Отговори
# 75
Майче, прекрасен пост!!!!!
Кой е забравил Димитър? С теб нали пазим фронта Joy

Аз също много харесвах Банков като директор, докато не го забиха с любовната история. С Виолета бяха като торнадо. Няма да забравя една сцена, в която Виолета спомена жена му (без да знае истината) и в продължение на няколко секунди се гледаха яростно - еми няма такъв момент! Дори в началото нали смятахме, че ще ги съберат двамата, щеше да е трепач просто Joy  Изобщо той имаше много хубави моменти, а със Зорница е ясно Simple Smile Наистина химията им беше голяма, аз тогава се удивлявах, че за пръв път от много време виждам така добре направени любовни сцени в българска продукция.

А Марио и Зорница са един път, страхотно удоволствие е да ги гледаш Heart Харесвам любовни истории от типа -мразим се, ама после се влюбваме Joy Клиширани са, но винаги  са попадение Simple Smile

ddimitrova, нямаш грижи - отивам да водя преговори с шоколадова фабрика Simple Smile За органите - снощи имах среща на 4 очи с Ивчо, та се разбрахме да завъртим бизнеса с органи Joy

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 09:13 от Анонимен

# 76
  • София
Дона, няма да изкарат Д. Захариев от сериала, сигурна съм. Героят му има потенциала за интересно развитие, свързано с Албена. Едва ли и нея я вкараха само за 15 епизода. Спокойно и пази черния дроб Simple Smile. Според мен още след 4-5 епизода ще се появи на хоризонта.

Зорница е любимия ми персонаж и миналия и този сезон. Има някаква сибиоза от меланхолия и твърдост в нея, която пали пожари в сърцата на мъжете, само какво стана с Банков, Марио, Тони, дори и на Врабчев. Пенев и сие ще им е необходим само поглед, за да си загубят умовете. Последните и за това злобеят, защото са наясно, че няма да ги огрее Wink. Най-силното и качество за мен обаче е добротата и, голямото сърце и тчаяния копнеж да бъде обичана. Аз в тези неща не виждам нищо лошо или недостойно за уважение. Не знам как е възможно да се вижда в нея само мъжемелачката, като до сега тя е показала, че е изключително благороден човек, отдаден на работата и пациентите си. Много и се ядосах на случката с Тони, но си давам сметка, че тя е такава, просто нямаше как да не изпита съжаление (не в лошия смисъл) към него и да му каже, че може да разчита на нея.
С Банков наистина бяха страхотни като двойка, седяха много красиво на екрана. Но до там, тази връзка беше или по-скоро се превърна в отрова за нея. Не виждах как ще продължи да е щастлива. На моменти ми изглеждаше като пале, което се овърта около стопанина си с надеждата той да я прегърне, да я погали и утеши. Но просто доцента не беше такъв, още полудявам как единственото, за което мислеше е победата му над онзи от общината и дори и не забеляза как Зорница страда.
Ковачев е обратнот - под  твърдата и непроницаема черупка се крие нежна и обичаща душа.

Ох хайде да идва 20:00, че не мога да спра да превъртам сценарии Simple Smile. Инфантилн аработа

# 77
  • София
Ина се надявам да задържи бебето, но се чудя Фотев как точно ще си отмъсти. newsm78 Едва ли ще направи нещо на Ина, предполагам ще се съобрази със състоянието и. Обаче Бобчо може да го гръмнат като нищо. Развод няма да даде със сигурност, а и Ина едва ли толкова лесно ще се раздели с луксозния си живот.
Днес ако някой гледа Фотев при Гала, моля да преразкаже какво е казал.

