Отговори
# 90
  • Тра-ла-ла
Приказката, че си търси жена с къща и кола ми звучи като предишния му лаф, че му бил малък, а пък после се оказа 13 см. Някакъв кофти опит за хумор май?!

# 91
А защо си безработен???

Защото бъдещата му съпруга вече е купила къщата и колата, а и сигурно ще изкарва и лев. Той само трябва да направи детето (ако тя няма от предишен брак)

# 92
  • Terra incognita
Приказката, че си търси жена с къща и кола ми звучи като предишния му лаф, че му бил малък, а пък после се оказа 13 см. Някакъв кофти опит за хумор май?!
😂😂😂😂

# 93
Хамлете, след всичко прочетено до тук моят съвет е да говориш колкото се може по-малко. Едно е да мълчиш и да те мислят за ограничен, съвсем друго да си отвориш устата и да потвърдиш подозренията. Това е един от малкото постове, които пиша без да влагам грам ирония.... изключително сериозна съм! Simple Smile

# 94
  • град-държава
13 СИ Е малък. СорЕ!

# 95
Kiki.mora 

Що, бе?!?!  Mr. Green Я, как добре му се получава...!

За има-няма няколко часа колко страници изписахме със съвети и напътствия, които силно ме съмнява, че ще имат ефект изобщо....А той си седи, чете и току пусне някой бисер, над който разсъждаваме усилено.... Joy

# 96
  • София
Някъде в началото на темата ми се стори, че авторът написа, че е финансово независим/обезпечен, че все работи, нищо че сменя работата. Сега пък безработен....  Rolling Eyes

# 97
  • Paris, France

Не е смешно. Тук 14-15 сантиметрови се депресират и даже самоубиват. Имам съсед, който е висок 1.62м и никога не е имал гадже. Баща му и дядо му, със същия ръст, са се оженили без проблем в миналото. Във времето на интернет и миграции не е лесно за беден и нисък мъж да намери жена. Хамлет по провокира дискусия. Посмейте се и готово!

# 98
  • Terra incognita
Не знам защо, ама малко ми напомня на онзи девствения от "Американски пай".

# 99
  • Terra incognita

Не е смешно. Тук 14-15 сантиметрови се депресират и даже самоубиват. Имам съсед, който е висок 1.62м и никога не е имал гадже. Баща му и дядо му, със същия ръст, са се оженили без проблем в миналото. Във времето на интернет и миграции не е лесно за беден и нисък мъж да намери жена. Хамлет по провокира дискусия. Посмейте се и готово!
Не е така. Познавам няколко мъже с нисък ръст, които са щастливо обвързани, без да са мега богаташи. Всеки си има своята професия и се рсзвива успешно в нея. Че и коцкари си падаха на времето.

# 100
Natali_, налегна ме момент на слабост... минА ми! Laughing

# 101
Безработен какво означава според вас?

# 102
  • Terra incognita
Безработен не е някакво абстрактно понятие, над което да разсъждаваме и всеки да го определя както му изнася. Без- работ- ен. Човек, без трудова заетост- съответно без доходи. Освен ако не ги получаваш по други пътища неведоми.

# 103
  • град-държава
Без доходи? Или странични такива от наем и в този дух.
Аз за размера пак да кажа - не вярвам да е чак толкова зазляло положението, че под 16 да се приема за нормално. Поне докато бях на пазара съм останала с впечатление, че българският мъж е надарен поне с това. Но и по мое време високите мъже бяха правило, не изключение, както изглежда е сега

# 104
Е, стига де. Много сте зли. Човекът каза, че може и деца да има вдовичката  tooth

Общи условия

Активация на акаунт