Отговори
# 1 410
Humble, нещо такова има. И двамата ще се хвърлят. Освен това Зорница се оказа кораво парче и цял сезон я тикат към тая критична точка, а тя все не стига до нея. Накрая ще я стигне чрез Ина, видя се, че нея любовни проблеми не могат да я стреснат Joy

# 1 411
Преди няколко дни Бинев беше на гости при Гала и каза ,че Фотев по - натам щял да се промени в положителна насока .
Да, направо кръстник ще стане на Тасев и Ина.

# 1 412
Едно дружно спасяване на мацките от нашите хора много ще ми хареса. Много интересно взе да става по всички линии и това много ме радва.
Някой разбра ли Пешко в крайна сметка напусна ли или във вторник ще го гледаме при Галя като подчинен.
Имам чувството, че всички много идеализирахме образа на Марио и затова сега толкова ни боли. И той е човек и той душица носи. Отдавна се знаеше, че Тони му е слабото място. Няколко пъти ни показаха и лошата черта на характера да говори неща без да мисли под афект. Колкото по силно е афектиран, толкова по големи са глупостите. И понеже мина критичната си точка се получи снощното изпълнение. Ама как го изигра Велислав. Страшен е.

# 1 413
Мелани, очакваме той да постъпва винаги правилно и да пляскаме с възхита на героично-любовните му действия Joy
Но колкото и да е герой, той също е нормален човек със своите слабости, страхове, грешни стъпки. Да не говорим, че го връхлетяха емоции, които никога не е изпитвал и му разбутаха иначе подредения живот на саможертва към брат му. Grinning

За Петър не разбрах, честно казано. Аз лично в такава ситуация бих подкрепила мъжа си и бих си тръгнала от болницата.

Да не забравим да споменем комичните моменти с Мазов в залата и с Йосиф, с който много се смях „а щом сестра Жекова не знае, значи и той самият още не е решил” Joy
Има такива епизоди - разтърсващи и едновременно пълни с комични моменти, много са запомнящи се.

# 1 414
А  да не стане така , че Ина и Зори да спасяват сладките дупета на мъжете си Joy

# 1 415
Мелани, на мен го кажи. Grinning След вчера, вече става много ама много интересно и не знам как ще дочаквам епизодите. Най-интересното за мен сега са отношенията на Зорница и Марио, дали ще се осъзнае той и как ще ги съберат (щото съм сигурна) и как ще се разреши бягството на Ина, където пак Зорница ще има пръст. Последната ще пострада, такова чувство имам. С Фотев шега не бива, а особено такава просто и дума да не става. Мисля си за Марио като разбере в какво и с кого се забърква Зорница как ще реагира или пък ако сериозно пострада в тоя екшън с Ина и вземе, че се окаже ранена нещо. Той я отблъсна, но онова в сърцето си няма как да го изтръгне и нещо в него може да се обади и да поиска да я предпази. След разговора с Тони, зависи какво си кажат, може и да разбере, че е сбъркал много и остава сам, та да му просветва лека полека и от там да почне да търси път към нея.

# 1 416
Велислав  толкова  перфектно Peace си направи ролята , накара ни да се влюбим в Марио /40 епизода/ , после  пък като направи  снощния срив  ни  попари  с гадните думи към Зори  Shocked  .
Сега  го чакаме да се освести  или  да се появи  някаква  трагична външна причина  #2gunfire  , за да осъзнае , че тя  е неговия живот , а не обърканото  момче-мъж .
Ако беше някакъв филм за 2 часа  щях да приема  и любовта и драмата /нали първо го нарекохме ,че е като от трагичен френски филм  Simple Smile / , после да пийна  едно и ... животът продължава . Тук обаче  така ни впримчиха  с емоции ,че трудно ще се откъснем от любимия образ .
 Вече всичко е в ръцете на сценаристите . Велислав  видяхме  ,че  прави нещата  фантастично .
Не мога да започна "Отплата" , преди да приключа с Марио .

