Отговори
# 45
Тази седмица май ще сме перманентно така Joy:

# 46

Направо до 25ти май Grinning

# 47
Сега се сетих те като ще сменят директора Пешко, докато си разчиства бюрото и шкафовете, може да намери и писмото.

# 48
Постоянно объркани и пияни от действията на сценаристите до финала, а и след него, защото емоциите ще са силни и тогава Joy

# 49
😎 два дни се смях и веселих с вас тук. Сега иде ред да си порева с Марио 😎 явно..😏

# 50
Скрит текст:

Направо до 25ти май Grinning
Тази седмица направо ще се моля да минават по-бързо дните, че ще откача хахахах. Ама то на работа как да минават бързо, няма начин. Joy И в събота имам изпит, с тоя филм съвсем ще забравя да уча, пак на магия ще се ходи там.Joy Аз след епизода от тук не мога да мръдна. Обаче виното ще се лее, даже може и на по-твърдо да изкараме до 25-ти май. Joy

И на мен ми харесва идеята Зорница да разубеди Ина. Може и да изглежда практически невъзможно за нас, но за сценаристите невъзможни неща като гледам няма. JoyКой знае, може на Зорница примерно да й се наложи да отиде при Галя и да свари Ина в кабинета й и да чуе или види нещо, или пък да стане свидетел без да иска на разговор между Ина, която признава на Тасев за бременността и за намеренията си.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 23:50 от yanitsa.s

# 51
😎 два дни се смях и веселих с вас тук. Сега иде ред да си порева с Марио 😎 явно..😏
Ше роним сълзи заедно, докато Батко страда, че е наранил малкото си братче. Cry

# 52
  • София
Направо зареждам хладилника с вина. Домочадието да се оправя кой както може.

Аз в четвъртък съм на Танца Делхи. Ми точа и се на тази постановка от сума време, имам билети поне от месец. Сега се чудя с какъв акъл съм ги взела точно в края на сезона.

Да бе верно, забравихме го това писмо. Но и в анонса нито дума за Албена не са сложили.

Дали Калин няма да се изправи тази седмица. Какви ще са тези видения? Калин да не стане сега някакъв феномен, виждащ в бъдещето. На Ина с фъншуито, източните практики и ароматните свещи и се получаваше сладко. Но при Калин ще ми е много странно и дано не захванат някоя откачена духовно-езотерична тема.

# 53
Все тая надежда , че някой ще види сметката на тоя противен крокодил Фотев !

# 54
  • Варна
Пълно щастие само за Йоско, Жекова, Ненева и гардовете на Кръстника. Другите под ножа Smiling Imp
А, те пък щото Йоско, Жекова и Ненева едни щастливци...
Йоско само го овикват всички, Жекова я прецака комарджия, пък Ненева ми се е набила в главата със серията от първи сезон, в която почина племенника ѝ полицай...

# 55
Ина след като разбере,че е бременна-нали решихме,че ще е тя-ще има отчаяна нужда да говори с някой.Може ли човек сам да понесе този товар.А то дали Зорница знае,че спи с Боби или че е бременна от него все тая,за което и да се раздрънка с нея е свършено.И според мен не случайно Ина и Боби са тези,който ще ги спипат в линейката.

# 56
  • София
От българските сериали оставам с впечатлението, че лекарите са групата, запозната най- малко с контрацепцията. Grinning

# 57
За контрацепцията съм съгласна.Аз имах някакви сериозни притеснения и за Зорница,като налетя на Марио под душа.Толкова изневиделица стана и тя беше изпаднала направо в транс,че едва ли са тичали за презервативи.Ама да приемем,че е на противозачатъчни,за мое лично успокоение.

# 58
Моля ви се. Това бебета, това болести, лекарите за нищо си ги нямат. Grinning

Иначе съм съгласна,че двойките ще се сблъскат с някаква причина. Не е за да се разбере, защото никой от тях не е клюкар. Ще има продължение, може би точно с бебето. Ина е сам-самичка, едва ли ще иска да каже на Боби веднага, като нищо ще изприпка при Кака.

# 59
....Тази седмица направо ще се моля да минават по-бързо дните, че ще откача хахахах. Ама то на работа как да минават бързо, няма начин. Joy И в събота имам изпит, с тоя филм съвсем ще забравя да уча, пак на магия ще се ходи там.Joy Аз след епизода от тук не мога да мръдна. Обаче виното ще се лее, даже може и на по-твърдо да изкараме до 25-ти май. Joy
.....
И аз трябва да поработя двойно ,защото другата седмица ще пътувам /и сигурно само ще ви чета през телефона/ , но с тази седянка  и  касите алкохол не знам как ще ми се получи .

Най-големият автогол за сценаристите ще е ако прецакат образа на Марио и го превърнат в едно мрънкащо и неуверено същество . Те не си ли дават сметка  до тук какво са постигнали - интересен  сюжет с прекрасно изиграни роли от Диана , Велислав и Димитър .
Ако прецакат всичко това , ще е по нечия  малоумна  заповед "от горе " .
Хайде  по леглата ,че утре ще подпалим клавиатурите   tantrum comp03!

Общи условия

Активация на акаунт