Отговори
# 705
Да хубавата жена и в чувал да я облечеш мъжете пак ще я искат, а грозната и рокли, токчета, гримове, прически нищо не помага. Забелязвам обаче, че много жени не го осъзнават. Зорница почти винаги е по дънки и равни обувки и е трепач. Хубавото си е хубаво.

# 706
Ето Роси, много ми харесаха да ги видя извън болницата - прегърнати, щастливи, усмихнати, целуващите без притеснение и срам Heart Eyes

# 707
  • София
Майче, благодаря. Ех много са готини, толкова усмихнати и щастливи.  Зорница ще изяде Марио Simple Smile
А Диана Димитрова е прекрасна, много е красива.

Е, разгеле! Вера, качиха епизода.

# 708

Марио го анатемосват също, ама той е изгубена кауза вече, Зори го преведе към тъмната страна на грешниците Joy

Да разбирам ли, че Тони се оттърва от съдбата да бъде грешник? JoyJoy

# 709
Майче , тези последните ми стават любими  Peace Толкова са небрежни и спокойни двамата  Heart Eyes

# 710
Гледам купонът кипи, а аз виното вече го изпих Grinning

Това със секса направо ме закопа в земята Joy Много скука има в нечии мозъци.. А сега като гледам Марио е наред да бъде гад долна, която трябва да се трепе с камъни, понеже не му било пукало за брат му... Ъъъ...
Но да, той нали се завъртя покрай грешницата и затова и той пътува надолу Smiley
Днес си признавам, че ми дожаля за Тонката, с тия мокри очи... Беше си сконфузно, а Кака и Батко, милите, искаха да го утешат с една мусака Smile
Много са ми готини тези двамата, но пак гледам със страх и очаквам поредната помия/драма, която ще се изсипе върху нас... Защо така не мога да се отпусна, виното ми е малко явно Rolling Eyes

Петре ме дразни много, искам Стаменова да му натири канчето и да приеме поста.
Мишева засега излезе разумна, ама чакайте, има време, той и Петър имаше наченки на мозъчни клетки преди две серии...

# 711
Да, Диана е много красива и чаровна Simple Smile
Като гледам гифчетата осъзнавам колко е висока, щом до Велислав стои доста равностойно и преди с Вергов също, а те и двамата са си доста височки, поне не гo  боли/болял врата за да я целуне Joy

Яница, изпусна влака Тони, няма да е грешник и той, спасил се е Grinning

Eли, да, тази небрежност в действията им ми харесва - наслаждават се просто на мига заедно Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 00:19 от maichetoo0o

# 712

Eли, да, тази небрежност в действията им ми харесва - наслаждават се просто на мига заедно Heart Eyes

Точно това в миналия сезон мноого ми липсваше, но предвид това каква е историята на Банков, явно нямаше как. Имаше един единствен момент само, който бързо се изпари.

Наталия и Калин ми бяха много приятни днес. Heart Как се шегуваха с бастуна само. Grinning
-Да не си ми купила пушка?
-На мен.
-Намекваш ми, че съм бастун?
-Мъничък. Joy

# 713
Добре, аз все пак не разбрах, какъв беше смисълът на тая сцена в операционната като Калин си помисли, че между Войнова и Марио има нещо?   Thinking

# 714
Яница, изпусна влака Тони, няма да е грешник и той, спасил се е Grinning
Абе като се замисля, Тони май стана грешник по свои собствени заслуги. Joy

# 715
Тони просто трябва да свиква ,че не всичко , което хвърчи се яде и че той не е с преференции пред останалите .
Трябва да свиква да контактува с хората и че те не са длъжни да приемат желанията му за  закон .
На няколко пъти прави  някакви необмислени движения в болницата  с разни изхвърляния и  все някой трябваше да замита след него .
Факт е ,че е умен , но има правила  , които се спазват . Него като го осени нещо  свише и хуква - рискови и  забранени терапии , ЯМР-та  ,когато си пожелае и т.н.
Всеки  би трябвало  да има достъп до ЯМР , но в България не е така . На моя позната лекарка  не можаха да уредят детето /с тежък проблем/ за ЯМР по здравна каса и си го плащаха . Аз също си платих ЯМР на коляно , защото не можех да чакам 8-10 месеца .
Да се надяваме ,че това са грешки  на растежа и  няма дълго да злобее срещу брат си и Зорница .