# 1 417
  • Ню Йорк
Код:
Хич никой няма да се тръшка. Ако нещо тръгне на зле и Ковачев и Тасев ще се вземат в ръце и ще се раздават шамари. Батето е голям, ама и Тасев уж разхожда някакво тяло. Та може и да ги видим в действие. 

Направо сериала от медицинска драма ще стане карате екшън  Joy Joy Joy

# 1 418
Велислав  толкова  перфектно Peace си направи ролята , накара ни да се влюбим в Марио /40 епизода/ , после  пък като направи  снощния срив  ни  попари  с гадните думи към Зори  Shocked  .
Сега  го чакаме да се освести  или  да се появи  някаква  трагична външна причина  #2gunfire  , за да осъзнае , че тя  е неговия живот , а не обърканото  момче-мъж .
.

Ооо ние и в Банков бяхме влюбени цял 4ти сезон и после го окепазиха и ние тотално го отрязахме хахахаах.
Аз точно това писах по-горе. Може от цялата ситуация с Фотев тя да вземе да пострада сериозно (дано не много все пак) и тогава миличкият Супер Марио да се събуди от 100 годишния си сън и да се плесне по челото, че може да я загуби изобщо. Grinning
Спомням си една такава сцена с Калин и Наталия. Тя му беше признала, че го обича, а той се дърпаше от нея, защото не искаше да приеме, че той също я обича, страх го беше. И изведнъж се появи някакъв човек отнякъде и стреля по някого от болницата, а Наталия щеше за малко да отнесе куршума. Тогава Калин щеше да се побърка от притеснение и се осъзна набързо.

# 1 419
  • Ню Йорк
Трябва им един психолог-консултант на сценаристите, че повечето им герои не реагират нормално в нито една ситуация. Ще каже човек, че всичките са за санаториума на Ванчето.  ooooh!

# 1 420
Мили съфорумци - тъй като получих молба, да ви кажа, че днес и утре няма да мога да качвам в тубата промота - не съм в София и нямам достъп до ТВ. Утре следобяд, като се върна, мога да кача каквото са пуснали по нова - само да знам горе-долу кога са го излъчили.

# 1 421
Между другото, понеже питате как се прощават такива тежки думи. А как се прощава „Ти сееш смърт”? По-малко болезнени ли са от „ти си отрова”?
Но тогава едва линякой е съдил Зорница, че ги е казала тези думи. Не ме разбирайте погрешно, аз съм последния човек, дето ще тръгне да защитава Банков. Но мисълта ми е, че понякога човек в болката, яда и страха си казва някои тежки думи, дето не ги мисли.

# 1 422
Между другото, понеже питате как се прощават такива тежки думи. А как се прощава „Ти сееш смърт”? По-малко болезнени ли са от „ти си отрова”?
Но тогава едва линякой е съдил Зорница, че ги е казала тези думи. Не ме разбирайте погрешно, аз съм последния човек, дето ще тръгне да защитава Банков. Но мисълта ми е, че понякога човек в болката, яда и страха си казва някои тежки думи, дето не ги мисли.
И на мен ми направи впечатление това. Сякаш думите, които каза на Банков, ѝ се върнаха като бумеранг. Тогава не разбрах защо тя го изтърси това на Виктор, сега още по-малко разбрах думите на Марио.

А на летището Банков изглеждаше да е простил.

# 1 423

И на мен ми направи впечатление това. Сякаш думите, които каза на Банков, ѝ се върнаха като бумеранг. Тогава не разбрах защо тя го изтърси това на Виктор, сега още по-малко разбрах думите на Марио.

А на летището Банков изглеждаше да е простил.

Според мен ги каза защото хората около него по една или друга причина умират заради неговите действия. Качил е дъщеря си на мотор, не е успял да й откаже тая прищявка и детето е загинало. Сега и нероденото им бебе, което Зорница уби заради него, за да се махне по-лесно.

# 1 424
На Зори май и трябва нов мъж без обремененост от миналото  и това не трябва да са ,нито Виктория, нито Мариана (нарочно им написах женския вариант на имената понеже и двамата са п....и )

Общи условия

Активация на акаунт