Отговори
# 60
Нищо няма да развалят, Ели Simple Smile
Аз си бях пожелала да видя до Зорница мъж, който се отнася към нея с любов и дава израз на тази любов и който да се бори за нея. Любовта му я видяхме направо на талази Grinning Борбата тепърва ще се развива още, сигурна съм, че няма да се откаже от нея Simple Smile

# 61
Айде в сценаристките уши.
Пиша за последно и ви изоставям минимум до утре вечерта,че при мен ще е страшно на работата.
Не знам,защо обаче преди много епизоди съм си решила,че един ден Тони като разбере за тайната на брат си,Зорница ще е тази,която ще го накара да прости на Марио.Представям си я тъжна и с очи пълни със сълзи как му разкрива душата си и иска прошка както само тя си знае,за разлика от големия брат,който е лишен от дар слово,когато говори за чувствата си.А Тони при вида на една ридаеща Зорница може ли да не прости,да не е от камък човека.Марио седи мрачен и нещастен в апартамента мислейки малкото братче,а Зорница се прибира една вечер и го мъкне под мишница.И ако има накъде от тогава Марио,ще се влюби още повече в нея.Стига с мечтите чао до 20.00

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 00:39 от malak zaiko

# 62
Mosquita, ей такива постове като твоя ми дават надежда, че нищо не е свършено.Blush А дано! Joy

# 63
Ами аз не съм съгласна, че сценаристите градят градят градят един образ и после с един замах го сриват. Може и да съм забравила някой от основните играчи, но като цяло макар и криволичещи, падащи, ставащи, героите си остават верни на характерите си, правят грешки, учат се от тях и продължават напред. Сега, затваряме си леко очите за невменяемата Наталия от миналия сезон, но аз там имам теория, че фактът, че най-близките ѝ не видяха признаците на депресия, което е страховит психически проблем и очакваха от нея да се стегне в момент, в който нямаше как да се стегне, доведе до леките ѝ отклонения. Като добавим и бременността, картинката става съвсем ясна.
Та, от всички герои голямото набиващо се на очи изключение е образът на Банков, който тръгна в една посока и направи рязък завой. Мисля обаче, че и на малките деца им е ясно, че това стана, за да могат да изкарат актьора от сериала, а не защото алкохолът на сценаристите е бил пълен с метилов спирт и те са загубили разсъдъка си Grinning
Така че тук не виждам какво може да ги накара да скапят образа на Марио, при положение, че ми прави впечатление, че много грижливо, до най-малкия детайл му го градят през целия сезон. Да речем, че малко повече се колебае от нормалното за неговия характер с казването на Тони, но пък Тони е слабото му място, дори и това го разбирам.  
Ако случайно, съвсем случайно, Велислав е решил, че не иска да участва в следващ сезон (при положение, че има такъв, а аз вярвам, че ще има), по-вероятно ми се струва да решат да ги пратят някъде заедно със Зорница, отколкото да ни повторят модела от миналия сезон.
Така че съм оптимист Simple Smile Любовта ще възтържествува Simple Smile

Освен това, миналият сезон имах усещането, че Огнянова я вкараха в сериала, само за да я завъртят около Банков. И образът ѝ беше създаден така - чиста, страстна, вярна на любовта, бореща се за нея, готова на компромиси, когато види, че си струва битката - че да пасне на опустошената душа на Банков. Ама глупакът не можа да я оцени Grinning
Този сезон е обратното - Марио е създаден като за Зорница, всяка една черта от характера му пасва на нейния. Така че не мисля, че нещо ще ги раздели в крайна сметка. Просто може да се помъчим още сезон-два Grinning

# 64
Mosquita, говори ми! Твойте постове ме вадят от депресията, в която ме вкара анонсът  Smile

Аз силно се надявам, че ако има нов сезон, и Диана, и Велислав ще ни радват с присъствието си  Heart Exl

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 00:53 от Anichka32

# 65
Mosquita, говори ми! Твойте постове ме вадят от депресията, в която ме вкара анонсът  Smile

Аз силно се надявам, че ако има нов сезон, и Диана, и Велислав ще ни радват с присъствието си  Heart Exl

Прекрасен пост за преди лягане Flowers Hibiscus !

# 66

Аз силно се надявам, че ако има нов сезон, и Диана, и Велислав ще ни радват с присъствието си  Heart Exl

Ооо, значи ставаме две. Grinning Mosquita e нашият психолог хахах.

