Отговори
# 1 230
Казах ли ви, че ще това екипче на Зорница в бордо не вещае нищо добро
Марио...............по-добре да се въздържа от коментар сега, че...........само това.:

# 1 231
Изля си цялата помия върху нея за едното нищо.. Ама вината е много тежка, и затова е по-лесно да я прехвърли на нея.
Марио винаги е бил по точки Банков в моите очи, ама днес почувствах желание Банков да дойде, ей така за разкош, само да му стане гадно на Марио...

# 1 232
  • София
Проблема е дали жената ще иска Банков.

Дона, ами мъченик братче. Брат му, та брат му. Глупак. И преди блъска врати. Но сега я обиди, и то по жесток начин.
Очаквам Тони да е щастлив.

# 1 233
Ако сценаристите четат по форумите искам да им подхвърля идеята, че може камион например да блъсне Стаменова. Или да отиде на Добай с Фотев и да падне пияна от върха на небостъргач...
Просто не я търпя тая фъфла Шинова. Много некадърна жена.

# 1 234
Чудя се от кой от двамата Ковачеви повече ме е гнус. А се га Марио да се извини на Тони, че вещицата Зорница го използва сексуално. Ще дойде време да се извинява той, но как се прощават тези думи не знам. Поредния слабак в живота на Огнянова и той не я заслужава.

# 1 235
  • София
Ще повърна, без да съм бебето на Мазов!

Нещо логиката издиша... Грозно, много грозно!

# 1 236
Проблема е дали жената ще иска Банков.

Дона, ами мъченик братче. Брат му, та брат му. Глупак. И преди блъска врати. Но сега я обиди, и то по жесток начин.
Очаквам Тони да е щастлив.

Тони няма да е щастлив. Как ще го направи щастлив това? Просто няма. Двамата нещастни в голия апартамент. Честно казано, очаквам да се осъзнае като разбере и наистина да ги събере заедно! Очаквам го

# 1 237
Глупости! Нищо няма да погребваме, ще се оправят те. Марио избухна, беше отвратителен, ще поразмисли, ще му мине.

Dee,още когато Марио й каза,че не е тайна за никого, стана ясно, че когато е ядосан, плещи страшни глупости и е много груб. Сега просто надмина себе си.Бяма логика, има безсилие и гузна съвест, която по елементарен начин реши да изчисти като принесе в жертва жената. Ще съжалява дълбоко за тая работа.

# 1 238
  • Разпиляна във въображението
Калин и Петър - много добра сцена и се радвам, че Калин не се огъна и няма да приеме поста поне за момента.

Петър и го разбирам по отношение на Галя и не. В крайна сметка тя наистина си изработи мястото. Петър поне можеше да я дръпне и да й каже така и така да се махаме. Той направо пред свършен факт й казва и то пред лекари и сестри.
Това с Виолета ми дойде смешно. Та тя го прецакваше за парите. Какво винаги е била на негова страна. Хайде стига с тази идеализация. Помня я каква кучка беше. Остави Галя да лежи безпомощна на пътя след катастрофа.

Стаменова с нейният приповдигнат тон ми бе по-скоро смешна. Калин да не би спомена, че плановете са били на Петър?

Ина добре отсипа на Галя. Така трябва, твърдо. За съжаление обаче нещата ще се объркат, но Зорница бързо сгрява и ще замажат временно нещата.

Тони пак го смятам за онова нещо с "л". Свободен бил - квартира, мотор... "Л"!!!

Албена още по-ненормална и от Тони. Какъв е този тон, какво е това отношение към Марио?

Промото за вторник е яко.

На Марио искам да наритам задника. Явно страхът за брат му направо му спря тока. Няма оправдание. Надявам се в момента да се самонавива, за да я отблъсне. Логитаката му обаче е адски сбъркана.

# 1 239
Не, не и не! Не мога да повярвам какво гледах. Какво му стана на Марио? За какво бяха всички тия думи, ужасен беше. Не мога да го позная. Това същия мъж ли е, който се обясняваше на Зорница как ще я целува пред всички и навсякъде? И изведнъж пак минахме на първоначалната фаза "познавам тия жени". Много грозни думи, ама много. Къде е тая любов неговата, уж щеше да се бори за нея. Заради Тони, който въпреки всичко продължи сам, се отказва от своето щастие. Тони може в момента да е ядосан, гневен, но поне избра някакъв път, а наш Марио още е в миналото и какво, ще почне пак да го дундурка ли? "Десет часа било време за супресорите на Тони". Ужас! През цялото време седях с отворена уста и се чудех къде се намирам и кой е тоя идиот. Grinning Обаче съм сигурна, че щом ги разделят сега преди края на сезона, ще ги съберат на финала. Марио ще осъзнае какво е казал и как я е наранил. А Тони може да се окаже човека, който ще ги събере, точно както си говорихме тук.

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 23:08 от yanitsa.s

# 1 240
Аз още в началото на историята предположих, че Тончо ще изиграе ролята на Купидон.
Но сега, щом не се справя дори часовник да си навие, че да си пие хапчетата навреме, да си взима батко му за бавачка и към Германия ли, Израел ли, към края на света най-добре да пътуват.
И Албенчето да вземат за по-сигурно!

Искам да кажа, че аз не се очудвам много на постъпката на Марио. Всички тук предпологахме подобен развой. НО не очаквах, че ще се държи по толкова просташки и грозен начин.
Можеше да се отнесе по-интелигентно и с уважение към Зорница.
Това блъскане в шкафа си беше по-зле и от Банков. Очаквах всеки момент да я напсува! 

# 1 241
Това последното беше ужасно, но...ако помислим трезво, не нелогично. Марио и преди е показвал, че може да бъде задник, като се ядоса. Сега беше ужасно голям задник. Cry Въпросът е ще му мине ли и да се освести...
Жалко,че се огъна при първата трудност за връзката им. И беше ужасно груб, ужасно...

Логично е поведението му. С това не казвам, че е правилно, а логично. След време пак ще се върне към Зорница, сигурна съм.
Ако Тони наистина беше преодолял Огнянова, Марио нямаше да се държи така. Но... той видя, че брат му въобще не я е забравил, станал е пак неразумен с този мотор, с който поставя в риск живота си, и не на последно място - обвинява го, че го е предал.
Марио просто накрая не издържа на чувството за вина към брат си. Държанието му към Зорница беше много зле, но той беше афектиран.

# 1 242
Кой питаше за актьора в ролята на пандизчията? Христо Терзиев се казва. В Народния играе.

# 1 243
Логиката верно яко издиша.. Или готвят връщането на Банков, или си пълнат епизодите до края с драма..
За Зорница ми е адски жал... Такава жена, не заслужава това отношение. Писна ми да я гледам как обира пишкира заради тия смотаняци покрай нея! Сценаристите, докога? Айде и за нея щастие, тя само обиди събира, сега и от човека, в когото е влюбена, а това ужасно много боли...

И сега във Фейса ще има банкет, че са й били шута на мъжемелачката Огнянова.... Пффф, как ме е яд, отивам за вино...

# 1 244
Ама на Зорница хич не ѝ върви с тия мъже....

Общи условия

Активация на акаунт