Отговори
# 720
Добро утро!!! Пффф, пак сте купонясвали до късно Hug

Само идвам да кажа, че е много смешно, когато съфорумки решат да се включат във фейсбук да се бъзикат така, както го правим тук, когато пощръклеем Joy Получил се е блестящ форумен “хейт” към Зорница  Sunglasses И това 100% са хора от тук аххахахахахха Добро събуждане Simple Smile

Майче, може ли да ми направилш гифче на Тони, след като им прекъсна хубавото целуване на Кака и Батко?

Днес си признавам, че ми дожаля за Тонката, с тия мокри очи... Беше си сконфузно, а Кака и Батко, милите, искаха да го утешат с една мусака

Чух ли някой да казва МУСАКА? Това не е богоугодно! Joy

# 721
Дона, то и виното, дето се лочи всяка вечер, е грешно, ама си затваряме очите.

# 722
Охх представям си как Зорница с кухненеска престилка стои и пържи филии, а Тончо позициониран с лигавник чака гладен 😂
Марио седи на дивана с дистанционно в ръка и гледа футбол. Истинска семейна идилия 😀😂

# 723
Охх представям си как Зорница с кухненеска престилка стои и пържи филии, а Тончо позициониран с лигавник чака гладен 😂
Марио седи на дивана с дистанционно в ръка и гледа футбол. Истинска семейна идилия 😀😂

Joy
Сега ше видиш идилия Тони като ги подпука по домова книга Joy

Ина и Боби таман вече спечелиха симпатиите ми и ми е все по-приятно да ги гледам, и тя взе, че абдикира! Сега да видим като се появи новината за бебок какво ще направи. Дано Тасев е напреднал в плановете си за бягство Grinning

# 724

Започвам да записвам местата, на които съм се излагала смеейки се срещу телефон. Прибавям тролей 5. Joy
При всяка хапка Марио го потупва "Браво,моето момче". А Зорница ще му дава ли в устата или вече може и сам? Joy

# 725
Ох, не мога!!! Виното май не ви е отпуснало още??? Хиля се на улицата, хората ме гледат - нищо ново!!!

Ама моля ви се, без приказки за храна преди да съм закусила Joy

По-скоро си мисля, че на Тони ще му се наложи да се научи как се правят палачинки, че тия двамата не ги виждам да излязат от спалнята Joy

Споко, тя е абдикирала, ама само наужким Simple Smile Като научи за евентуалния Борислав-Иво Тасев-Фотев Джуниър, друга песен ще запее

Вера, виното не е ли осветено???

# 726

Само идвам да кажа, че е много смешно, когато съфорумки решат да се включат във фейсбук да се бъзикат така, както го правим тук, когато пощръклеем Joy Получил се е блестящ форумен “хейт” към Зорница  Sunglasses И това 100% са хора от тук аххахахахахха Добро събуждане Simple Smile
Хейтът срещу Огнянова както винаги е на ниво. Тя е най-черната! Joy Четох ги днес и се хванах за главата. Боже опази хахахаха. Joy

# 727

Хейтът срещу Огнянова както винаги е на ниво. Тя е най-черната! Joy Четох ги днес и се хванах за главата. Боже опази хахахаха. Joy
Ами Марио ?
Долен бил, повдигало им се от такива мъже.То и Банков беше отмъкнал жената на най-добрия си приятел, но това са подробности. На мен от такива, като Марио само настроението ми се повдига, но...

# 728
Има ново промо, хванах със звук само края. Тони и Войнова, той мига любовно, усмихва ѝ се и в пита "Кой ти разби сърцето? А преди тази сцена Тони и Зорница си говореха нещо, но късно се включих пред телевизора.

# 729
Еееееее, баш сега ли го пуснаха!!!!

Войнова още страда по who’s your daddy, кво се умилква на Тони:joy:

# 730
Ще има игра. Войнова загражда.

# 731
Идеално! След вчерашното покаяние на грешницата Албена, отново е в играта за разбитото сърце на Тони.

По повод на хейта нямам против да е аргументиран, но вчера разбрах, че явно и не го гледаме тоя сериал, щом вчера Марио беше анатемосан, че едвам е дочакал Тони да се махне, та да заведе Зорница вкъщи (при положение, че е минал месец) и че явно изобщо не го е грижа за брат му, щом не се е поинтересувал къде е (при положение,че Марио каза, че знае къде е и че му звъни всеки ден).

А вие Зорница много не я величайте. Стигна до хола само, защото е едно помещение с кухнята. Иначе това дръвце дори якето не успя да й свали!

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 08:05 от Mosquita

# 732
Mosquita, нали вчера говорихме, че Тонката скоро не трябва да се влюбва, а малко да синпроветри главата?

Иначе дървото няма нужда да ѝ сваля якенцето на Грешницата, той и по якенце може да я....оноди Joy Че да не настине, не за друго Joy

# 733
Тя още вчера Войнова си каза, че иска някой да я излекува, случайност а. Казах ви аз, че си приказват с Марио, защото тя ще е снахичката. Юпии отивам на работа щастлива. И да не забрави да му спомене, че Марио и Зорница са идеалната двойка,както тя самата каза.

# 734
  • Разпиляна във въображението
Според мен Евгения беше права. За нея Тони е бил заблуден, за да крои такива планове. Сами чухме какви й ги изплещи той и тя още там си каза, че нищо не разбира. Беше неприятно изненадана.

Преди време, когато Галя заговори за Да Винчи говорех с един колега за апарата. Според него по-добре всичките тези пари да се изсипят за ЯМР, които не достигат и хората наистина чакат с месеци и ще е в пъти по-полезен.

Донякъде са прави в хейта към Марио Simple Smile  Бива ли да кара жена да ходи пеша. Трябваше да я качи на джипа. Банков поне я возеше с мотора. Жената цял ден е на крак около пациенти. Изобщо не е съобразителен. Никакъв кавалер.

Общи условия

Активация на акаунт