# 78
Дона, няма да изкарат Д. Захариев от сериала, сигурна съм. Героят му има потенциала за интересно развитие, свързано с Албена. Едва ли и нея я вкараха само за 15 епизода. Спокойно и пази черния дроб Simple Smile. Според мен още след 4-5 епизода ще се появи на хоризонта.
Скрит текст:
Зорница е любимия ми персонаж и миналия и този сезон. Има някаква сибиоза от меланхолия и твърдост в нея, която пали пожари в сърцата на мъжете, само какво стана с Банков, Марио, Тони, дори и на Врабчев. Пенев и сие ще им е необходим само поглед, за да си загубят умовете. Последните и за това злобеят, защото са наясно, че няма да ги огрее Wink. Най-силното и качество за мен обаче е добротата и, голямото сърце и тчаяния копнеж да бъде обичана. Аз в тези неща не виждам нищо лошо или недостойно за уважение. Не знам как е възможно да се вижда в нея само мъжемелачката, като до сега тя е показала, че е изключително благороден човек, отдаден на работата и пациентите си. Много и се ядосах на случката с Тони, но си давам сметка, че тя е такава, просто нямаше как да не изпита съжаление (не в лошия смисъл) към него и да му каже, че може да разчита на нея.
С Банков наистина бяха страхотни като двойка, седяха много красиво на екрана. Но до там, тази връзка беше или по-скоро се превърна в отрова за нея. Не виждах как ще продължи да е щастлива. На моменти ми изглеждаше като пале, което се овърта около стопанина си с надеждата той да я прегърне, да я погали и утеши. Но просто доцента не беше такъв, още полудявам как единственото, за което мислеше е победата му над онзи от общината и дори и не забеляза как Зорница страда.
Ковачев е обратнот - под  твърдата и непроницаема черупка се крие нежна и обичаща душа.
Ох хайде да идва 20:00, че не мога да спра да превъртам сценарии Simple Smile. Инфантилн аработа

Роси, всички сме инфантилни тук Joy

Относно актьорите - аз се успокоявам с това, че ги махат, ако те самите решат да си тръгнат от сериала - поне такива са индикациите досега, така предполагаме. Затова се надявам и тримата - Диана, Велислав, Димитър - да останат. Шести сезон смятам, че ще има. Има ли рейтинг, ще има сериал. А досега е сериалът е успешен.

Относно Зорница - аз гледах първи сезон на Откраднат живот, после направо четвърти заради Вергов, но в последствие основно заради Зорница/Диана и останах за пети сезон заради нея. Доколкото съм срещала мнения (не във фейсбук), много други хора също са така. Обичам много героинята, актрисата все повече ме печели, а онези във Фейсбук съм се отказала да ги анализирам. Само се джафкам с тях Joy

Еее, Васил Бинев с интервю - ще е интервсно!!

# 79
Еее благодаря, че се чувствах изолирана сред толкова много вино и аз само тъпчеща шоколад. Joy
Много харесвах Зорница в миналия сезон и в този. Изобщо не я имам за мъжкарана или мъжемелачка. Нежна, добър човек, в началото на сезона беше малко изгубена, заради вкисчко, което ѝ се случи, но май се намери или по-скоро я намериха. Grinning
Ако има следващ сезон се надявам да е в него, много хубав герой. Дано да я виждаме щастлива, усмихната и People Baby
Добре е че имам много работа днес, че да минава по-бързо времето до довечера. Heart Eyes

# 80
Ина се надявам да задържи бебето, но се чудя Фотев как точно ще си отмъсти. newsm78 Едва ли ще направи нещо на Ина, предполагам ще се съобрази със състоянието и. Обаче Бобчо може да го гръмнат като нищо. Развод няма да даде със сигурност, а и Ина едва ли толкова лесно ще се раздели с луксозния си живот.
Днес ако някой гледа Фотев при Гала, моля да преразкаже какво е казал.
Там ще е пълен батак, ум не ми го побира как Ина би могла да се измъкне от ситуацията. Според мен колкото и да се прави на джентълмен, Фотев ще побеснее, а той може да бъде и зъл, и отмъстителен. Разбиране или търпение към нея ще прояви нула. Ина, смятам, че е узряла вече за идеята, че може да има или дете, или луксозен живот и би избрала първото, защото много мечтае за това. Но тя знае, че няма да я пусне току-така и изобщо, не ми идва наум какъв би бил полезния ход, за да се измъкне, ако реши, че не иска повече да живее с Фотев.