За Диана и Велислав съм сигурна, че няма да се махнат от сериала за наше щастие. За други не съм много убедена, че ще са щастливи от факта, че особено Диана остава, ама какво да се прави...нямат думата баш.Grinning

Освен това, миналият сезон имах усещането, че Огнянова я вкараха в сериала, само за да я завъртят около Банков. И образът ѝ беше създаден така - чиста, страстна, вярна на любовта, бореща се за нея, готова на компромиси, когато види, че си струва битката - че да пасне на опустошената душа на Банков. Ама глупакът не можа да я оцени Grinning
Този сезон е обратното - Марио е създаден като за Зорница, всяка една черта от характера му пасва на нейния. Така че не мисля, че нещо ще ги раздели в крайна сметка. Просто може да се помъчим още сезон-два Grinning

Имам наблюдения, че миналия сезон образа на Зорница отнасяше минимални критики (тогава четях коментарите в страницата на сериала) точно заради това, че беше създаден както ти казваш , докато сега хората във фейсбук (и не само) са настръхнали срещу нея. Това е жив пример как сценаристите успяха да окепазят и нейния образ, за което малко ме е яд.
Иначе аз съм на същото мнение, заради Банков я вкараха. Трябваше да завъртят около него точно такава жена като нея, за да се види душата на Банков, за да видим какъв е като човек извън директорския пост. Тя успя да го промени, до някаква степен да го изкара от черупката му. Ама както казваш ти - той не я оцени и тя не можа да го опитоми докрай. Grinning Той обаче не само не се промени изцяло, ами промени жестоко нея, остави трудно заличими следи и си замина. Добре, че вкараха Марио, който успя да я излекува, както и тя успява да направи същото и да извади най-доброто от него. Любовта тук рано или късно ще възтържествува, само, че сезон-два са ни малко множко, айде да е само половин а? Joy
Лично на мен страшно много ми харесва как ни показаха и развиха любовта на Калин и Наталия (бяха ми главни любимци преди Огнянова и Банков да се появят Grinning), как минаха през какво ли не и стигнаха до тук. Те са ми примера, че любовта побеждава всичко в тоя сериал. Ей така ако ни покажат и нашите хора грешка няма да имат. Grinning

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 02:21 от yanitsa.s

# 67
Яница, през миналия сезон Зорница се появяваше само покрай Банков и нямаше „самостоятелен” живот, съответно какво да я критикуват - обича секси директора и толкова. Е, отнасяше по някоя критика, но присъствието на секси директора решаваше и тоя проблем Grinning Сега, че секси директора се държеше като идиот през една голяма част от времето, няма да придиряме :Д (То и за това си има причина и аз имах теория от самото начало, че връзката им е обречена и за мен свърши много логично).
Сега обаче е самостоятелна и на всичкото отгоре взема периодично нестандартни решения, за които бива съдена с лека ръка. Аз не знам тук какво е било в началото,но помня, че във фейсбук от втория епизод беше разпъната на кръст каква лека жена е и как явно след Банков се е отдала на безразборни връзки. Пък то - нищо такова. Хората обичат стереотипното поведение и много да не се излиза от рамките. Интересното е, че Марио е образ, който е доста праволинеен и вижда света и хората в черно-бяло, но той не я съди Simple Smile

По другия въпрос - който има нужда от сеанс за повдигане на духа, да заповяда Joy

# 68
БАУУУУ! (вместо добро утро)

Седя и се чудя как ставате рано сутрин с това писане до 100 часа Joy Аз бързо се превръщам в Спящата красавица Joy

Mosquita, продължавай със сеансите, че и на мен са ми потънали гемиите Joy

И по темата....кво да кажа....да кажа, че се радвам, че махнаха образа на Банков, за да може този на Зорница да заживее собствен живот, да я превърнат в нещо повече от гравитираща около директора. В предишния сезон беше прекрасна, сега е и интересна.

А, писали сме що-годе същото Joy

# 69
Дона, въпрос на навик, на мен много сън не ми трябва Grinning

Е кво има да са ти потънали гемиите, ти пък специално трябва да палиш свещи Тони да замине и никой да не го разубеди Grinning
И преди да ме замериш с камъни, пояснявам Simple Smile
Тони е зависим от брат си, това го знаем. Не само това, но пустият Батко бди като орлица над него и не му дава да направи една грешна стъпка. Марио е като ония досадните майки, дето не дават на децата си да се катерят, за да не паднат. Е, след 30 години живот на Тони му е време да се научи да се катерибез значение, че ще пада и ше обелва коленете. Това явно няма как да стане близо до Марио. Освен това. Тони разви направо обсесия спрямо Зорница. И от нея трябва да се оттърве. Като замине и се освободи от тия двамата, ще бъде много по-як, обещавам ти Simple Smile

# 70
Вера, заповядай, добре че не беше я лапнал вече, че щеше да му приседне Joy

Майче, безценна си !
Цяла сутрин си се хиля сама.

