Отговори
# 105
Mosquita, да, вижда ги. Ясно ги вижда.
Добре бе, баси, тия сценаристи за малоумни ли ни вземат? Кой нормален човек би решил такова нещо?  Това с пътешествието е тотално неадекватно

# 106
Вижда ги - онези двамата се целуват и отзад се вижда лицето му. Освен ако реши, че мъжът не е брат му, а някой друг.
Абсолютна грешка бе изобщо усмихната да отиде при него.
Мириел, благодаря ти.
Все едно дали ще реши, че мъжът е брат му или не, поне ще разбере, че Зорница очевидно е ангажирана с друг.
Зорница просто е добра и състрадателна, беше ѝ много мъчно, когато разбра, че е трансплантиран, искаше да отиде, да го подкрепи. Откъде да знае, че ще ѝ отхапе ръката до лакътя, егати. Нали помните какво му каза - Надявам се, че няма да се налага да водим този разговор втори път. Той след това ѝ се извини. Сгреши, като отиде при него, но според мен тя изобщо не очакваше такава неадекватна реакция.

# 107
Вижда как Огнянова се целува с някой, но дали разбира, че това е Марио, не знам. Силно се надявам да разбере, тая агония не ми се гледа вече, Тони стана за резил Kissing

# 108
Офффф, да ги вижда вече, да разбира, че ми омръзна. То аман...

Mosquita, беше права, като ми написа сутринта, че трябва да паля свещи Тони да замине някъде Sad

Те го превърнаха в по-зле и от Ваня

# 109
Всички в петък бяхме шокирани от ситуацията, представям си я нея. Не случайно реагира неадекватно. Ама и едва ли е очаквала след недей да не спре. Досега я е уважавал.
Каква беше диагнозата на Ваня. Нещо с някакви обсебващи епизоди. То тук е същото.
Той да я пренася у тях ако иска, ама в стаята на брат си.

# 110
Освен да види, че Зорница е с някого, но да не познае брат си. Малко вероятно, но явно така са решили. Да заминава и то за по-дълго, че ми омръзна от неговото натрапчиво нахалство. От дума не разбира, еми заслужава си да разбере по-най гадният начин. И пак продължава криенето и мишкуването на двамата. До кога? То вече всички научиха.
Калин вероятно ще има екстремна ситуация с бебето, при която ще се наложи да го спаси и ще има някакъв напредък с раздвижването.

# 111
Абе никой не заслужава да разбере по най-гадния начин, дори и той. Макар че от нормален отказ очевидно не разбира.

Леле, честно, това е ненормално Joy  Гответе кой каквото консумира като алкохол и калорична храна, защото на трезв мозък това не може за се анализира Joy

А ако Тони не познае брат си в линейката, ще ида да ги тресна с нещо по главата. Joy

# 112
По отношение на Зорница, няма никакво значение дали ще разбере, че  е с брат му или е с друг. Поне ще я остави на спокойствие.
Дона, гадно е, но обсесията му по Зорница е гадна за нея. Егати, то направо зловещо става вече. Sad

# 113
По отношение на Зорница, няма никакво значение дали ще разбере, че  е с брат му или е с друг. Поне ще я остави на спокойствие.
Дона, гадно е, но обсесията му по Зорница е гадна за нея. Егати, то направо зловещо става вече. Sad
Абе ако разбере, че е брат му, е по-така, по-зле.

Сериозно ти казвам, чудя се как да го коментирам и мисля това. Колкото инда си влюбен, не се държиш по този начин....не ми го побира акъла кой го съчинява това.  Извинявайте, ама той си беше напълно нормален персонаж, който просто първо действа, после мисли. Сега го изкарват, както си написала, зловещ Open Mouth

# 114
Аз съм почти убедена, че няма да познае, че това е брат му.

# 115
Мен ми е важно да спре да преследва Зорница. Марио оттам нататък да си оправя сам кашите, дето забърка Grinning Също така се надявам, че Зорница никога няма да разбере за безумния план на Тони да я води на пътешествие.

# 116
И това ще е най-тъпото! Близък човек се познава и по кичур коса, ръка и какво ли не.

# 117
И това ще е най-тъпото! Близък човек се познава и по кичур коса, ръка и какво ли не.
То и по чорапите може, но все пак не пишем ние сценария. Grinning А трябва!

# 118
Мен ми е важно да спре да преследва Зорница. Марио оттам нататък да си оправя сам кашите, дето забърка Grinning Също така се надявам, че Зорница никога няма да разбере за безумния план на Тони да я води на пътешествие.

Надявам се никой, освен Тони, да не разбира за пътешествието Joy

Е, ако не познае брат си, ще ги призная нашите сценаристи Joy Според мен е важно да го познае, защото иначе ще се опитва отново, но като види брат си с нея, шокът ще е тяърде голям за каквото и да е

ddimitrova, те само да ни дадат сценария за 5 епизода да направим....гледай какво става Joy

# 119
А то пък нали има и кой знае колко мъже в тая болницата, дето може да са заподозрени Grinning
Но пък е интересно дали, ако все пак не го познае и отиде при него да му каже, че заминава, щото е нещастен, че Зорница е с друг, Марио ще има доблестта да си признае, че този друг е той или ще продължи да се прави и той на луд.

Е, Дона, ако види Зорница щастливо да се натиска с друг мъж и продължи да опитва, направо майката на Ваня да идва да го зоби и него с некви хапчета Joy

Общи условия

Активация на акаунт