Отговори
# 90
Аз не че искам да умира Фотев, просто ми се виждаше като възможен вариант за оттърваване на Ина и Тасев. Иначе нека си е жив, да тормози останалите Grinning

Излязъл е анонсът за довечера. Както и предполагах, у Тони няма и следа от съжаление, че е пресирал Зорница, а напротив - решил е, че ще станат гаджета. Явно гори планираното пътешествие.
Силно се надявам, че не са на път да бъдат разкрити, а направо ще си бъдат разкрити, щото вече не се издържа тая агония Joy

# 91
  • Разпиляна във въображението
Казах ви аз - Тони е лепка-  подай му пръст и ще ти хване ръката.

# 92
Какви пътешествия го гонят това момче?!? 😲🙄😂

# 93
Я разксжете промото, не мога да го видя сега?

# 94
Казах ви аз - Тони е лепка-  подай му пръст и ще ти хване ръката.
Факт. Просто ме влудява неговата неспособност да погледне нещата реално. Не искам да страда и да го боли, но искам най-сетне да ги види двамата и да се приключи с това, явно каквото и друго да се случи, той ще продължава да се надява и да се опитва да спечели Зорница.
Спомням си как реагира Марио, когато притисна Зорница до стената и тя реши, че не иска да я целуне. Нямаше и следа от натиск. Иначе можем спокойно да твърдим, че и него тя го е предизвикала. Ама като каза не, означаваше не, нали?

Дона, ето:

Тайната връзка на Огнянова и Марио ще бъде заплашена от разкритие в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След като Тони решава, че Зорница все пак иска да бъде с него, той се обнадеждава и започва да планира пътешествие за двамата. Рентгенологът започва да търси Огнянова, за да ѝ съобщи новината, но дали няма да бъде неприятно изненадан?
Междувременно Калин се прибира вкъщи и разсъждава върху историята с гуруто, която му се е случила в болницата. На Наталия се налага да отиде в апартамента на Евгения и бебето остава на грижите на баща му. Ще се справи ли с грижите за него д-р Генадиев, предвид състоянието му?

# 95
Е много е гадно това. Не очаквах чак пък толкова да е заслепен, че да не забележи как го буташе и как избяга от стаята. Че и веднага пътешествие. Много нереално, ама явно цялата история е да му е още по гадно и нас с него.

# 96
Еееееее Тони го превърнаха в следващто Ванче! Ц ц ц ц
Какво му става?

# 97
  • София
Не отписвайте Фотев, моля ви. По добре Бобчо да "умре", но Фотев не го давам. Искам да го гледам и в следващия сезон и пак да е лош. Mr. Green

# 98
Той наистина е тотално далече от реалната преценка за нещата... Айде, дори и да се надява, това ли е следващата стъпка според него? Свадбено пътешествие едва ли не? Grinning  Но загоряло е здраво момчето, още от не знам колко епизода си го каза Rolling Eyes  Grin

# 99
Mosquita, благодаря!!!

Това сериозно ли е?
Тия в час ли са?

# 100
  • София
Може сега Калин като гледа бебето, нещо да се случи и той да проходи. Нали ще има щастливо развитие за някой, дано да е за Калин.

# 101
Извинявам се на обичащите Тони, но съм на мнение, че Зорница беше права, когато преди н-на брой епизоди му каза "Сгреших, като ти казах, че можем да бъдем приятели". Сгреши като омекна към него и реши, че си е взел поука. Трябваше да си запази служебните взаимоотношения с него и по никакъв начин да не го допуска до себе си, след като не приема НЕ за отговор...

Я ми кажете тези, които сте гледали краткото промо, Тони все пак вижда ли ги? Щото с това "на път" взех да си мисля колко още епизода ще гледаме как Тони организира пътешествия Grinning

The only one, и аз си мисля, че е възможно да проходи или поне да усети краката си като за начало. Време му е вече Simple Smile

# 102
И сега Тони ще изгори единия билет, а с другия ще си бие камшика за няколко епизода, и Марио няма да ходи никъде, нали така  Smile

# 103
И сега Тони ще изгори единия билет, а с другия ще си бие камшика за няколко епизода, и Марио няма да ходи никъде, нали така  Smile

ДА! Така ми харесва много!
Е добре де, хора, той верно като Ванчето. Айде, решил си, че имаш шансове, ама пътешествие?! А да ѝ събере багажа и да я пренесе у тях, не иска ли? Grinning

# 104
  • Разпиляна във въображението
Вижда ги - онези двамата се целуват и отзад се вижда лицето му. Освен ако реши, че мъжът не е брат му, а някой друг.
Абсолютна грешка бе изобщо усмихната да отиде при него.

Общи условия

Активация на акаунт