# 71
Добро утро. Аз пък си пътувам с метрото за работа и влезнах да ви прочета. Ако Марио е от хората, които виждат света в черно и бяло, да кажем че в първите епизоди Зорница му беше в черно, после малко посивя, за да се избели тотално накрая. Интересно е, че аз изобщо не обичам сватби и булченски рокли ужас са ми, обаче си мечтая да я видим в една рокля като тази червената, но в бяло и безценнтата физиономия на Врабчев докато ги гледа.

# 72
Дона, въпрос на навик, на мен много сън не ми трябва Grinning

Е кво има да са ти потънали гемиите, ти пък специално трябва да палиш свещи Тони да замине и никой да не го разубеди Grinning
И преди да ме замериш с камъни, пояснявам Simple Smile
Тони е зависим от брат си, това го знаем. Не само това, но пустият Батко бди като орлица над него и не му дава да направи една грешна стъпка. Марио е като ония досадните майки, дето не дават на децата си да се катерят, за да не паднат. Е, след 30 години живот на Тони му е време да се научи да се катерибез значение, че ще пада и ше обелва коленете. Това явно няма как да стане близо до Марио. Освен това. Тони разви направо обсесия спрямо Зорница. И от нея трябва да се оттърве. Като замине и се освободи от тия двамата, ще бъде много по-як, обещавам ти Simple Smile

Освен да взема да ида като Стаменова - да духна свещите на другите и за запаля едно светище Joy

Mosquita, аз съм убедена,ч на 99%, че Тони ще замине. (имам здрав разум и разсъждавам адекватно, нищо, че ви се лигавя тука Joy) Първо, ако сценаристите спазват някаква последователност в тези образи, това е логичната стъпка за неговия - първо на няколко пъти ни намекнаха за бъдещото му професионално развитие - разрешените необичайни казуси, разговорът със Стаменова. Повече би ми се искало да си специализира в Свети Кирил при Мишева (най-малкото защото харесвам и актрисата, и героинята ѝ), но, както сама си написала, ако изчезне в някоя чужбина за известно време, най- после ще може да се освободи от брат си. А това е нещо, което самият Тони иска и се опитва да направи - и го знаем от първите епизоди.
Не ми харесват две неща - първо, че поводът ще е разрив (дори временен) между братята заради любов. И преди съм казвала, че много ги харесвам заедно, в редките случаи, в които са говорили като братя, като равни, и са показвали братската обич и уважение, специалната връзка, която имат помежду си. Повече бих се радвала, ако си кажат довиждане, бидейки в добри отношения. И второто, по-важно - ясно, че ще замине, ама да вземе да се ВЪРНЕ Joy Това ми е голямото притеснение - да не разкарат Митака от сериала Joy А, и ако може да е със скок във втемето - а не да го чакаме половин шести сезон да се появи Joy Пък дотогава ще ближа рани и ще ви мрънкам на главите Hug

Обещаваш, че ще в мега як, нали???

П.С. Забравих да кажа, че предвид бъдещите събития (и липсата на Тон Бонбон), водя преговори с няколко винпрома да ни отпускат винце на промоция Wink

# 73
П.С. Забравих да кажа, че предвид бъдещите събития (и липсата на Тон Бонбон), водя преговори с няколко винпрома да ни отпускат винце на промоция Wink
А за непиещите може ли шоколад и нов панкреас?

# 74
Ей, човек да не си легне по-рано и вие пак сте се разписали Grinning.
Гледам сте подхванали Банков.....мисля че най-силният коз да бъдат харесвани толкова като двойка Зорница и Банков, е много добрата химия между Диана и Вергов. Като партньор на Зори нещата не се получиха, всички знаем, но като директор Виктор много го харесвах, особено в разговорите се с  Виолета и Антонов, падаше голям смях Joy.

Ще се доверя на Диана да ни каже ако има нов сезон, а вярвам че ще има, да ни каже дали ще участва, направи го сега за този, няма да ни разочарова и да ни остави в неведение. Надявам се Велислав и Димитър(вие го забравихте, ще се караме Grinning) да са на линия също и да видим друг вид трио, изпълнено с уважение, приятелство и любов, ама не като тази сега Grinning.

Марио макар и като слон в стъкларски магазин, показа любов, нежност и привързаност към Зорница, заради което ние я виждаме много често усмихната, спокойна и приятно разсеяна, а тя въпреки болката си след раздялата с Банков, отвори сърцето си отново и се довери на Марио, че ще го опази здраво. Започнаха с грешния крак заради прословутия секс под душа, известно време се хапеха, което беше доста забавно, нито единия, нито другия падаше по гръб Joy докато открият кой е човекът зад обвивката - Марио не е онзи студен робот, а Зори не е мъжемелачка. Откриха прекрасни качества един в друг, което ги караше да се сближават и да се докопват малко, по-малко до сърцето на другия, докато не се влюбиха.... Heart

Общи условия

Активация на акаунт