Росита, благодаря ти за така хубавото описание, все едно си бръкнала в душичката ми и си извадила моето мнение Kissing Heart

# 81
  • Ню Йорк
Много съм доволна, че Стаменова ще е следващия директор. Единствена тя, от потенциалните кандидати има топки за този пост. До сега май само тя и Ковачев са се опълчвали на Фотев.

Инчето ще мълчи за бебето пред Тасев. Ина ще иска да го махне и тогава гуруто ще се появи и ще я разубеди. Тасев очаквам да разбере, може да я засече когато е на преглед или нещо подобно. Обаче как да знае, че бебето е от него, не си спомням Ина да му е споделяла за вазектомията на Фотев.
Честно, много избързаха с тази бременност.
На мен ми е интересно, Ина ако е решила да прекрати отношенията си с Борис как ще каже на Фотев за бебето.
Или другия вариант е тя да размисли за Борис, когато разбере, че е бременна и тогава ще има "Искаш да ни сторят ли?"

Мазооов, страхотен е този персонаж, на на Мони Монев така да му приляга.

Кой каза, че Стаменова ще е новия директор или е само предположение?

И Фотев защо да е с вазектомия? Тя може да се обърне и пак да има деца, а си спомням, че Ина като му се молеше за дете му говореше за донор.

# 82
За Стаменова - предполагаме, тя е най-подходящия човек ✌

За вазектомията на Фотев също са само предположения, за сега знаем, че има репродуктивен проблем.

Преди хванах малко интервюто на Бинев при Гала-  каза, че им остават два епизода да заснемат.
Като заговориха за нов сезон, намекна нещо, че се надява ако има нов такъв героят му да участва.

# 83
Само предполагаме заради симпатиите му и заради една снимка на Стаменова в директорския кабинет.
Аз още си мисля, че може и Калин да цанят за тая работа.

Ванилия, тоест, Фотев няма да умира Grinning

# 84
  • Ню Йорк
А Фотев що искате да умре, за да не убие Тасев ли  Joy

# 85
  • Разпиляна във въображението
Фотев харесва Стаменова и не харесва Калин. Имаше снимка или кадри с тримата - Стаменова, Захариев и Фотев на една маса някъде на открито.

# 86
Според мен е по-добре Калин да стане новият директор на болницата. Все пак той има някакъв опит, като ръководител на Спешното. И за сегашното му състояние това е много приемливо, на надали. След ужасното му интервю, където той истински накърни достойнството на Фотев едвали. Пък не е ясно, какво бръмчи в главата на Фотев и как иска да изиграе този ход. Много зловещо се закани на всички така че, ще гледаме, но все пак ми се иска това да е Калин, за да мирне с тези операции.

# 87
Москита, след изцепката на Калин, не мога да си представя него да го избере за директор.🙄

Иначе, от интервюто аз останах обратното впечатление - т.е. има някаква възможност Фотев да умре. Може би ще оставят отворен финал както с катастрофата на Генадиев. 

# 88
Тук едно по-старо интервю с Фотев. Радвам се, че ще "оживее" до след края на сезона 😁 и чакам да качат интервюто. Моля ви, когато е в нета, публикуваните го тук 🤗
https://www.monitor.bg/bg/a/view/57521-Васил-Бинев-посветлият-тъмен-бизнесмен/

# 89
Анонсът за довечера!

https://nova.bg/accents/view/2018/05/08/215310/зорница-и-марио-н … т-критична-точка/

Вече знаем какъв е тоя лист, дето Тони ще гори Flushed  Горкият, значи все пак се е надявал на нещо Sleepy

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 12:40 от Anichka32

Общи условия

Активация на акаунт