Отговори
# 1 260
  • Ню Йорк
Аз като ви разправям вие не ме слушате. Казах ви, че братчетата не стават, казах ви, че Зорница е наивна, казах ви, че Банков ще дойде да си я прибере, ама не чувате, еййййй Simple Smile
А и познах за Албенчето и Тони, че ще полудяват заедно.
Ще става филма психо-трилър  Joy Joy Joy

# 1 261
Извинете обаче предпочитам шамара на Банков по-безболезнен си беше. Ти си отрова.... Не те познавам.... Само секса... Кога застана между нас. Вие по болезнени думи можете ли да измислите аз не. Не шамар имах чувството, че я пребиваше с всяка следваща глупост, която каза.

# 1 262
  • София
Зорница и Марио да се разберат и като Биляна и Акександър да заминават за Лондон. В шести сезон да ги няма, щото вече не се търпи.

# 1 263
Наистина е грубовата Стаменова и на токчета е кошмарно висока, а Фотев милия се губи до нея.

А как виждате двама откачени да се оправят събирайки се заедно  newsm78 По-логичното е да откачат още повече, което е плашещо  Shocked
виждам как е научила Тони на Шипки в шапка събрах, шипки с шипчета по тях и двамата тъй, вървейки, хванати за ръка по коридорите на св Кирил, си го мрънкат  като мантра. И след малко кадър в бъдещето, наще същите, обикалят облечени в бяло, в бяла стая с бели ъгли😂
Ще правят компания на Ванчето в лудницата .

# 1 264
А всъщност колко епизода остават до края на сезона, някой знае ли?

Две седмици, т.е 8 епизода

# 1 265
Изобщо не вярвам, че Марио го мисли всичко това. Ама хиииииииич
Иначе ще се гърчи да се извинява, то е ясно. Бая ще се гърчи.

ЖИВА ДА НЕ БЯХ! Честно!?????
Аз на теб казах ли ти, че така ще стане? Grinning Моята интуиция понякога е много точна. Можеш да ме обявиш за грешница и да ме изгориш на клада, че си го помислих това. хахахахах

И аз съм абсолютно сигурна, че изобщо не ги мисли тия неща. В тоя момент направо мозъка му отсъстваше от главата. За едно съм убедена обаче - Тони ще продължи напред без брат си, той вече е започнал и няма нужда от него. Марио ще остане сам и ще се осъзнае. Тони в момента може да живее на ръба, да го е ударил през просото дето се вика, но няма да си посегне на живота, той го обича.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 02:06 от yanitsa.s

# 1 266
Грешница!!!  Joy

# 1 267
  • София
Обаче Велислав беше страхотен. Как го изигра това, още не мога да намеря думи.
Развали ми се настроението. Беше прекалено. Явно наистина ще гледаме друг в 6-ти сезон. Не знам как се прощават такива думи.

# 1 268
Развали ми се настроението. Беше прекалено. Явно наистина ще гледаме друг в 6-ти сезон. Не знам как се прощават такива думи.

Прощават се, ско си Зорница. Тя нали е светица....споко

Велислав чак мен ме стресна

# 1 269
Ти мани, ама аз скоро ще правя компания на Ванчето от тия шизофрении, които гледаме.
Егати, чудо, хората всъщност се застъпват за Зорница, ти да видиш Joy Очаквам и аз едно специално включване, де - тя ги раздели, бла бла, заслужи си го, бла бла..
Искам да го оправдая Марио, и сигурно утре ще намеря начин, но днес ми е много черен.. Отрова била, ами значи стомахът ти е слаб, момче...
Един коментар ме просълзи от Фейса, трябва да го споделя Joy Joy

Цитат
Марио и Луиджи. Не им трябва Огнянова, трябват им огнени костенурки и дракончета на точки, които да им помпат егото. Да се венчаят в Холандия и да пием по една блага ракия всички!

# 1 270
Марио като толкова обича брат си да се ожени за него ! Тони е свикнал все да става неговото благодарение на неговото поведение на майка орлица ! Ако му имаше малко повече доверие той нямаше да прави такива простотии - наркотици , Мона , тайни химиотерапии ! Хубаво обича брат си ама не може да го дундурка до 75 г. С това мислене ще си остане сам като кукувица някой ден ! Дано появата на Викторчо го накара да се осъзнае и да се бори за любимата си .

# 1 271
Извинете обаче предпочитам шамара на Банков по-безболезнен си беше. Ти си отрова.... Не те познавам.... Само секса... Кога застана между нас. Вие по болезнени думи можете ли да измислите аз не. Не шамар имах чувството, че я пребиваше с всяка следваща глупост, която каза.
Напълно съм съгласна, много често от думите боли много повече, от който и да е шамар. Не бях толкова ядосана миналия петък, с миличкото му братче, колкото сега с него. Каквито и да са му причините, колкото и да са логични - не може да нараняваш човек, който обичаш наричайки го отрова и да прехвърляш изцяло вината върху него.

# 1 272
Подготвят ни за връщането на Викторчо .

# 1 273
Думите на Марио за отровата бяха казани на Зорница, но всъщност са насочени към него самия. Един вид, как е допуснал да заобича толкова много някой друг, че това да доведе до разрив с брат му. Все пак брат му е целия му живот, детето, над което е бдял и спасявал, а Зорница е нов човек, заради който не заслужава да пожертва брат си.

В това състояние беше Марио като каза всичко това. Но човек в неговата ситуация се обръща като палачинка. Не знам кога, но той пак ще се върне към Зорица.

# 1 274
Ина го закъса яко .

Общи условия

Активация на акаунт