Отговори
# 195
Росита, към поста ти да допълня - и интересни казуси, по които да си блъскат главите.

# 196
Ако на 35 г. си запазил младежкото у себе си и когато се влюбиш, си готов да дадеш всичко на любимия си и си нетърпелив да го докоснеш, да го имаш, да бъдете заедно постоянно, навсякъде, по всяко време, какво по-хубаво от това. Какво като се целуват в линейката или в някоя стая? Не правят никому нищо лошо, нали. Обичат се Simple Smile

Росита, и аз бих искала да видя една разходка на майките с бебоците, едно кино на влюбените, някакви такива извънболнични нещица. Вероятно нямат бюджет и затова така става.

# 197
В началото на сезона имаше доста интересни случаи. Този за момичето с лещите и натрупване на желязо в организма, жената на която съпругът й изневеряваше със сестра й. И изведнъж зарязаха и няма интересни случай.

# 198
Трудно ми е през телефона да намеря коя съфорумка пусна интервюто на В. Бинев при Гала, но безкрайно й благодаря. От мен има дълбок поклон, че го пусна.

На фона на автомобилната ми сага, на всичкото ми лутане и безпомощност, неясностата и объркаността ми, интервюто с Васил Бинев ми дойде като слънчев лъч.

Чаровен и харизматичен е извън образа на Фотев.
Не зная дали ми напомня на Виго Мортенсен или на Ричърд Гиър като млади.
Забелязахте ли, че в повечето случай прилича физически на героите, които озвучава?

# 199
Прочитайки анонса за довечера искам само да кажа на сценаристите - върнете ми Бамби и спрете с шизофренията, миналия сезон Наталия беше избушила яката, сега Тони, е спрете се.

И мен ме дразнят обидните квалификации към актьорите, мрази си колкото щеш героя, но да се изказваш грубо, особено, както в началото към Велислва и Димитър, то да те хване срам от тези хора, а някои на възрастта на майка ми. Но си напомням това и не ми е толкова дразнещо Grinning :

# 200
Лейдис, започвам салатата. За мен ягодов сладолед. Grinning готовиииии

# 201
В началото на сезона имаше доста интересни случаи. Този за момичето с лещите и натрупване на желязо в организма, жената на която съпругът й изневеряваше със сестра й. И изведнъж зарязаха и няма интересни случай.

То пациенти почти няма вече, камо ли пък заплетени случаи... ей тази с чантите даже и не разбрахме защо е там и какво прави.
липсват ми и на мен медицинските казуси✌

# 202
Прочитайки анонса за довечера искам само да кажа на сценаристите - върнете ми Бамби и спрете с шизофренията, миналия сезон Наталия беше избушила яката, сега Тони, е спрете се.

И мен ме дразнят обидните квалификации към актьорите, мрази си колкото щеш героя, но да се изказваш грубо, особено, както в началото към Велислва и Димитър, то да те хване срам от тези хора, а някои на възрастта на майка ми. Но си напомням това и не ми е толкова дразнещо Grinning :

Майче +11111111111111

И за двете Wink

# 203
Още 20 мин и шоуто започва ...
Нямам търпение!

# 204
FriesBeers Вече не съм сервитьорка в клуба , подготвила съм се Hands Plus1

# 205
А така, Ели, давай смело!

Дано само не ни занитят с някой скучен епизод, че имаме големи очаквания Grinning

# 206
Виното е отворено да диша Simple Smile
Чакам драмата за дапочне с чаша в ръка Joy

# 207
Седнала съм и аз с виното, готова съм за драма!  Grinning

# 208
Абе хора, ние май така не сме чакали първи епизод на сезона, както чакаме днешния. Joy

# 209
Не сме хахахха
абе сега дават някаква реклама на кола - васил нинев я озвучава аххаххахаххахахах

Общи условия

Активация на акаунт