# 716
Баба Гочева иска да вкара "Гочевския модел" на възпитание. Grinning Ама на Мазов хич не му се нрави това, пък Лора нещо много я защитава. И все пак Гочева се оказа права за детето - то само си се успокои. Усещам обаче, че тя ще създава дрязги между Мазови и това няма да им се отрази никак добре.

# 717
Добре, аз все пак не разбрах, какъв беше смисълът на тая сцена в операционната като Калин си помисли, че между Войнова и Марио има нещо?   Thinking
Все едно. Марио като го гледам, след около три до четири сезона може и да разбере, че в болницата работят и други жени, освен Огнянова. За момента това е изгубена кауза, така че не вярвам да има някакъв скрит смисъл сцената Simple Smile

Думите на Марио към Тасев да му запамети номера в SOS контакти и ако има нужда, веднага да му звъни, бяха много мили и трогателни. Много го обичам тоя грижовен и добър Марио:)

За Мазов и болката му от липсата на любов като дете, ми стана много мъчно. Докато бебето плачеше, ми се искаше да ги избута и да го гушне. Мразя тоя похват бебетата да се оставят да плачат и в случая съм изяло на страната на Мазов, който иска да обгражда детето си с любов, а не да расте като него.

Като гледам финалната сцена между тримцата, си мисля, че Тони все пак е готов на разговор, щом се беше прибрал вкъщи. Лош късмет, че първото което видя, беше тия двамата ненаситници Joy

А Евгения пак я изгледах и пак е отвратителен съдник. Не приемам категорично поведението й. А иначе харесвала била Зорница. Като я харесваш, няма да я анатемосваш, за тая цел си имаме социални мрежи Joy

# 718
Когато Евгения заговори за честността, аз разбрах, че става въпрос как са лъгали Тони. Според мен Зорница му е споделила за целувката още миналия епизод и няма тайни от Марио. И Евгения няма предвид изобщо целувката или че тя върти двамата.
Много интересно не знаеш, че брат ти го няма, защото те е хванал какви ги вършиш, не знаеш къде е и кога ще се върне и спокойно си водиш "тайната" вкъщи всяка вечер. Сериозно започвам да се притеснявам, че Зорница си няма къща. Иначе са много сладки и полудели. Heart Eyes
Само аз ли наострих уши, когато Тасев каза в операционната " Хайде да извадим това чуждо тяло " Joy . И какво му прилоша? Да не се окаже той с новината за бебе? Joy

# 719
Ох, Димитрова, и аз това си помислих, как явно Боби е забременял Joy

И аз съм убедена, че Евгения говореше за лъжата спрямо Тони. Много е тъпа, без извинение. Тя помни ли какво й каза Зорница? „Не зависи от мен да се крием”. Не може ли да се светне, че може би пък не е Зорница тая, дето крие от Тони.

Тони го няма един месец, те не могат всеки ден да седят да го мислят ще ги хване ли. А и Марио си призна в прав текст, че е оглупял Joy Аз драма с липсата на Тони нямам - писал е, знаят къде е. На 30г. е, не е бебе, могат да не го мислят всяка секунда. Даже приветствам факта, че Марио явно е отпуснал пъпната връв на брат си. Старият Марио щеше да подивее в тази ситуация. У подобрената му версия виждам наченки на лек здравословен егоизъм. Браво на моето момче Heart Eyes
Направи ми впечатление,че освен,че свойски му предложи да му сготви, Зорница и любезно му предложи на Тони да остане. В собствената му къща Joy Много „мъдро” предложение от страна и на двамата - ще похапнат заедно, после ще си отидат всеки в стаята и все едно нищо не е било. Верно са съвсем оглупели. Но ги намирам за очарователни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт