Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакванията за новия директор на болницата?
Какви са прогнозите за развитието на отношенията между главните герои?
Какви са мненията за бременността на един от главните герои?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакванията за новия директор на болницата?
-
Какви са прогнозите за развитието на отношенията между главните герои?
Форумът обсъжда различни предположения за развитието на отношенията между главните герои, включително потенциална раздяла, нов аборт и връзката между главния герой и друг главен герой. Потребителите също така обсъждат очакванията си за развитието на отношенията между героите, като някои се надяват на разрешаване на конфликти, а други изразяват съмнения относно възможността за положителен изход. Предложените развития в отношенията между главните герои включват възможни любовни триъгълници, раздвижване на отношенията между Мари, Зорница и Банков и предположения за развитие на отношенията между други герои в сериала.
-
Какви са мненията за бременността на един от главните герои?
-
Какви са общите мнения за развитието на сюжета и героите в сериала?
-
Какви са мненията за актьорите Диана, Велислав и Димитър и тяхното участие в сериала?

Наистина химията им беше голяма, аз тогава се удивлявах, че за пръв път от много време виждам така добре направени любовни сцени в българска продукция.
Харесвам любовни истории от типа -мразим се, ама после се влюбваме
. Най-силното и качество за мен обаче е добротата и, голямото сърце и тчаяния копнеж да бъде обичана. Аз в тези неща не виждам нищо лошо или недостойно за уважение. Не знам как е възможно да се вижда в нея само мъжемелачката, като до сега тя е показала, че е изключително благороден човек, отдаден на работата и пациентите си. Много и се ядосах на случката с Тони, но си давам сметка, че тя е такава, просто нямаше как да не изпита съжаление (не в лошия смисъл) към него и да му каже, че може да разчита на нея.
Едва ли ще направи нещо на Ина, предполагам ще се съобрази със състоянието и. Обаче Бобчо може да го гръмнат като нищо. Развод няма да даде със сигурност, а и Ина едва ли толкова лесно ще се раздели с луксозния си живот.

Горкият, значи все пак се е надявал на нещо