Отговори
# 1 395
Това с мотора и аз не го разбрах. За какво му беше на Тони този мотор? Да впечатлява Зорница или да дразни брат си. Какво отговорно има в това да си купиш мотор.И какво стана с мотора затворника просто го открадна ли?
Колкото се разбра каква беше целта на Пецан да вози Войнова в онази кола...от пръстите си ги изсмукват понякога.

# 1 396
Направи ми впечатление, че Зори каза при разговора си с Ина, че нейното дете щяло да е прохождащо сега. Или аз нещо в сметките съм зле и не съм разбрала, или сценаристите тук бая са объркали, защото реално детето трябва да е около възрастта на малък Стефан.
Е да, но малък Стефчо го мътиха 15 месеца, нормално това на Огнянова да е прохождащо. Grinning

# 1 397
Това с мотора и аз не го разбрах. За какво му беше на Тони този мотор? Да впечатлява Зорница или да дразни брат си. Какво отговорно има в това да си купиш мотор.И какво стана с мотора затворника просто го открадна ли?
Колкото се разбра каква беше целта на Пецан да вози Войнова в онази кола...от пръстите си ги изсмукват понякога.

Символ на новия му живот. Не всичко вече е свързано с Марио и Зорница.

# 1 398
Не съм убедена, че вече не е свързано с тях. Напротив, имам чувството, че всичко, което направи след връщането си, е с цел да рефлектира върху тях двамата.

# 1 399
Не съм убедена, че вече не е свързано с тях. Напротив, имам чувството, че всичко, което направи след връщането си, е с цел да рефлектира върху тях двамата.
Мхм. Целенасочено и демонстративно му е поведението. Пълен е с бяс и обида и вместо да им се навика и да си каже какво го мъчи, той се прави, че не му пука.

# 1 400
  • София
Тони имаше цел с мотора. Първо да дразни и провокира брат си. Много добре знае, че Марио ще се ядосва и ще се притесни. Второ, закачката с мотора на Банков не беше спомената просто Ей така. Тони се целеше в Зорница, защото си мисли, че тя все още обича доцента.
Въобще На Тонката му трябва един здрав бой, за да му дойде ума в главата. Не знам колко от вас са се качвали на мотор и са карали\ возили с висока скорост. Ускорението и налягането е неимоверно, адреналина направо избухва в теб, чувството е толкова хубаво, че искаш още и още. И именно за това е толкова опасно. Трябва да имаш психиката и волята да контролираш това чувство и да не се подхлъзваш по измамливото чувство за свобода, което ти дава мотора.
Може да е тъпо, но това с пържените филии на Тони беше абсолютно показателно за пътя, по който е тръгнал - към самоунищожение. Трансплантираните с години са на специална диета, и то хора, при които всичко е наред. При Тони нещата са критични, поне така знаем, но той е решил да не се съобразява с това, а да е "свободен", само дето свободата не е да съсипва себе си и хората около него.

И на мен ми стана странно за бебето на Зорница, но го забравих след шока снощи.

# 1 401
Марио ще затъне психически много повече от Тони. Той е много слаб в момента. Зорница вместо да има силен човек до нея за пореден път попадна до някой, на който му трябва психическа помощ. Аз не спирам да се чудя как за две седмици тези осакатени братчета ще успеят да се променят, че и Марио да се сдобри с Зорница.Ще има обаче ревящ супергерой.

# 1 402
Патица ли е изпита мозъка на Марио. То бива афект ама неговото съвсем през просото. Защитаваше Зорница срещу славата й на "опасна" а сега и той в кюпа.

Сега си мисля , че Зорница в стремежа си да помогне на Ина, ще направи някоя глупост от съчувствие и ще вземе да пострада сериозно и виж ти драма.

После да го видя Марио как ще пуфти пред реанимацията.

# 1 403
  • Разпиляна във въображението
Разчитам на Зорница. Ще оправи нещата, споко.

# 1 404
И аз мисля че Зоница може здравата да го отнесе покрай Ина в следващите епизоди. Вече си ги представям двамата безгръбначни как се тръшкат за нея и вече са готови всичко да си простят.

# 1 405
Както казах - никак не беше случайно, че тайната на Ина е разкрита от Зорница и Марио. Ина вече я вкара в играта, Зорница ще прегърне каузата й с две ръце, защото ще иска да спаси бебето и майка му. Освен това след снощи направо има нужда да мисли за нещо друго. Така че очаквам да бъде плътно до Ина, да осведоми и Тасев и да проведат акция по бягство/спасяване. Нищо чудно да пострада в цялата тая патардия.

# 1 406
  • София
Юана Буковска ще бъде в Събуди се, след няколко минути.

Ха, интересно ще е подобно развитие. Света Зорница има такова сърце, че ще се вкопчи в каузата Ина и бебе, и ще направи всичко възможно, за да помогне.

# 1 407
  • Разпиляна във въображението
Код:
Хич никой няма да се тръшка. Ако нещо тръгне на зле и Ковачев и Тасев ще се вземат в ръце и ще се раздават шамари. Батето е голям, ама и Тасев уж разхожда някакво тяло. Та може и да ги видим в действие. 

# 1 408
Както казах - никак не беше случайно, че тайната на Ина е разкрита от Зорница и Марио. Ина вече я вкара в играта, Зорница ще прегърне каузата й с две ръце, защото ще иска да спаси бебето и майка му. Освен това след снощи направо има нужда да мисли за нещо друго. Така че очаквам да бъде плътно до Ина, да осведоми и Тасев и да проведат акция по бягство/спасяване. Нищо чудно да пострада в цялата тая патардия.
аз съм вечв почти сигурна, че сега Марио, супер отчаян, последното което му се ще, е да е жив, и ще се хвърли с всички сили да спасява Малвина и БОРатино с големите си юмруци. И нищо чудно, освен Фотев, и неговият герой да е тежко ранен и с голяма питанка у зрителите Ще го видим ли в 6ти сезон😐

# 1 409
Преди няколко дни Бинев беше на гости при Гала и каза ,че Фотев по - натам щял да се промени в положителна насока .

Общи условия

Активация на акаунт