Отговори
# 285
Каквото и да е идва ми в повече. Още даже не са се разбрали, той вече и отпуската й планира. Сега ми е интересно какво ще каже на брат си. А Марио тъкмо се беше решил да му каже... Weary

# 286
  • София
Не очаквам Фотев да се обвърже със Стаменова. Ако се случи нещо ще е по скоро инцидент, а не трайна връзка.
Но евала на Стаменова, има топки тази жена и и сече ума

Много бяха сладки двойките, много. Тази уж драматична ситуация беше представена толкова готино. Браво за идеята.
Марио, мойто момче 😍. Сега само да не даде заден като види брат си, но мисля, че е необратимо вече. А Зори явно му каза за случката с Тони.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 22:13 от rosita_ta

# 287
На човек да му спрат известията (по  незнайна причина) за 10 минути и тука изведнъж 25 отговора. Joy

Леле, най-сетне, алелуя! Joy Отварям шампанското. Joy Знаех си, че ще види, че е брат му. Доста време му трябваше да осъзнае какво вижда.
Това при Евгения мен ме втрещи, а нея два пъти, без думи остана жената. Хубаво му каза нещата, а аз имах чувството, че ще се разплаче. Grinning
Разговорът и изобщо цялата сцена с Боби и Тасев, които налетяха на Марио и Зорница беше страшна, безценна направо. Много се смях. "Вие сте по-готини." Joy За момент си помислих, че ще влязат те, нашите ще излязат и така Тони ще види Ина и Тасев и пак нещата ще се извъртят. Слава богу не стана така. Ей сега става най-трудно. Не ми се мисли.

# 288
Yanitsa,  и с си мислех, че ще се сменят двойките. Добре че не стана.

Ооооо, Галя ме квфи!!

# 289
  • София
Аууу, не, не. Тове беше изненада. А Пешо излъга за детето.
Егати и падението. Срам Петре, срам.

# 290
Петър е толкова противен плазмодий, че даже забравих за глупостите на Тони Joy

# 291
Браво, Стилянова !
Мнооого добре !
А Петър е шибаняк !Без извинение!

# 292
А Тасев с неговото : "и на нас не ни е за първи път" Joy, почти им простих за петъчната серия, заради тази сцена.

Червей е Петър, червей!!!

# 293
А Тасев с неговото : "и на нас не ни е за първи път" Joy, почти им простих за петъчната серия, заради тази сцена.

Червей е Петър, червей!!!

цялата  сцена беше жестока!!!! много се смях
чАиуууууууу
 маратонката!!!!!!

# 294
Вие сте по-големи-вие сте по-готини беше също много добро Joy

Сега ше има маратонка Sad

# 295
Тоя Петър вече ме отвращава,Галя го постави на място, ама се чудя как намери сили за поредния компромис Rolling Eyes

# 296
  • Разпиляна във въображението
Генадиев пак пресипнал. Явно сцената с вечерята са снимани по едно и също време.

Галя е пич. Казвах ви на вас Simple Smile

Познахте за обувката. Браво!

И Калин ще проходиииииииии

# 297
  • Бургас
Еййй браво това  с Калин ме изкефи, почти познах , че ще са от първите оправили бакиите, гласувах за него.

# 298
Калииииинннн!!!!!!!!!!! Браво Simple Smile

# 299
  • Майна Сити
Абе Захариев разбра ли че Албена му е дъщеря, или още не е отворил писмото? Нещо не съм гледала внимателно  Thinking Ако не е, къде изчезна това писмо?

Общи условия

Активация на акаунт