Отговори
# 1 245
И с какви думи ще се извини Марио простете. Той нарече всичко между тях просто секс. Не я познавал, не знаел нищо за нея, до вчера това не му пречеше да я обича. Яко се самонавива човека, че не я обича и нали е за секса ще я забрави. Много ще се гърчи обаче. Ама изобщо не искам Тони да ги събира НЕ Я Заслужава. Тя добре му го каза през какво ли не мина за него, унижи се за пореден път да е нечия тайна. Изобщо никакво извинение няма той. Даже като знам, че накрая ще му прости яд ме хваща.

# 1 246
Марио ще съжалява много затова което направи днес. И накрая може да остане напълно сам, защото Тони си е взел живота в ръце според мен и сега ако с Албена се получи нещо още повече. Накрая Тони ще се окаже по-щастлив и от него, дори и с болестта му. Той има желание за живот, гледа към бъдещето, а Марио още иска да му тича подир гъза. Еми не става така, всеки трябва да поеме по пътя си. Тони от самото начало иска да е самостоятелен човек и май не той е зависим от брат си, а брат му от него. Марио ще гони Зорница да й иска прошка, ще иска да си я върне и а дано да го огрее.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 02:07 от yanitsa.s

# 1 247
  • Разпиляна във въображението
Сега отново прочетох думите на Марио. Единственото, което ми идва на акъла, е че той изобщо не е наясно със степента на чувствата на Тони. Може би не знае за целувката и случилото се между тях в онзи кабинет. Просто не може да си обясни защо Тони ще реагира чак толкова силно на връзката му със Зорница.

"Не мога така, Зорница, не става така... Кога успя да застанеш между мен и него? Шибаните наркотици не успяха, но ти успя. Брат ми, който ми е най-близкият човек, който обичам най-много, който очевидно все още е влюбен, се скапва все повече и повече... Да, естествено, защо да не съм щастлив с жена, която изобщо не познавам, докато брат ми си разбива живота с 200 в насрещното заради същата... Коя си ти, Зорница, коя си, не знам какво те прави щастлива, какво мразиш, освен секса... Ти си отрова, свърших с тебе, свършихме, трябва да съм сам."

# 1 248
  • Sofia
А всъщност колко епизода остават до края на сезона, някой знае ли?

# 1 249
Стела, точно така и аз мисля - че е груб и т.н. е ясно, но е напълно в унисон с това, което досега сме видели от Марио в момент на афект. Самата Зорница въпреки че чу всички тия думи, забележете, се опита да го успокои, а не да му отвръща и да се карат.

Мириел, аз смятам, че просто Марио не може да понесе чувството на вина и мисълта, че заради него брат му може да пострада.

# 1 250
Момичета, вярвате или не, но във фейсбук е тръгнала лавина от коментари в полза на Зорница. Grinning

# 1 251
Изобщо не вярвам, че Марио го мисли всичко това. Ама хиииииииич
Иначе ще се гърчи да се извинява, то е ясно. Бая ще се гърчи.

ЖИВА ДА НЕ БЯХ! Честно!?????

# 1 252
Сценаристите са гледали много американски бози. Любовта им е невъзможна и затова той я зарязва грубо, за да не страда тя толкова после. А той всъщност много я обича. И така ще страдат двамата далеч един от друг, докато не стане чудо и един хубав ден/ може и в проливен дъжд/ двамата не проумеят, че любовта им е вечна и никой и нищо не може да ги раздели. Па плеснали с ръце и се прегърнали.И така: три дни яли, пили и се веселили. Ди енд.

# 1 253
  • Разпиляна във въображението
Предишният нещастен период на Тони го е довел до наркотиците, Мона и в последствие операция. Сега явно на му се живее малко на ръба. Не може да очакваме от Марио да го зареже, това не са малко години абсолютна грижа. А наистина ми се искаше Батко да изостави "Л".

Разбира се, че ще са на страната на Зорница. Чакат Банков да си я прибере.

Не одобрявам поведението на Марио, не може да стовари всичко върху нея. Не е обмислил достатъчно нещата.

# 1 254
Яница, ама моля ти се, не се е включила моята любимка, тя ще отвори шампанското, че братчетата са се отървали от "отровата"

# 1 255
  • София
Шушон 👍🏻

Аз като аналитична жена, се опитвам да си обясня, какво подяволите се случи. Откъде у Марио тези думи, към жената която обича, в последното просто не се съмнявам.
Според мен напълно съзнава какво изпитва Тони. Не знам дали помните в началото когато се разбра, че е имало момиче, в което Тони е бил влюбен, не помня дали беше Мона, и заради която беше залитнал с наркотиците и едва не беше умрял. Единственото, което ми идва на ума е, че Марио видя Тони, как залита отново. Мотор, разправя на ляво надясно как брат му му е отнел жената, живее сам, никой не знае какво се случва с него.

Марио в нашия отбор - грешник. Ще са самобичува, ще стои сам.

# 1 256
Това последното беше ужасно, но...ако помислим трезво, не нелогично. Марио и преди е показвал, че може да бъде задник, като се ядоса. Сега беше ужасно голям задник. Cry Въпросът е ще му мине ли и да се освести...
Жалко,че се огъна при първата трудност за връзката им. И беше ужасно груб, ужасно...

Логично е поведението му. С това не казвам, че е правилно, а логично. След време пак ще се върне към Зорница, сигурна съм.
Ако Тони наистина беше преодолял Огнянова, Марио нямаше да се държи така. Но... той видя, че брат му въобще не я е забравил, станал е пак неразумен с този мотор, с който поставя в риск живота си, и не на последно място - обвинява го, че го е предал.
Марио просто накрая не издържа на чувството за вина към брат си. Държанието му към Зорница беше много зле, но той беше афектиран.
съгласна.
Той, така или иначе е решил да късат, и вместо да мрънка и да и обяснява нещо, което така и не може да обясни, той решава да й се разкрещи, за да свърши всичко бързо и окончателно😢

# 1 257
Марио оставаше да я обвини и, че го е изнасилвала, едва ли не...Грозно, много!

Ало, сценаристите, да няма надпревара за Гнус на годината, та си трошите мозъците да вкарвате само гадости и нещастия?

# 1 258
Момичета, вярвате или не, но във фейсбук е тръгнала лавина от коментари в полза на Зорница. Grinning

Joy
Добре де, хора, в реалния живот така ли се държим с близките си? От осанна до разпни го всеки ден. Ми ядосал се, изплещил некви глупости. До вчера прекрасен, разкошен и истински мъж, днес вече „Зорничке, мръдни от кладата, че ще палим Марио” Joy

# 1 259
Нямям думи! Отрова!!!
Дами, всички се провалихме в предвижданията! Никой не очакваше това!

Общи условия

Активация на акаунт