Отговори
# 120
Е, Дона, ако види Зорница щастливо да се натиска с друг мъж и продължи да опитва, направо майката на Ваня да идва да го зоби и него с некви хапчета Joy

Не го подценявай ти.....Joy Както виждаш, има потенциал Joy

Пффф, довечера виното няма да стигне

# 121
А то пък нали има и кой знае колко мъже в тая болницата, дето може да са заподозрени Grinning
Но пък е интересно дали, ако все пак не го познае и отиде при него да му каже, че заминава, щото е нещастен, че Зорница е с друг, Марио ще има доблестта да си признае, че този друг е той или ще продължи да се прави и той на луд.
Не, разбира се.

# 122
Е, то най-добре е да го познае. Нали това чакаме, че да се свършва тази мъка, но не агонията продължава. Но едно е хубаво, както пише Москита, ще остави на мира Зорница и да не се излага поне пред нея.

# 123
А представяте ли си да ги познае, но да реши да се направи на луд пред брат си и да му каже - имам два билета за пътешествие, ела с мен. Joy И наш Марио, пак хванат натясно да избира Grinning Или пък да не го познае и пак да го покани.
Крепи ме единствено кадрите на изгорения лист Joy

Аз казах ли ви, че тия двамата не само, че не дърпат Зорница от ръба, ами направо си я бутат към него Grinning

# 124

Е, Дона, ако види Зорница щастливо да се натиска с друг мъж и продължи да опитва, направо майката на Ваня да идва да го зоби и него с некви хапчета Joy

Joy  Joy Майката на Ваня трябва да я викат често, то доста от персонажите изперкват периоднично Smile

# 125
Ще извикаме майката на Ваня и за нас!
Пазех си мъфина с боровинки за довечера, но го отворих сега.
Тези сценаристи ще ме побъркат с глупостите си!

# 126

За довечера - три мъфина с шоколад Joy

Я кажете нещо весело, много психо стана работата Joy

Вместо майката на Ванчето, сценаристите май са викнали Хичкок JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 127
Еееееее Тони го превърнаха в следващто Ванче! Ц ц ц ц
Какво му става?
Мислите , че може да превърти до такава степен ,че да отвлече Зорница ли ?

# 128

За довечера - три мъфина с шоколад Joy

И една плодова торта, моля! Hug

# 129
Добре де, Морио го пази да не му каже, но какво толкова ще му стане на Тони, като разбере? За здравето ли му се притеснява? Какво ще му се случи? Примерно Тони ще изпадне в яростен гняв,  ще го обвинява, ще вменява вина, няма да му говори и какво? Ще мине и това. Сякаш убийство или друго престъпление трябва да си признава Марио. И двамата възрастни мъже сядат и се разбират. Марио се държи като някое дете направило пакост, което  не се признава и си удължава мъката.

# 130
А ние си мислехме, че жената на Банков в кома е върха на глупостта Joy Колко наивни сме били Joy

Melanie, страх го е...ама от какво....питай го Joy

# 131
Мелани, Марио си го каза - грижи се за духа му, понеже тялото му не е здраво. Опитва се да го поддържа бодър и т.н. И аз не разбирам какво толкова може да му се случи, може да се страхува да не залитне да прави глупости отново с пиене или дрога.
Но нещата вече много напреднаха и Марио повече няма оправдание да крие. Най-малкото е длъжен да защити Зорница.
Аз подозирам, че примерно, като отиде при нея в лекарската стая, ще ѝ каже "довечера ще говоря с Тони", ама той междувременно ще ги види и цък, говорене.

# 132
Ееееееее, както знаем Тони има само МАрио. И като се скарат двамата, Тони кой си има? Нас. Ама той това не го знае. Значи никой. Ето я драмата.

# 133
Еееееее Тони го превърнаха в следващто Ванче! Ц ц ц ц
Какво му става?
Мислите , че може да превърти до такава степен ,че да отвлече Зорница ли ?

Eе, чак дотам Хичкок да вкарат, съмнява ме. Тогава съвсем ще го превърнат в сродна душа на Ванчето Grinning
Според мен той ще замине и ще си ближе раните някъде.

# 134
  • София
Хора, какво стана, направо сте изригнали в работно време. Голям кефффф.

Ох този Тони, и той е една наивна душа. Зорница избяга от стаята с гръм и трясък, събори стелажа от стената, а той планира пътешествие вече Simple Smile.
Ама много сте черногледи, как само нахокахте момчето. Ами да ви кажа аз го разбирам. За него Зорница още страда и преживява Банков и това е причината да го отблъсква. Той няма и понятие, че има реален човек до нея, а не само някакъв спомен, и за това търси начин, хем да я разсее, хем и да и покаже, че тя може да обича и друг.
Едно не може да му се отрече - доста по-настоятелен и романтичен е от брат си.

Пълна нелепост и абсурд ще бъде, ако Тони не разпознае брат си. Това е брат му, с който живее цял живот. Абсурд, не мога да повярвам, че сценаристите ще изглупеят с подобно развитие. Може обаче да замине без да каже на брат си, което също не ми се връзва никак с образа на Тони.

Как ще отвлече Зорница, хора, не са толкова откачени сценаристите.

Хайде, онази тенис топка ще влезе отново в историята. Калин ще стане, за да спаси Анна Simple Smile

Леле, не мога да ви насмогна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт