 118
Това за къщата и колата беше шега. Мога да осигуря място за живеене с нужните удобства. Също така и кола мога да купя. Чуждото си е чуждо. Аз каквото имам ще е наше.

# 119
Това за къщата и колата беше шега. Мога да осигуря място за живеене с нужните удобства. Също така и кола мога да купя. Чуждото си е чуждо. Аз каквото имам ще е наше.

Отбелязвай по някакъв начин, че е шега, защото аз го приех съвсем буквално. Познавам хора - и мъже, и жени, - които имат съвсем ясен списък с това какво материално очакват от другия, та никак не се и замислих дали е сериозно или не.

И сега на майтап, но тъй като сме все пак и в СО - голям брой точки носи, ако кажеш, че майка ти ще бъде добра свекърва.

Общи условия

Активация на акаунт